Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evetttt aşko evettt tam da böyle valla eksik niyet ediyoruz birde dua ederken istiyorum değil olmuş gibi düşünmek ve mesela hamile olmayı seçiyorum annelik benim doğal hakkım falan gibi söylememiz lazım bolluk bereket içindeyim şükürler Olsun hep ağzımızda olumlu cümleler olmalı her şey için 😍
Aynen canım öyle yapıyoruz artıkın🥰🥰🌸🌸

Başım aha da böyle aşko 💩
Sen nasılsın?
Ay evet aşkım kantinde koluna kahve dökülmüş kızlardan biri çarpmış nasıl gittim bilemedim ama iyi şükür cok fazla yanma yok bebeğim
Yaa Allah korumuş kuzuyu çok şükür daha kötü bişey olmamış🙏🏻Geçmiş olsun aşko🙏🏻❤️ Benim de gözüm açılmıyor yemekten sonra nasıl uykum geldi şu an göz kapaklarıma direnmeye çalışıyorum 🙈

Telefon aşkım ♥️ redmi s11 almış ❤️
Yasa benimde öyle bu migren mi aşko başımın arkasından gözlerime vuruyo sigara bile içemiyorum ağrıdan
Ahh güle gülee güzel günlerde kullaan aşkomm çok sevindm 😍😍
Herkesin migren farklı noktadan vuruyor aşko yaa ama olma ihtimali var tabi sessizlik ve karanlk iyi geliyorsa sesten ışıktan rahatsz oluyorsan baş ağrn varken migrendir
Sağol aşkım yok ya cok şükür yanma yok kızarmış azacuk o kadar
Ohh iyi bari Allah korusun 🙏

Günaydınnnn günaydınnnn galiba yaşımın ilk hediyesini aldım🙈🙏😍🍀❤️❤️ Ne diyorsunuz güzellerim _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 annabelica annabelica Ginnys Ginnys My_Moonlight06 My_Moonlight06 ve diğer canlar👭🏼👭🏼🙏
Yaaaaa Allahım iyi ki doğdun bebişimmmmmm iyi ki varsın Ay nasıl sevindim kendim gibi çok sevindim Allah sana en güzel doğum günü hediyeni verdi inşallah😍 şimdi girdim tek tek okuyorum baya birikmiş ben azıcık girmeyeyim hemen kaynatıyorsunuz 😍😁😁😁😁 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 annabelica annabelica My_Moonlight06 My_Moonlight06 Lale95 Lale95 Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys iyilikperisi92 iyilikperisi92 R Random3 Childdevelopment Childdevelopment ve diğer canlaaaaar

Yaaaaa Allahım iyi ki doğdun bebişimmmmmm iyi ki varsın Ay nasıl sevindim kendim gibi çok sevindim Allah sana en güzel doğum günü hediyeni verdi inşallah😍 şimdi girdim tek tek okuyorum baya birikmiş ben azıcık girmeyeyim hemen kaynatıyorsunuz 😍😁😁😁😁 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 annabelica annabelica My_Moonlight06 My_Moonlight06 Lale95 Lale95 Demgey3 Demgey3 Ginnys Ginnys iyilikperisi92 iyilikperisi92 R Random3 Childdevelopment Childdevelopment ve diğer canlaaaaar
Cano bende bi kaç gündür burda aktif değilim
Asılama baslakdm asko 2 ci iğnem ulan bu ay ne yaşadık be
Sen ben _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ bide bu kız
Bak şimdi testlerden nefret ediyorum desem
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ yine de cok seviyorum der 😂😂😂😂 kız cunku test yapmayı hobi edinmiş deli yA

Ahh güle gülee güzel günlerde kullaan aşkomm çok sevindm 😍😍
Herkesin migren farklı noktadan vuruyor aşko yaa ama olma ihtimali var tabi sessizlik ve karanlk iyi geliyorsa sesten ışıktan rahatsz oluyorsan baş ağrn varken migrendir

Ohh iyi bari Allah korusun 🙏
Sağol aşkısı daha güzelleri sizin olsun bebeğim inşallah 🤲🏻🤲🏻❤️❤️🥰🥰🥰 Şu an herseyden rahatsızım aşko kalkıp kızın çamaşırlarını asmam lazım tut elimden kaldır 😂
Amin aşkım🤲🏻

Alla allla niye yA rüzgar felan mı aldın amınnnn ins ya bakalım
Aman ne biliyim migren işte nerden neyden etkilendi bilemiyom 😂😂😂
Aşkı suratını yastığa bastır iyi geliyo😂😂😂 ayy dayanamıyoooommm
Şey yapamasn var kafama sen şurda uyu kendine gel ağrın geçince bana haber ver diyesm var 😂😂😂
Ohh diğer kızlarıda topla yoldan hep beraber otururuz 😂

Ayy aşko kaynatcak halimiz kalmadı ya gı 🤦🏻‍♀️🤕 başım cok ağrıyo ölüyoring sen napıypsun iyi misin aşkım ?

Ay aşşko napalm regl bitti ekşına başlıcaz kısır döngüdeyiz bildiğin gibi😂 sen naptn

Back
X