Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Eniştemiz yok kestane toplıcam yok özel işim var diyip bütün gün eve gelmedi. Bizim kız da doktora gidecekti sonuçları göstermeye. Enişte gelmeyince tası tarağı toplycam diyodu kiiiiiii. Enişte evlilik yıldönümü hediyesi telefon almış. Tabi şimdi ortalıkta görünmüyo ekşında olabilir 🤫🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 gelmiyorsun bak fena dedikodunu yapıyorum

Eniştemiz yok kestane toplıcam yok özel işim var diyip bütün gün eve gelmedi. Bizim kız da doktora gidecekti sonuçları göstermeye. Enişte gelmeyince tası tarağı toplycam diyodu kiiiiiii. Enişte evlilik yıldönümü hediyesi telefon almış. Tabi şimdi ortalıkta görünmüyo ekşında olabilir 🤫🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 gelmiyorsun bak fena dedikodunu yapıyorum
Aşkım dur ekşında değilim kurban olduğum marketten şimdi geldik bişeyler hazırlıycam simdi sonra hepsini okuycam❤❤😤

Selam datlu kızlar, şimdi nezamandır testlerim gölgeli hala da öyle devam ediyor ancak bugün başka bir test daha yaptım sabah ilk kez testi beklerken çizgi gördüm yani daha ilk dakikada gölge çıktı normalde kuruduktan sonra görürdüm bu sefer hemen gördüm kıl gibi ince yine belli belirsiz ama busefer hemen görünce heyecanlandım.. evet kızlar biliyorum doktora gidicem yurt dışında olduğum için bazı evrak işlerim var hemen gidemiyorum..

Bunlar 10dk içinde çektiğim fotolar
Eki Görüntüle 3151417

Eki Görüntüle 3151420 bunlarda kuruduktan sonra

Eki Görüntüle 3151421 Eki Görüntüle 3151422

burda da ilk yaptığım ikinci ve bugün yaptığım testleri birleştirdim zar zor da olsa bugün yaptığım bri tık daha belli diğerlerinden, kuruma çizgisi git gide koyulaşmayacagina ve ilk test yaparken çıkmayacağına göre o zaman doğru sonuç elbette kanla kesinleşecek.. varsa tabi .
Eki Görüntüle 3151424

Biliyorum daha belirgin olması laizm ancak bir çok insanın hiç bir çizgsi çıkmazken gebe olduklarını gördüm bende az da olsa biseyler var belkide bende de kana geç karışıyordur göreceğiz bakalım ben varmış gibi kendimi dikkat edicem doktorda ortaya çıkacaktır

partalina_ partalina_ @Random3 @Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 annabelica annabelica M Mavimiresl @Veziir @Ginnys @Teach_Mavi @000umutlu000
Datlum neler oluyooorr 😍😍 güzelce koyulaşsın inşallah yaa artık güzel haberlere ihtiyacımız var 😍

Sakin ol bebeğim dur dellenme yaa her zamanki halleri işte çok da şaapmamak lazım

Yaa kuzum çıplak gözle görünen fotolarda görünmüyor. Sen görebiliyorsan ve hemen belirginleştiyse vardır tabii 🥰 ama ben fotodan göremedim yaa, bizim Mucizemmm16 Mucizemmm16 ve @000umutlu000 kadar şahin gibi gözlere sahip değilim 🤣🤣 yarın tekrarla bakalım, çok amin 🙏❤️❤️
Şaapmıyorum artık aşko şimdilik ama🤣🤣🤣🤣

Selam datlu kızlar, şimdi nezamandır testlerim gölgeli hala da öyle devam ediyor ancak bugün başka bir test daha yaptım sabah ilk kez testi beklerken çizgi gördüm yani daha ilk dakikada gölge çıktı normalde kuruduktan sonra görürdüm bu sefer hemen gördüm kıl gibi ince yine belli belirsiz ama busefer hemen görünce heyecanlandım.. evet kızlar biliyorum doktora gidicem yurt dışında olduğum için bazı evrak işlerim var hemen gidemiyorum..

Bunlar 10dk içinde çektiğim fotolar
Eki Görüntüle 3151417

Eki Görüntüle 3151420 bunlarda kuruduktan sonra

Eki Görüntüle 3151421 Eki Görüntüle 3151422

burda da ilk yaptığım ikinci ve bugün yaptığım testleri birleştirdim zar zor da olsa bugün yaptığım bri tık daha belli diğerlerinden, kuruma çizgisi git gide koyulaşmayacagina ve ilk test yaparken çıkmayacağına göre o zaman doğru sonuç elbette kanla kesinleşecek.. varsa tabi .
Eki Görüntüle 3151424

Biliyorum daha belirgin olması laizm ancak bir çok insanın hiç bir çizgsi çıkmazken gebe olduklarını gördüm bende az da olsa biseyler var belkide bende de kana geç karışıyordur göreceğiz bakalım ben varmış gibi kendimi dikkat edicem doktorda ortaya çıkacaktır

partalina_ partalina_ @Random3 @Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 annabelica annabelica M Mavimiresl @Veziir @Ginnys @Teach_Mavi @000umutlu000
Kuzum ben göremedim gibi ama sen çıplak gözle daha net gördüysen bu sefer demek ki değer artıyor 😍❤️ İnşallah vardır kuzum benim ❤️❤️

Valla aşko bugün överim yarın söverim belli olmaz 🤣🤣 ya hayatımızı yaşıycaz diye nine olmuşum zaten haberim yok 🙈🤣 Valla adamda genetik sorun var diye aşkım depreşti merhamete geldim. Doktor onu rahatlattı tabi. Şimdi de ben ona diyorum bende de sorun var diye hiç sallamadı. Bari teselli etse biraz. Çok iş var bunlarla ya 😡
Sende ne sorunu var be 🙄 östrojen yüzünden mi diyosun aşkım onlar dana dana 🙄🙄 geçen ay benimkine erken hastalandım iyi değilim diyorum ne dese beğenirsin ee yaşın geçiyo artık diyo bana döviyim mi bak unuttum teli falan🤣🤣🤣

Sende ne sorunu var be 🙄 östrojen yüzünden mi diyosun aşkım onlar dana dana 🙄🙄 geçen ay benimkine erken hastalandım iyi değilim diyorum ne dese beğenirsin ee yaşın geçiyo artık diyo bana döviyim mi bak unuttum teli falan🤣🤣🤣
Aşko dur şimdi adamın hep de kötü taraflarını görme aaaa. Hediye de almış seni seviyor kız deme öyle. Eniştenin avukatlığını yaparım bak 🤣🤣🤣 Amh çok kötü geldi kuzum biz her yerden gol yiyoruz 😕

Canımlar bunlar bugün yaptığım testler üstteki sabah diğerde yarım saat önce falan. Ama ben bişey olduğunu düşünmüyorum olsaydı daha koyulaşırdı sanki diğerlerine göre daha silikler. Belkide bardı ama kanamayla gitti 🤷‍♀️
Şimdi hayıt tohumunu içmeye başlayacağım kullananlar varsa nasıl kullandınız M Mavimiresl Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 M mucizeOldu @000umutlu000
Aşkım bişey içme bak biri ıslak bu testlerin diğeri kuru ancak yaptığın kuruduktan sonra anlarsın koyulaşmayı

Ahahah o daha iyi aşko şöyle Dolmabahçe sarayı gibi bir yer yaptıralım 🤣🤣🤣 dana ahahahha 🤣🤣🤣 ay sevdim bu lafı danalar aşko boşver 🤣🤣🤣

Ahahah sana da tanıdık gelmiştir o zaman aşkısı 🤣🤣🤣 saydırdım aşko ne dedik sanki şunun sinire bak diyor 🤣🤣🤣

Ay aşko valla isterse 20 yaş büyük olsun yok anacım büyümüyorlar çocuklar hepsi 🤣🤣🤣

Aynı aşko aynıııı şuna bak çocuk diyor yeri geliyor koca kadınsın ah ahhhhh 🤣🤣🤣🤣
Yaptırırız ayıpsın hahahhaha 🤣🤣🤣🤣 Geçti mi sinirin aşkım iyi misin ❤

Back
X