- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #2.781
Kiiiiz sıra sendee
_Umutlu_Pozitif_
nerdesinnn

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya supeer canım benim çok sevindiimmmmmKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum @fnd_50 @Marulkafakz
Lale95
Mucizemmm16
miraclebeyb @raainbow @iyilikperisi92 G Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
![]()
KesinlikleBu testi çok iyi sakla ve sana dogal yolla hamile kalamazsin söyleyen doktorun gözüne sokarsin![]()
Sira sende aşkooYa supeer canım benim çok sevindiimmmmmtebrik ederimmm
Gecenin bombasını patlatip nereye kayb oldunKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum @fnd_50 @Marulkafakz
Lale95
Mucizemmm16
miraclebeyb @raainbow @iyilikperisi92 G Gzmyts53 ve heyecandan etiketlemeyi unuttugum diğer canlarım
![]()
Ay amiin beybiiiSira sende aşkoo![]()
Yaaa inanamiyorum halaaaAyyyyyyyyyy pozitiiiiiffffo kadar sevindimki canım bildirimi görür görmez anladım cook coook sevindim senin iciiin yaaa super bi haber bu sağlıkla gelsin inşallah
![]()
Allah beeeKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum @fnd_50 @Marulkafakz
Lale95
Mucizemmm16
![]()
Amin canim çok sağol Rabbim isteyen herkeze en yakin zamanda nasip etsin insalllahhhAyyy çok sevindim canim yaaaçok şükür kendi testim pozitif çıkmış gibi sevindim
Rabbim sağlıkli gebelik,saglikli evlatlar nasip etsin
![]()
Evet hepsinden tek tek randevu alip gostermek istiyorum cok şükür rabbim nasip ettiBu testi çok iyi sakla ve sana dogal yolla hamile kalamazsin söyleyen doktorun gözüne sokarsin![]()
Cok teşekkür ederim canımYa supeer canım benim çok sevindiimmmmmtebrik ederimmm
Yaaaa harikaKizlarrrrrrtestim ektedir. Yorumlarınızı bekliyorum @fnd_50 @Marulkafakz
Lale95
Mucizemmm16
![]()
Amin kuzumAmin canim çok sağol Rabbim isteyen herkeze en yakin zamanda nasip etsin insalllahhh![]()
Aşko bugün arkadaşımın doğum günü vardı giremedim çok anca eve girdim benden bu gün leke geldi adet olcam galiba ped taktım bekliyorum hüsran sanırsam kızlarKiiiiz sıra sendee_Umutlu_Pozitif_ nerdesinnn
Kizzz şoktayım ne yapicagimi bilmiyorum suanGecenin bombasını patlatip nereye kayb oldun![]()
Hemde nasil titredi banyoda zip zip zipladimAmin kuzumtesti görünce elin ayağın titredimi?kocana söyledinmi?
Göruyonmu gıı ishal bazen gebelik öncesi de oluyormuş![]()
Sen en iyisi 9 ay sabr et bebiş kucaginda gidersinEvet hepsinden tek tek randevu alip gostermek istiyorum cok şükür rabbim nasip etti![]()
Ayy çen hamiş olub şoklara mi girdin çenKizzz şoktayım ne yapicagimi bilmiyorum suan![]()
Nasıl lekeydi?moral bozmak yasakkk bekle bakalimAşko bugün arkadaşımın doğum günü vardı giremedim çok anca eve girdim benden bu gün leke geldi adet olcam galiba ped taktım bekliyorum hüsran sanırsam kızlar![]()
Amin canim cok teşekkür ederimYaaaa harikaçok sevindim canım tebrik ederim Allah sağlıcakla tutunup sağlıcakla dünyaya gelmesini nasip etsin
![]()