Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşkooommm sen haklıymışsın benim ki bana telefon almııışşş🤩🤩🤩 ama doktora gidemedim hala sinirliyim 🤣🤣🤣🤣 Demgey3 Demgey3 annabelica annabelica Lale95 Lale95 R Random3 geç gelen evlilik yıl dönümü hediyesi bide verirken görseydiniz topladığı kestanelerin içine koymuş boynuma asıyo torbayı içinde hediyen var diyo töbe est🤣🤣🤣🤣
Hahaha ters köşe yapmış muzur enişte 🤣 bugün tam yazmıştım sana, en son benimki bana doğumgünü hediyesi alırken böyle bi halt yedi diye, sonra sildim daha beter sinir olursun diye, meğer ben de aynı şeyi düşünmüşüm. İyi bari tamam affettim onu 🤣🤣

Yarın değilde biraz daha geçsin öyle bende gerçekten HCG algılama sorunu var 🤣🤣🤣 ama bu çizgiler eskiden hiç çıkmazdı.. ha birde şu var aslında fotoda görünüyor da buraya yükleyince çözünürlüğü bozuluyir yani netliği gidiyor fotonun
Doğrudur kuzum, inşallah vardır canım benim. Sabırsızlıkla bekliyoruz güzel haberi 😍

Bu ay bir değişik adet oldum 3günde adetim bitti ve normal olmam gerekenden az oldum. Acaba üstünemi görüyorum dedim test yaptım negatif 😕

Herkese iyi akşamlar 2 senedir bu çizgiyi görmek için can atıyorum şimdi gördüm ama hala emin olamadım sizlere danışmak istedim polikistik over var femera klomen doktora git gel çok yoruldum bu ay ilk defa gonalf iğne ve çatlatma iğnesi denedik 10 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugün 25 ekim merakımdan test yaptım sonuç bu sizce varmıdır testin yanılma payı çokmu 😔

Eklentiler

• 52D85D00-54FF-4B61-94EE-839566772BC8.webp
    52D85D00-54FF-4B61-94EE-839566772BC8.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 46
  • 458E09DF-A1ED-4C39-AEE2-EE53F78E0E11.webp
    458E09DF-A1ED-4C39-AEE2-EE53F78E0E11.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 50
Herkese iyi akşamlar 2 senedir bu çizgiyi görmek için can atıyorum şimdi gördüm ama hala emin olamadım sizlere danışmak istedim polikistik over var femera klomen doktora git gel çok yoruldum bu ay ilk defa gonalf iğne ve çatlatma iğnesi denedik 10 ekimde çatlatma iğnesi oldum bugün 25 ekim merakımdan test yaptım sonuç bu sizce varmıdır testin yanılma payı çokmu 😔
Tabi ki vaaar 😍 gözün aydın

Ayy var var hemde nasıl gösteriyor kendini annesi 🥰

Kıızz bu güneş tutulması bana önceden etki etti bugün ters tepsi dolaplardan ayakkabılıga heryeri sildim daha oturamıyorum kurabiye börek yaptm pazara markete gittim gün daha bitmedi noluyor ay😂😂😂

Kız kahkaha attm😂😂😂 ne diye bakıyosun sen daan diye 😂😂😂 bizim burda herşey normaldi sanki hoş ben çıkıp bakmadmda eskiden hava kararmazmydı ya hiç kararmadı bu sefer😂😂

Cağğnım izmirim öyle herkesle bir tutulmaz güneşi onun 🤪🤪🤪 kız eskişehirdede bi değişiklik yoktu sanki güneş bildiğimiz güneş😂
Aşkım tam tutulma değildi ondan kararma yok❤ niye tutulmazmiş güneşi onun🤣🤣🤣

Ayy var var hemde nasıl gösteriyor kendini annesi 🥰
Ya ben şimdi sevineyim mi bu 2 senede çok hayal kırıklığı yaşadım her ay bekledim ve bembeyaz test ilk defa ikinci çizgi gördüm ama test hakkında kötü yorum yapanlarda var sevincim gursağımda kaldı 😞

Ahahahha çok mantıklı😂😂😂
Aşko aslında iyi gidiyordum dayanıyordum bir tek geceleri aklıma geldi ama öyle çok zorlanmadım ama o haberden sonra gözlerim dolu dolu çıkar çıkmaz hastanenin önündeki büfeden aldım içtim iki tane sonra eve koştum geldim yolda kimseyi görmemek için çok dua ettim çünkü iyimisin diye soran olsa ağlardım çok zor dayandım eve kadar çok şükür atlattım şuan iyiyim 🤲🏻😍🤣🤣
Ama ben çok duygulandım şu an hiç kıyamam ki sana 😔 Lafta kalmasın kuzum gerçekten iyi ol olur mu. Ya aşırı tatlı bi kızsın hiç üzülme 🙏🏻❤️

Pespembe maşallah 🧿🧿 bu kadar yanılma mümkün değil çok sevindim canım benim ❤️😍😍😍 Rabbim sağlıcakla tutunup, gelişip sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin çok duygulandım şu testini ve yazdığını okuyunca kan verebilirsin güzel bir pembelik değerin gayet iyi çıkacaktır 🥰🥰😍😍😍

Pespembe maşallah 🧿🧿 bu kadar yanılma mümkün değil çok sevindim canım benim ❤️😍😍😍 Rabbim sağlıcakla tutunup, gelişip sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin çok duygulandım şu testini ve yazdığını okuyunca kan verebilirsin güzel bir pembelik değerin gayet iyi çıkacaktır 🥰🥰😍😍😍
Neler yaşadım şu 2 senede ve sonuç pozitifse mucizem benimleyse dünyalar benim olucak Allahım isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻❣️ Eşime bile söyleyemedim üzülür belki yoktur diye kan dan sonra söylücem dua edin bana 🤲🏻❣ Allah razı olsun hepinizden 🌺

Ama ben çok duygulandım şu an hiç kıyamam ki sana 😔 Lafta kalmasın kuzum gerçekten iyi ol olur mu. Ya aşırı tatlı bi kızsın hiç üzülme 🙏🏻❤️
Canım benimmm❤️❤️
O senin tatlılığın kuzum üzülme bak gerçekten atlattım bu akşam itibariyle iyiyim hamdolsun 🌸🌸🌸🥰🥰
Kaç gündür yaşadıklarımı hissettiklerimi idrak edememişim bu gün özellikle aşırı yıkıktım dünün şokunda kalmışım resmen sersem olmuşum akşam üstü yeter ya dedim halime bak ölmedik ya geldi geçti silkelen dobarlan dedim kendime enerjimi modumu yakaladım😍😃😃😃

Neler yaşadım şu 2 senede ve sonuç pozitifse mucizem benimleyse dünyalar benim olucak Allahım isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻❣️ Eşime bile söyleyemedim üzülür belki yoktur diye kan dan sonra söylücem dua edin bana 🤲🏻❣ Allah razı olsun hepinizden 🌺
Tahmin edebiliyorum canım benim Rabbim hepimizin yükünü hafifletsin hedeflerimize isteklerimize tez vakitte kavuştursun inşallah🤲🏻🤲🏻🌸🌸❤️ amiin canım sakince kan ver stres yapma güzel haberlerle geleceksin 😍😍🧿🧿🧿

Back
X