Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bunda korkacak bişey yok kuzum teknoloji çağındayız malisef 😍zaten en önemli ne konuşabiliriz ki bizi duyan sıkılır bunlarında gündemi hep çoluk çocuk yeter gariii diye 🤣🤣🤣
Burdan bahsetmiyorum sadece aşko genel olarak bütün hayatımızı dinliyorlar o anlamda 🤣🤣🤣
Aşko dinlemekle kalmıyorlar yazdıklarımızı da kaydediyolar😂😂😂 ben bu ön kameralardan da korkuyorum😂🥲
ay ahahahah vallahi bende aşko ya 🤣🤣🤣 zaten kameralar çok sıkıntılı 🤣🤣🤣 benim ünü arkadaşlarım laptoplarının kameralarını kapatırdı kağıtlarla bantlarla aklıma geldi 🤣🤣🤣
Aklıma annemin telefon konuşmaları geldi 😂😂😂😂😂
Ahahahah niye aşko devlet sırrı mı veriyorlar yoksa 🤣🤣🤣🤣

Burdan bahsetmiyorum sadece aşko genel olarak bütün hayatımızı dinliyorlar o anlamda 🤣🤣🤣

ay ahahahah vallahi bende aşko ya 🤣🤣🤣 zaten kameralar çok sıkıntılı 🤣🤣🤣 benim ünü arkadaşlarım laptoplarının kameralarını kapatırdı kağıtlarla bantlarla aklıma geldi 🤣🤣🤣

Ahahaha 🤣🤣🤣 özel kalmadı aşko inan bi ara südyenin teli çıkmıştı bunun malı çok iyiydi bundan bulup almam lazım tekrar dedim önüme reklamlarda çamaşır çıkmaya başlamıştı donumuza kadar duyuyorlar alıştık artık😁😁😁😁😁

Dimi bende bazen elimle kapatıyorum ön kamerayı yada ters koyarım 😂😂😂
Hayır aşko cok küfür eder 😂😂😂😂 simdi gülüyorum ama hiç hoş değil tabiki🤦🏻‍♀️😂😂 bi ara dinlenmişti telefonu da 😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

Ben sabah yapicam canim benimkiler hep cook silik belli belirsiz çıkıyor seninki gibi koyu değil birde akşam yaparsam hiç birdey çıkmayabilir sabahı beklicem 😁

Sen yap ama senin zaten çıkıyor
Öyle de az önce yarım saatlik idrarla yaptım nede olsa artık koyulaşıyor diye anaaa bi baktım gölge olmuş. Ödüm b..ma karıştı valla 🤣🤣🤣

Öyle de az önce yarım saatlik idrarla yaptım nede olsa artık koyulaşıyor diye anaaa bi baktım gölge olmuş. Ödüm b..ma karıştı valla 🤣🤣🤣
Yaaa işte öyle olmaz birikmesi lazım korkma boşuna canım sabah yap bak noluyor.. bende sabah yapicam ufff inshallah gölgeden daha fazlasını görürüm 🥺 yoruldum ya

Ahahaha 🤣🤣🤣 özel kalmadı aşko inan bi ara südyenin teli çıkmıştı bunun malı çok iyiydi bundan bulup almam lazım tekrar dedim önüme reklamlarda çamaşır çıkmaya başlamıştı donumuza kadar duyuyorlar alıştık artık😁😁😁😁😁
Ahahah kesinlikle aşko 🤣🤣🤣 o yüzden ağzımızdan çıkana dikkat edelim sonra milletin yanında telefonda abuk sabuk şeyler çıkmasın 🤣🤣🤣🤣

Onu ben de yapardım canım .. benim telefonmun ön kamerası içinde çekeceğim zaman çıkıyor yerinden o yüzden rahatım ama öyle maalesef özellikle iphonlara hiç güvenmiyorum

Dimi bende bazen elimle kapatıyorum ön kamerayı yada ters koyarım 😂😂😂
Hayır aşko cok küfür eder 😂😂😂😂 simdi gülüyorum ama hiç hoş değil tabiki🤦🏻‍♀️😂😂 bi ara dinlenmişti telefonu da 😂😂🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️
Ben telefonun kamerasına hiç bişey yapmam aşko önü kapatsam arka var arkayı kapatsam ön var 🤣🤣🤣 ahahahhah Allah seni 🤣🤣🤣 aaaa niye dinlenmişti aşko ya 🤣🤣

Onu ben de yapardım canım .. benim telefonmun ön kamerası içinde çekeceğim zaman çıkıyor yerinden o yüzden rahatım ama öyle maalesef özellikle iphonlara hiç güvenmiyorum
Ay biliyorum o telefonları aslında öyle olması gerekiyor kameraların daha güvenli 👍🏻 Ay öyle deme aşko valla iphone kullanıyorum çok huylanırım 🤣🤣 tuşlu telefona geçerim sonra 🤣🤣

Ahahah Allah iyiliğini versin ya 🤣🤣🤣 aşko sen sabahta yapsan akşam da yapsan maşallah koyulaşıyor ilk zamanları hatırlamıyor musun çok çok silikti 😍 ama senin testlerin valla içime neşe dolduruyor 😍😍

Back
X