Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Biz niye giremiyoruz ya farklı mekan takılırdık biz de azıcık🤣🤣 ellemesin dergileri falan cidden iğrenç 😒😒 telefonda bulur benimki güveniyorum ben ona 🤣🤣 kayganlaşmadan nasıl olacak ya o sıkıntıymış işte. Acı çekiversin azıcık hiç acımıyorum 🤣🤣
Sizi üzdükleri zamanları düşünün sakın acımayın 🤣🤣🤣
@Demgey3 aşko naptın gittin mi doktora sonuçlar ne durumda
Mucizemmm16 Mucizemmm16 sen ne zaman gideceksin acaba aşkocum
M mucizeOldu sen napıyosun kuzum test yaptın mı bugün tekrar nasılsın
Ben adet oluyorum başladı sanırsam artık gününü bekleyemedi iki gün erken gideyim şu kuzun umutları tükensin artık dedi galiba 😂😃
R Random3 M Mavimiresl R raainbow
annabelica annabelica @iyilikperisi92 siz napıyosunuz canları iyisiniz dimi❤️
Biz hepimiz gününden önce oluyoruz ha ilginç.. benim hiç günü şaşmazdı mesela. Yeni aya bomba gibi hazırım aşkolar, cephaneliklerim şimdi ulaştı elime 😍🤣

Eklentiler

• 16668727878703729586034647936036.webp
    16668727878703729586034647936036.webp
    76,6 KB · Görüntüleme: 27
Ay bu benim komsunun cocuguna benziyor annesi bisey almayinca yaptigi hareketler bunlar 😂
😂😂😂 kız deme öyle bebemiz olunca bizimde başımıza gelebilir 😂😂 gülmemeliyiz gülmemeliyiz gülmemeliyiz😂😂😂
Komple girme de aşko. Arada olur öyle insanız sonuçta. Yeterki gülmeyi unutmayalım 🙏🏻❤️❤️ Yasak olunca daha da azıtmış öyle diyo hey allahım ya 🤣🤣🤣
Yok sıkılırım orda ben😂
Yasak olan tatlı gelirmiş aşkoo sizinkide o hesap 3 gün sen pek gözükme gözüne onun en iyisi😂

@Demgey3 aşko naptın gittin mi doktora sonuçlar ne durumda
Mucizemmm16 Mucizemmm16 sen ne zaman gideceksin acaba aşkocum
M mucizeOldu sen napıyosun kuzum test yaptın mı bugün tekrar nasılsın
Ben adet oluyorum başladı sanırsam artık gününü bekleyemedi iki gün erken gideyim şu kuzun umutları tükensin artık dedi galiba 😂😃
R Random3 M Mavimiresl R raainbow
annabelica annabelica @iyilikperisi92 siz napıyosunuz canları iyisiniz dimi❤️
Ayy aşkım bu gidişle zor gidicem hastaneye kaldıkça kalıyo😒 yarında cok zor okul yarım günmüş benim iş kaldı yine salı ya 🙄
Oldun mu başladı mı yani🥺

Yawrum görümcelerim de cok istiyor hala olmaz onların da anlıyorum
Biz evlendikten somra 4 ü ile 2 yıl küstük
1 . 5 yıl oldu barışmalı aramız şyi ama samımı değilim ben çalışan bi bayanım zaten
Aynen başlarda bende kendımı cok yıprattım bu konular için somra saldım bu salmış halım
Kendıleri bilir onkadar emek veriyorum
Ta Mart da çatlatma iğnesi yaptırıcam
Görümcemın biri aradı benı
Konuşuyoruz durduk yere salak
Sende miyop kist mi bar dedi ?
Ne alaka dedim o sıra da da ılk defa catlatma iğnesi yaptırıcam o kadar kötü olmustum ki
Valla onlar umurumda değil benım ne kadar uğraştığını esım bılıyor bu çocuk meselesi için bana bi tane imada bulunamazlar cesaret ister yürek ister
İns adet olmam kuzum
Leke gibi olmus zaten gene ped takmıştım
Akıntı da olabılır bu
canım kendını bu konular ıcın yıpratma,
hem sen aılene soyledı ısen eşinde kendı aılesıne soylemek ıster bu cok dogal..
ama kımsenın bısey demeye hakkı yok, herkesın kendı hayatı kendı ımtıhanı ..
Allahım en kısa zamanda nasıp etsınde bızlerde yavrularımıza kavusalım saglıkla...
benım surecımı 3,5 senedır cok yakın ıkı arkadaşım ve eşim harici kimse bilmez ,bu da bızım tercıhımız oldu ama..
ıkı asılama , ıkı catlma ıgnesı sımdı tup bebek
cunku ben kendımı boyle rahat hıssedıyorum, ki bilseler de kımsenin kimseye kötü söz etme durumu olamaz.
sen canını sıkma hiç.

😂😂😂 kız deme öyle bebemiz olunca bizimde başımıza gelebilir 😂😂 gülmemeliyiz gülmemeliyiz gülmemeliyiz😂😂😂

Yok sıkılırım orda ben😂
Yasak olan tatlı gelirmiş aşkoo sizinkide o hesap 3 gün sen pek gözükme gözüne onun en iyisi😂
Askolar geldim hastanedeyim. Kiz güldürme sıradayım😅 psikiyatri poliklinigine yönlendirmesinler beni😅

Ayy aşkım bu gidişle zor gidicem hastaneye kaldıkça kalıyo😒 yarında cok zor okul yarım günmüş benim iş kaldı yine salı ya 🙄
Oldun mu başladı mı yani🥺
Ay tüh ya bi gidemedin kuzum ya🙄
evet aşko yani az az başladı yarın sökülmüş olursam çok iyi olcak ben sabahtan giderim hormon testi veririm eşimde öğleden sonra izinli resmî tatil tam denk geldi oda öğleden sonra spermtesti verir üç gündür bişey yapmıyoruz zaten sperm testi için 3 gün dimi perhiz herşey tam denk ayarında oluyor 😀😀😀😀

Yok sıkılırım orda ben😂
Uzak durmaya çalışıyor benden aşko görmen lazım. Bacım selamünaleyküm diye giriyo eve 🤣🤣🤣

Back
X