Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cano bende bi kaç gündür burda aktif değilim
Asılama baslakdm asko 2 ci iğnem ulan bu ay ne yaşadık be
Sen ben _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ bide bu kız
Bak şimdi testlerden nefret ediyorum desem
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ yine de cok seviyorum der 😂😂😂😂 kız cunku test yapmayı hobi edinmiş deli yA
Aşko napalım heyecanlı oluyor bekle bekle günde geçmiyor🤣
Hadi bakalım canım bu ay bu bebiş olacak🤲🏻🌸🥰

Yaaaaa Allahım iyi ki doğdun bebişimmmmmm iyi ki varsın Ay nasıl sevindim kendim gibi çok sevindim Allah sana en güzel doğum günü hediyeni verdi inşallah😍 şimdi girdim tek tek okuyorum baya birikmiş ben azıcık girmeyeyim hemen kaynatıyorsunuz 😍😁😁😁😁 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Annabelle1 @My_Moonlight06 Lale95 Lale95 Demgey3 Demgey3 @Ginnys iyilikperisi92 iyilikperisi92 @Random3 @Cgh ve diğer canlaaaaar
Aaa ortalıktan kayboldun mu tam kayboluyorsun aşko sende he🤣🤣🤣 napıyosun nasılsın kuzum❤️

Aşko napalım heyecanlı oluyor bekle bekle günde geçmiyor🤣
Hadi bakalım canım bu ay bu bebiş olacak🤲🏻🌸🥰
😂 alın işte ben bu kızı tanıyorum artık :)
Olsun sen de benım gibisin kafam dan hemen atıyorsun yA da belli etmiyorsun
Ama bence en güzeli belli etmemek üzgün olduğumuzu
Boyle cok iyiyiz
Bak çizgi cıkfı sen gördün 2 güm sonea aşılamaya basladım hayat işte :)

Aman ne biliyim migren işte nerden neyden etkilendi bilemiyom 😂😂😂

Şey yapamasn var kafama sen şurda uyu kendine gel ağrın geçince bana haber ver diyesm var 😂😂😂

Ohh diğer kızlarıda topla yoldan hep beraber otururuz 😂
Tamam toplaya toplaya geliyorum ama otobüs kiralamam lazım🤣🤣🤣

😂 alın işte ben bu kızı tanıyorum artık :)
Olsun sen de benım gibisin kafam dan hemen atıyorsun yA da belli etmiyorsun
Ama bence en güzeli belli etmemek üzgün olduğumuzu
Boyle cok iyiyiz
Bak çizgi cıkfı sen gördün 2 güm sonea aşılamaya basladım hayat işte :)
Tabi ki canım düşe kalka gidiliyor hayat bu kalkmazsak olmaz😁
Ben bu ay senin için çok heyecanlıyım umutluyum🌸🌸🌸

Benimde mutfagı toplamam lazm kapıyı kapattm görmezden geliyom😂😂😂 görmezsem toplancak sanki😂😂
Boşverin işi gücü derdi kederi gelin bi kahve içelim hayatım kayarken bile dur bir kahve içeyim diyenlerdenimmm😁🌸🌸❤️❤️ Mucizemmm16 Mucizemmm16

Eklentiler

• 73CE4FCC-5C52-41B9-AA75-9A4F3B63CF29.webp
    73CE4FCC-5C52-41B9-AA75-9A4F3B63CF29.webp
    50,6 KB · Görüntüleme: 35
Amin aşkım inşallah yaa🤲♥️🥰

Ayy yok geçmedi aşkı sigara da içemiyorum midem de bulanmaya başladı ağrıdan 🤕🤢

Yalan oldu aşkımız ikimizde şaşkınız 😂😂 ayy espiri yapamıyoring başım ağrıyo gidemedim yavru kuşum enişten geç geldi
Kuzum ne oluyor sana böyle 🥺🥺 ama çok vitaminsiz bırakıyorsun vücudunu saat kaçlarda kahvaltı yapıyorum yazıyorsun bebeğim dikkat et kendine hastalanma ❤️❤️
Güzel haberlerle gelelim aşko inşallah🙏🏻 Zaten tahlillerin güzel gelmiş. Doktor ilacını verecek sen de güzelce onu kullanacaksın bitecek🤣🤣 Ultrasona falan girerim ben de muhtemelen. Baksınlar güzelce dört bi tarafıma 🤣🤣
İnşallah bebeğiiiiimm ❤️😍 aynen aynen gitmişken kafanda soru işareti kalmasın bebeğim herbir şeylere baksınlar 🤣😍😍
Gidemedim ki bebeğim 😐 bu gidişle bi daha ki adette yeniden gitmek zorunda kalcam tahlil yaptırmaya ama bu kez hastanenin önünde yatarım 😂
ayyy aşko valla zor oluyor gitmek ya 🥺🥺 yarın da mı gidemezsin gibi bebeğim 🙄🙄

Boşverin işi gücü derdi kederi gelin bi kahve içelim hayatım kayarken bile dur bir kahve içeyim diyenlerdenimmm😁🌸🌸❤️❤️ Mucizemmm16 Mucizemmm16
Bende bide sigara aşko simdi kahve içicem kalkıp hayatım kayar mı bilmem ama kafam kayıyoooğğğ😂😂😂😂 oohh afiyet olsun aşkoşum🥰🥰🥰

Bende bide sigara aşko simdi kahve içicem kalkıp hayatım kayar mı bilmem ama kafam kayıyoooğğğ😂😂😂😂 oohh afiyet olsun aşkoşum🥰🥰🥰
Kahve iyi gelir aşko yap yap ama sigara baş ağrısını arttırıyor aşko benim biraz hafifler gibi olur sigara içersem beynim patlayacak gibi ağrı geri geliyor içme❤️

Kuzum ne oluyor sana böyle 🥺🥺 ama çok vitaminsiz bırakıyorsun vücudunu saat kaçlarda kahvaltı yapıyorum yazıyorsun bebeğim dikkat et kendine hastalanma ❤️❤️

İnşallah bebeğiiiiimm ❤️😍 aynen aynen gitmişken kafanda soru işareti kalmasın bebeğim herbir şeylere baksınlar 🤣😍😍

ayyy aşko valla zor oluyor gitmek ya 🥺🥺 yarın da mı gidemezsin gibi bebeğim 🙄🙄
Kocam bey gelince söyliycem aşkım erken kalkabilirsek gideriz zabağğnnann cok zor oluyo 🥲🥲
Dimi Allah beni davul etsin😂😂 aşkoben açlığa alışığım ama bugün cok acıktım hemen de yiyemedim çayı bekledim falan ondan mı oldu anlamadım ama zaten bi kaç gündür alttan alttan vuruyodu bugün zirvede

Back
X