- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #27.821
Kaç tane testin var aşkoTamam mucizelerrrrr hele biraz daha çiçimi tutayimmm yoksa zabaaaleyn mi yapaydim aceba![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç tane testin var aşkoTamam mucizelerrrrr hele biraz daha çiçimi tutayimmm yoksa zabaaaleyn mi yapaydim aceba![]()
Vallaha saymadım ama var bir kaç tane baya da test harcadım bu ayKaç tane testin var aşko
Burdan bahsetmiyorum sadece aşko genel olarak bütün hayatımızı dinliyorlar o anlamdaBunda korkacak bişey yok kuzum teknoloji çağındayız malisefzaten en önemli ne konuşabiliriz ki bizi duyan sıkılır bunlarında gündemi hep çoluk çocuk yeter gariii diye
![]()
ay ahahahah vallahi bende aşko yaAşko dinlemekle kalmıyorlar yazdıklarımızı da kaydediyolarben bu ön kameralardan da korkuyorum
![]()
Ahahahah niye aşko devlet sırrı mı veriyorlar yoksaAklıma annemin telefon konuşmaları geldi![]()
Ahahahha ay aşkoAklıma annemin telefon konuşmaları geldi![]()
AhahahaBurdan bahsetmiyorum sadece aşko genel olarak bütün hayatımızı dinliyorlar o anlamda
ay ahahahah vallahi bende aşko yazaten kameralar çok sıkıntılı
benim ünü arkadaşlarım laptoplarının kameralarını kapatırdı kağıtlarla bantlarla aklıma geldi
Ahahahah niye aşko devlet sırrı mı veriyorlar yoksa![]()
Eşimin en büyük fobisi ya. Normal yumurtlaman adetin hamileliğin yetti bi de üstüne iğneyle hepten sapıtırsın dedi. Çok ağlatacak iğneler beni de eminim![]()
İns cano ins görcez bakalım :)Ay bebeğim inşallah iyi gelir de güzel haberleri alırız senden en kısa zamanda![]()
Ana ciddi mi hadi sende gel arkamdan başla aşılamaya istiyorsun dimi hala canoSimdi regl oldum kuzu. Lavaboda temizlenirken geldi![]()
Dimi bende bazen elimle kapatıyorum ön kamerayı yada ters koyarımBurdan bahsetmiyorum sadece aşko genel olarak bütün hayatımızı dinliyorlar o anlamda
ay ahahahah vallahi bende aşko yazaten kameralar çok sıkıntılı
benim ünü arkadaşlarım laptoplarının kameralarını kapatırdı kağıtlarla bantlarla aklıma geldi
Ahahahah niye aşko devlet sırrı mı veriyorlar yoksa![]()
Bende yapcam yapalım kızTamam mucizelerrrrr hele biraz daha çiçimi tutayimmm yoksa zabaaaleyn mi yapaydim aceba![]()
Ben sabah yapicam canim benimkiler hep cook silik belli belirsiz çıkıyor seninki gibi koyu değil birde akşam yaparsam hiç birdey çıkmayabilir sabahı beklicemBende yapcam yapalım kız![]()
Hadi yapp gözümüz gönlümüz açılsın çok mutlu oluyorum görünceBende yapcam yapalım kız![]()
Öyle de az önce yarım saatlik idrarla yaptım nede olsa artık koyulaşıyor diye anaaa bi baktım gölge olmuş. Ödüm b..ma karıştı vallaBen sabah yapicam canim benimkiler hep cook silik belli belirsiz çıkıyor seninki gibi koyu değil birde akşam yaparsam hiç birdey çıkmayabilir sabahı beklicem
Sen yap ama senin zaten çıkıyor
Hadi yapp gözümüz gönlümüz açılsın çok mutlu oluyorum görünce![]()
Yaaa işte öyle olmaz birikmesi lazım korkma boşuna canım sabah yap bak noluyor.. bende sabah yapicam ufff inshallah gölgeden daha fazlasını görürümÖyle de az önce yarım saatlik idrarla yaptım nede olsa artık koyulaşıyor diye anaaa bi baktım gölge olmuş. Ödüm b..ma karıştı valla![]()
Ahahah kesinlikle aşkoAhahahaözel kalmadı aşko inan bi ara südyenin teli çıkmıştı bunun malı çok iyiydi bundan bulup almam lazım tekrar dedim önüme reklamlarda çamaşır çıkmaya başlamıştı donumuza kadar duyuyorlar alıştık artık
![]()
Onu ben de yapardım canım .. benim telefonmun ön kamerası içinde çekeceğim zaman çıkıyor yerinden o yüzden rahatım ama öyle maalesef özellikle iphonlara hiç güvenmiyorumay ahahahah vallahi bende aşko yazaten kameralar çok sıkıntılı
![]()
Ben telefonun kamerasına hiç bişey yapmam aşko önü kapatsam arka var arkayı kapatsam ön varDimi bende bazen elimle kapatıyorum ön kamerayı yada ters koyarım
Hayır aşko cok küfür edersimdi gülüyorum ama hiç hoş değil tabiki
bi ara dinlenmişti telefonu da
![]()
Ay biliyorum o telefonları aslında öyle olması gerekiyor kameraların daha güvenliOnu ben de yapardım canım .. benim telefonmun ön kamerası içinde çekeceğim zaman çıkıyor yerinden o yüzden rahatım ama öyle maalesef özellikle iphonlara hiç güvenmiyorum
Ahahah Allah iyiliğini versin yaÖyle de az önce yarım saatlik idrarla yaptım nede olsa artık koyulaşıyor diye anaaa bi baktım gölge olmuş. Ödüm b..ma karıştı valla![]()