Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣Ben koçum yükselenim yay 😅😅kocam hazretleri de ikizler yükseleni terazi😵‍💫5saniyede fikir değişiyor sende mi öylesin🤣🤣
Aaa koçlarda az kırık oluyor kafalarımız ondan tutuyordur 😅😅 hee öyleyim valla kendim yoruluyom bazen yorulup yeter karar değiştirme diye kendimlede kavga ediyom çok yorucu ay Allah düşmanımın başına vermesin 😂😂 yinede iyi insanlarız 🤣🤣

Ayyyyyyyy bendeeee inanamiyorummmm kuzum cildiricam sevinçten 🥰 insanin hayalleriyle nasil oynuyorlar 3 cu ayda oldu cok Şükür Rabbime 😍💕 Allah hepinizden razi olsun her zaman yanimdaydiniz moral oldunuz umut oldunuz. 🤲
Hepimiz bu yüzden burdayız bizim moralimizi düşürüp destek vermeyenlere inat burda birbirimize destek olucaz umut olucaz 🥰 Çok şükür bebişiniz sizi çok bekletmedi 😇 rabbim sağlıklı gebelik süreci sağlıklı doğum ve bebiş nasip etsin🥰 umut her zaman var 🥰 gerçekten tüylerim diken diken oldu seni düşünemiyorum

Aaa koçlarda az kırık oluyor kafalarımız ondan tutuyordur 😅😅 hee öyleyim valla kendim yoruluyom bazen yorulup yeter karar değiştirme diye kendimlede kavga ediyom çok yorucu ay Allah düşmanımın başına vermesin 😂😂 yinede iyi insanlarız 🤣🤣
Evett az değil baya kırık🤣ama seviyorum bu halimi iyi ki böyleyim yaa canım kendim🥰🤣

Hepimiz bu yüzden burdayız bizim moralimizi düşürüp destek vermeyenlere inat burda birbirimize destek olucaz umut olucaz 🥰 Çok şükür bebişiniz sizi çok bekletmedi 😇 rabbim sağlıklı gebelik süreci sağlıklı doğum ve bebiş nasip etsin🥰 umut her zaman var 🥰 gerçekten tüylerim diken diken oldu seni düşünemiyorum
Evet canim çok şükür 😍 aminn insallah insallah Allah'ım isteyen herkese nasıp etsin en kisa zamanda 🤲🥰 bende ilk gördüğümde neye uğradığımi sasirdim ne yapicagimi bilemedim icim titriyor hala dusundukce 🤣💕

ucge ucge tebrik ederiim❤️ Kizlar nasilsiniz neler yapiyosunuz ben telastan giremiyorum cok..persembe ilk kontrolume gidicem ultrasonda bakilcak umarim kese olusmustur ve sagliklidir gebeligim🙏🏻 Psikolojik olarak cok iyi degildim cok ani bi gebelik oldugu icin sizleri merak ettim dualarim sizinle 🙏🏻🙏🏻

Bencede yani çünkü neden olmasın 😂😂 dereceyi bulup ölçeyim🤪🤪 kendi belirtilerimi bırakym kocamda belirti arıyorum zirvedeyim artık😂😂
Şimdi değil yarın yataktan kalkmamiş ölçüm alacaksın 😅😅😅
Kim daha çok delirdi onu sınıyoruz galiba 🤣🤣
Hababam sinfında Haşmet hoca gibiyim şu an🤣🤣🤣Ele güne karşi yapa yalnizz böyle de olmazzzz kiii 👏🏻👏🏻👏🏻🤣🤣🤣🤣

Şimdi değil yarın yataktan kalkmamiş ölçüm alacaksın 😅😅😅
Kim daha çok delirdi onu sınıyoruz galiba 🤣🤣
Hababam sinfında Haşmet hoca gibiyim şu an🤣🤣🤣Ele güne karşi yapa yalnizz böyle de olmazzzz kiii 👏🏻👏🏻👏🏻🤣🤣🤣🤣
Heee tamam sabah işe gitmeden hallederm ben o işi 😂😂😂😂
Tabi tabi yakında deliliklerimizi yarıştırcaz aramızda sağlam kalmaz bu gidişle😂😂
Şuan şarkıyı evde söyleyerek gezmem dışında bir sıkıntı yok😂😂😂

Back
X