- 18 Temmuz 2022
- 4.282
- 7.124
- 88
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #28.181
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende sevemedim. Bir kere sıcağını yemiştim ama o da pek olmadıAsko pek damak tadima uymadi benim sevemedim cok![]()
Niye bulamayacağız ki yaa her işimizi bitirdik gittik, duşumuzu aldık şimdi keyif zamanıKız ne sporuu anaaa vakit bulmuşlar bide spora gitmişler size helal olsun![]()
Askim bugun bende cok kötüydüm hatta doktora dedim migrenim aşırı agri yapiyor diye, asagida acilde serum taktiralim dedi. Ama serumda takilsa tek gitmistim zor donerdim bana bi hap yazdi eczane hastane cikisindaydi ordan aldim ictim hemen inanirmisin isiklarda yesil ışık beklerken basladi rahatlama cok iyi geldiDüne göre daha iyiyim aşkım hala devam ediyo başımın ağrısı ama daha az sen nasılsın kuzum iyi misin![]()
Sağol canım benden olsa her gün dişarıdan söylerimAfiyet bal şeker olsun kuzum iyi yapmışsın her gün ev yemeği yenmez vallaBen de denemek istiyorum da kırmızı eti daha çok seviyorum. Zar zor haftada bir somon yemeye çalışıyorum o da yumoşların hatrına valla omega3 girsin bünyeye yoksa tercihim hep kırmızı et
![]()
Kızlareşimin hcg testi ve benim hcg sabah yaptık
Eşim diyor ki tüh be bende çizgi yok![]()
Bizim burda yok ama Antalya da tatil zamanı ve istanbula gittigimde denedim 2 sefer ama benlik değil. Bana sebze yemekleri ve etli dolmalar olsun baska bisey istememBende sevemedim. Bir kere sıcağını yemiştim ama o da pek olmadı![]()
Yok aşkısııı benimkide özel sektörde ama bir hafta gündüz, bir hafta akşam çalışıyor. Bu hafta 5te geliyor mesela, öbür hafta gece 1de geliyor. O da bizim yumurtlamaya denk geliyorBayılıyorum aşkım enerjine ya harikasınValla benimki gece geliyor genelde mağaza kapanana kadar. Senin iyiymiş öyle sporlar 5te yemek falan
Özel sektörün gözü çıksın bi kavuşamıyoruz
Birbirimizi özlüyoruz gerçi iyi oluyo dipdibe olsak birbirimize gireriz
![]()
Aa en çok sıcak olani severimBende sevemedim. Bir kere sıcağını yemiştim ama o da pek olmadı![]()
Yarin yapicam lahana dolmasi oğlum da bende çok severizBizim burda yok ama Antalya da tatil zamanı ve istanbula gittigimde denedim 2 sefer ama benlik değil. Bana sebze yemekleri ve etli dolmalar olsun baska bisey istemem![]()
Evet haklısın kuzum ama adetin gecikmesiyle az daha görünür olması gerekiyor. Tabii ki geç döllenme ihtimali de var ama ben sadece çok inanıp da üzülmeni istemiyorum o kadar. Allah'ım mucizesini göstersin inşallah canım benimEvet onlar ama adetten önce yaptılar testi ben birde geciktim nerdeyse yeni bat tarihim geldi..
Bende birde adet erken gelir ama gecikmez okadar lekenme olurken sokulcek sandım ama olmadı.. bakalım kuzum doktor ne diyecek
Ama ne bileyim yani valla gulerim kızzzErgenler ya![]()
Balık severim ama kızartmasını, hazır olsun yiyeyim kendim pişirsem koku tutar beni yiyememYok kuzum ben sevemedim hic galiba balık falanda sevmiyorum ondan. Et türüde pek sevmem ben sebzeciyim
Gecenlerdede birlikte kuru dolma yaptiydik sen ordan ben burdanYarin yapicam lahana dolmasi oğlum da bende çok severiz
Doyumluk degilde tadimlik yiyoruz bizde. Benim cocuklarla eş hamsi severler bende mezgit yerimBalık severim ama kızartmasını, hazır olsun yiyeyim kendim pişirsem koku tutar beni yiyemem![]()
Kız annem dur hele sigaraya bahane uydurma şimdiAma beni yine ağlatacaksınız ben bugünü ağlamadan kapatırım diyordumMucizemmm16
Çok sinirleniyorum sonra yaşadıklarımızı düşünüp duygulanıyorum ben de. Ah benim kaba salağım. Dün hiç bana saydırmamış gibi nasıl yılışıyor bugün. Of sigaram nerde benim
![]()
Sifa olsun minnosumaYarin yapicam lahana dolmasi oğlum da bende çok severiz
Aşkım afedersin ama Ah benim kaba salağımı okuduktan sonra istemsiz güldümAma beni yine ağlatacaksınız ben bugünü ağlamadan kapatırım diyordumMucizemmm16
Çok sinirleniyorum sonra yaşadıklarımızı düşünüp duygulanıyorum ben de. Ah benim kaba salağım. Dün hiç bana saydırmamış gibi nasıl yılışıyor bugün. Of sigaram nerde benim
![]()
Sebze seven bir insan olmak ne kadar güzelBizim burda yok ama Antalya da tatil zamanı ve istanbula gittigimde denedim 2 sefer ama benlik değil. Bana sebze yemekleri ve etli dolmalar olsun baska bisey istemem![]()