Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay tüh ya bi gidemedin kuzum ya🙄
evet aşko yani az az başladı yarın sökülmüş olursam çok iyi olcak ben sabahtan giderim hormon testi veririm eşimde öğleden sonra izinli resmî tatil tam denk geldi oda öğleden sonra spermtesti verir üç gündür bişey yapmıyoruz zaten sperm testi için 3 gün dimi perhiz herşey tam denk ayarında oluyor 😀😀😀😀
Kaldı aşkım valla nasip diyelim artık napiyim🤷🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ evet aşkım 3 günmüş perhiz ayy hadi güzel haberler alalım inşallah aşkısı 🥰

kız yazık adamlara da ben olsam bende zorlanırdım :KK70:
Aşko acımıycaz bunlara valla😈😈 Şurada 3 günde patladı. Ben kaç gün iğne ultrason anestezi falan filan üstüne de inşallah 9 ay bebeği taşıyıp doğuracam. Beyefendi üç gün şeyini tutacak diye ona mı acıycam 🤣🤣🤣

Canlar ben geldim doktorum çok şaşırırdı daha çokkkk erken diyo erken test mi yaptın dedi evet ddm sanki muayene etmek istemedi sonra 3 gündür pozitif çıkıyor deyince alttan muayene etti nokta gibi bişey var dedi hamilelik sıvısı çok yüksek dedi doğacak fotoğraf verdi 🥹 tarihi söyledi 3 hafta sonra kalp atışı duyarız dedi 🙏🍀🥰 kan da aldılar ama ya pazartesi Ya çarşamba çıkar dedi( çünkü Almanyada yarın öğlene kadar doktor var pazartesi bayramları salı da bayram tatili ) Ginnys Ginnys _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow annabelica annabelica My_Moonlight06 My_Moonlight06 Demgey3 Demgey3 ve diğer güzel Annelerim ♥️♥️

Regli olunca ben 🤣🤣🤣🤣
Buda iyimiş bak😂😂😂 kocam yumurtlama zamanı ekşın istemiyorum diyince bende olabilir😂😂😂
hahahah ben böyleydim hatta daga çingene versyonu
😂😂😂 hepimiz biraz çingene versiyonuna kaçıyor olabiliriz😂😂
Askolar geldim hastanedeyim. Kiz güldürme sıradayım😅 psikiyatri poliklinigine yönlendirmesinler beni😅
Kızz git bi psikiyatriye deki bizim arkdşlara şöylr bi hafta bi yer ayarlayabilirmiyiz az bunaldkta 😂😂

Askim bende dun gece oldum regl bugun sokulmeye basladim. 4 bucukta randevum var bende gidicem bugun
Ay iyiki olduk aman bekle bekle zamanda geçmiyordu bende yarına tam sökülmüş olursam ikinci gün oluyor yarın gideceğim hormon testi veririm çıkana kadar beklerim öğleden sonrada eşim gelir yarın yarım gün ya iş tam denk geldi oda testini verir bişey dicem 3 gün değil 4 gün olsa cinsel perhiz bişey olmaz dimi bizim bugün üç gün oldu son ekşından sonra yarın dördüncü gün oluyor😀😃 ne yaptın gittin mi kuzum
Çok şükür iyiyim canm birazdan kan vermeye gideceğim🙏
Benimde bir ay erken bi ay geç olmuştu 🤷🏻‍♀️
Aşko naptın verdin mi kan sonum çıktımı❤️
Yaa aslnda gelcekse gelsinde bizde bilelim ne oldugunu haklsn umutlanıyoruz biz duramıyoruz😂 valla ben napıyım kocam gececi uyuyor evde inlicinli gibi dolanp duruyom😂😂
Kesinlikle Aşko ya kurtuldum o psikolojiden😀😀

Aşkoo bak bu sensin silik çıkan testlere kızıyorsun 😂😂😂 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_
Hatta hepimiz olabilir ama en baş umutlu aşkomuz😂😂
Demgey3 Demgey3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Safiye19 fnd_50 fnd_50 M mucizeOldu annabelica annabelica @Lale95 @Random3 @iyilikperisi92 @kubuss @Mavimiresl

Yaaaa ahahahahaha inanmazsın belki ama kan verdiğim günün akşamına ben bu videoyu görmüştüm ahahahaha nasılda şuanki halim demiştim ay aşko bazen aynı şeyleri düşünüyoruz ya🤣🤣🤣🤣🤣😁
Bebeğim iyiyim nolsun. İş güç koşturuyorum işte. Eve geçeceğim şimdi kahvemi alayım da g.tümü devirip yayılacam 🤣🤣🤣 Adetin başlasın da hemen tahlillerini yaptır aşko. Bi de 1 seneyi geçti falan de doktora ya. Bekletiyorlar yok yere insanı
Oh en güzeli aşko misss🥰 yarın gidicem sökülmüş olursam aşko❤️
Sizi üzdükleri zamanları düşünün sakın acımayın 🤣🤣🤣

Biz hepimiz gününden önce oluyoruz ha ilginç.. benim hiç günü şaşmazdı mesela. Yeni aya bomba gibi hazırım aşkolar, cephaneliklerim şimdi ulaştı elime 😍🤣
Evet Aşko çok iyi oldu yoksa erken olalım amaaan🤣🤣🤣🤣 yaaa ahahaha süpersin manzara müthiş görünüyor gözlerim açıldı😀😀🥰

Canlar ben geldim doktorum çok şaşırırdı daha çokkkk erken diyo erken test mi yaptın dedi evet ddm sanki muayene etmek istemedi sonra 3 gündür pozitif çıkıyor deyince alttan muayene etti nokta gibi bişey var dedi hamilelik sıvısı çok yüksek dedi doğacak fotoğraf verdi 🥹 tarihi söyledi 3 hafta sonra kalp atışı duyarız dedi 🙏🍀🥰 kan da aldılar ama ya pazartesi Ya çarşamba çıkar dedi( çünkü Almanyada yarın öğlene kadar doktor var pazartesi bayramları salı da bayram tatili ) Ginnys Ginnys _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 R raainbow annabelica annabelica My_Moonlight06 My_Moonlight06 Demgey3 Demgey3 ve diğer güzel Annelerim ♥️♥️
Ah ne güzel çok sevindim aşkım kalp atışını da duyacağız inşallah 😍

Uzak durmaya çalışıyor benden aşko görmen lazım. Bacım selamünaleyküm diye giriyo eve 🤣🤣🤣
😂😂😂😂 ay aşko çok güldüm aahahahha enişte bey senden uzak durabilmek için yeni yöntemler arıyosa demek
Bundan sonra erken gebelik testlerine ölümmmmmmm 😂
Ben yapmıyom erken merken hiç yapmıcam geçsin şöyle battan 1 hafta 10 gün anca öyle😂😂

Ayy kuzum cok sevindim aşkısı 🥰♥️ sağlıkla kucağına al inşallah aşkım 🤲🏻♥️ durumları haberdar et heee 🥰🥰🥰

Ay tüh ya bi gidemedin kuzum ya🙄
evet aşko yani az az başladı yarın sökülmüş olursam çok iyi olcak ben sabahtan giderim hormon testi veririm eşimde öğleden sonra izinli resmî tatil tam denk geldi oda öğleden sonra spermtesti verir üç gündür bişey yapmıyoruz zaten sperm testi için 3 gün dimi perhiz herşey tam denk ayarında oluyor 😀😀😀😀
5ten çok 3ten az olmayacakmış kuzu. Ramazan davulu bekler gibi bekliyoruz yarını. Bizim 3. Gün bugün 🤣🤣🤣

Yyaa gözlerim doldu tüylerim diken diken oldu🥹🥹🙏🙏🙏 sen kan sonuçları çıkana kadar hergün test yap elinde varsa inşallah 3 haftayada kalp atışını duyarsınız kuzum ayy çok güzel yaa😍😍

Ayyy o noktayı yerimkiii😍😍😍🌸🌸❤️ hadi bakalım aşko bizi haberdar et gözümüz Aydın sağlıcakla gelsin kuzum benim😍😍😘

Eklentiler

• A0B815F9-8096-4BB3-99CD-1606674CD92A.webp
    A0B815F9-8096-4BB3-99CD-1606674CD92A.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 40
  • 6D24413E-3E69-4199-A610-AB27A1902879.webp
    6D24413E-3E69-4199-A610-AB27A1902879.webp
    35,6 KB · Görüntüleme: 36
Back
X