- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #27.381
Şimdi uyandım gidip alcam eczaneden ama alasımda yokta işte hem sabah yürüyüşü olur bari diyorumSen bence tekrar test yap kuzu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şimdi uyandım gidip alcam eczaneden ama alasımda yokta işte hem sabah yürüyüşü olur bari diyorumSen bence tekrar test yap kuzu
Bende öyle düşünerek kendimi teselli ediyorumGünaydın kuzum şuan şaşkınım ama doğru olabileceğine inanıyorum aldığın testin hcgsi yüksek olduğu için algılayamamıştır atsana testlerii bizede aşko![]()
Evetttt kuzummAnaaaam gözle görülür, şaşı yapmayan testlerdencanım benim hamilesin kız resmen bebiş el sallıyor
çok seviniyorum yaa bu testleri görünce
Kız koş koşŞimdi uyandım gidip alcam eczaneden ama alasımda yokta işte hem sabah yürüyüşü olur bari diyorum![]()
Atsana testini bakalım canımGünaydın kızlar, gönül isterdi ki, pozitif test atmayı ama malesef negatifyine test mağduru oldum
M MavimireslMucizemmm16 R Random3 M mucizeOldu @bitliKedi @Demgey3 @Safiye19 @raainbow
_Umutlu_Pozitif_ ve diğer canlarım
Atdim kuzum etiketliyorum seniAtsana testini bakalım canım
Heyecan yapma aşko çıkacak sonuç bellide neyseeeKız koş koş![]()
Sen yap bi yürüyüsŞimdi uyandım gidip alcam eczaneden ama alasımda yokta işte hem sabah yürüyüşü olur bari diyorum![]()
Kuzum regl olmadin daha bekleyelim biraz dahaGünaydın kızlar, gönül isterdi ki, pozitif test atmayı ama malesef negatifyine test mağduru oldum
M MavimireslMucizemmm16 R Random3 M mucizeOldu @bitliKedi @Demgey3 @Safiye19 @raainbow
Resim açılmiyor ya 3. Kez gönderdim
Bekliyorum aşko zaten başka çarem yok kiKuzum regl olmadin daha bekleyelim biraz daha
Allah allaaah ŞaşkınımGünaydın kızlar, gönül isterdi ki, pozitif test atmayı ama malesef negatifyine test mağduru oldum
Yaa koyulaştıkça at bize gözümüz gönlümüz açılsınEvetttt kuzumm![]()
Şükürler Olsun
enn kısa zamanda sanada nasip etsin
♥
![]()
O test artık gelsin lütfen yaniSen yap bi yürüyüsbenimde bugun gelecek testim yapacam yarin doktora geccm zaten
Bende öyle canim,elim ayağım soğudu öylece oturuyorum başka şeyler düşünüyordum ama..Allah allaaah Şaşkınımneyse bi daha yaparsın bakalım, inşallah bu test yanıltmıştır
inşallah güzel şeyler olur :)Bu güneş tutulmasıyla beraber üzerimizdeki depresyonu atıyoruz ve güzel şeylere niyetlenip yola devam ediyoruz.![]()
Aldinmi beybi?ne zaman yapicaksin?O test artık gelsin lütfen yaniay eczacı arkadaşım malesef geçen ay bilerek ondan almadım bu ay da gelmesen gebesin sanacaktım diyor ay yok dedim artık saldım ben ya kasmıyorum şuandada karnım ağrıyordu öylesine bi bakayım diye alıyorum dedim
![]()
Eve geçiyorum canım beş dakikaya yapmış olurum ah kıyamam sen benim bembeyaz testimi görmek için uykusuz kalma istersen kuzum sonuç belli benceAldinmi beybi?ne zaman yapicaksin?
Uyumak istiyordum testine bakayım sonra uyurum