Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Günaydın kuzum şuan şaşkınım ama doğru olabileceğine inanıyorum aldığın testin hcgsi yüksek olduğu için algılayamamıştır atsana testlerii bizede aşko😳
Bende öyle düşünerek kendimi teselli ediyorum
Erken gebelik degildi ki, hassasiyet olsun adi bildiyimiz kaset testdi baya çıkmişti silik çizgi 🫤🫤en iyisi bekleyeyim
Ginnys Ginnys söylemişti bi keresinde akşam 8 gibi daha koyu çıkmişti hcg testi
Onu da baz alarak umutla bekliyorum 🤲🏻😍

Kızlar bi bakın ben görüyorum ama korkuyorum da 4 gün var adetime daha ve bi kere dah basıma geldi bu benım 7 6 gün kala mı ne böyle çıktı ama sonra yakın tarihlerde yaptıgım testler negatife döndü ve adet oldum suan 4 gün kaldı sizce gercek olabşlir mi bekleyim mi

Eklentiler

• A4E88EB1-2584-4295-9707-8AEBC92CB205.webp
    A4E88EB1-2584-4295-9707-8AEBC92CB205.webp
    112,2 KB · Görüntüleme: 42
  • 62D484D8-D589-454F-B771-4AEE0F2D25CA.webp
    62D484D8-D589-454F-B771-4AEE0F2D25CA.webp
    10,3 KB · Görüntüleme: 50
Sen yap bi yürüyüs😂 benimde bugun gelecek testim yapacam yarin doktora geccm zaten
O test artık gelsin lütfen yani🤣🤣 ay eczacı arkadaşım malesef geçen ay bilerek ondan almadım bu ay da gelmesen gebesin sanacaktım diyor ay yok dedim artık saldım ben ya kasmıyorum şuandada karnım ağrıyordu öylesine bi bakayım diye alıyorum dedim🤣🤣🤣🤣

O test artık gelsin lütfen yani🤣🤣 ay eczacı arkadaşım malesef geçen ay bilerek ondan almadım bu ay da gelmesen gebesin sanacaktım diyor ay yok dedim artık saldım ben ya kasmıyorum şuandada karnım ağrıyordu öylesine bi bakayım diye alıyorum dedim🤣🤣🤣🤣
Aldinmi beybi?ne zaman yapicaksin?
Uyumak istiyordum testine bakayım sonra uyurum

Back
X