Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düne göre daha iyiyim aşkım hala devam ediyo başımın ağrısı ama daha az sen nasılsın kuzum iyi misin🥰♥️
Askim bugun bende cok kötüydüm hatta doktora dedim migrenim aşırı agri yapiyor diye, asagida acilde serum taktiralim dedi. Ama serumda takilsa tek gitmistim zor donerdim bana bi hap yazdi eczane hastane cikisindaydi ordan aldim ictim hemen inanirmisin isiklarda yesil ışık beklerken basladi rahatlama cok iyi geldi

Afiyet bal şeker olsun kuzum iyi yapmışsın her gün ev yemeği yenmez valla 🤣🤣 Ben de denemek istiyorum da kırmızı eti daha çok seviyorum. Zar zor haftada bir somon yemeye çalışıyorum o da yumoşların hatrına valla omega3 girsin bünyeye yoksa tercihim hep kırmızı et 🤣🤣🤣
Sağol canım benden olsa her gün dişarıdan söylerim 😂😂ben balık severim ama kendim yapsam kokusu tutar beni yiyemem o yüzden
Omega3 suşiden alıyorum
Et yemekleri de severim en çok lahana yaprak sarması,patlican biber dolması😋😋😋😋

Bayılıyorum aşkım enerjine ya harikasın 😍😍 Valla benimki gece geliyor genelde mağaza kapanana kadar. Senin iyiymiş öyle sporlar 5te yemek falan😍 Özel sektörün gözü çıksın bi kavuşamıyoruz🤣🤣 Birbirimizi özlüyoruz gerçi iyi oluyo dipdibe olsak birbirimize gireriz 🤣🤣🤣
Yok aşkısııı benimkide özel sektörde ama bir hafta gündüz, bir hafta akşam çalışıyor. Bu hafta 5te geliyor mesela, öbür hafta gece 1de geliyor. O da bizim yumurtlamaya denk geliyor 🤣🤣

Evet onlar ama adetten önce yaptılar testi ben birde geciktim nerdeyse yeni bat tarihim geldi..

Bende birde adet erken gelir ama gecikmez okadar lekenme olurken sokulcek sandım ama olmadı.. bakalım kuzum doktor ne diyecek
Evet haklısın kuzum ama adetin gecikmesiyle az daha görünür olması gerekiyor. Tabii ki geç döllenme ihtimali de var ama ben sadece çok inanıp da üzülmeni istemiyorum o kadar. Allah'ım mucizesini göstersin inşallah canım benim ❤️

Ama beni yine ağlatacaksınız ben bugünü ağlamadan kapatırım diyordum Mucizemmm16 Mucizemmm16 😔😔 Çok sinirleniyorum sonra yaşadıklarımızı düşünüp duygulanıyorum ben de. Ah benim kaba salağım. Dün hiç bana saydırmamış gibi nasıl yılışıyor bugün. Of sigaram nerde benim 😕😕
Kız annem dur hele sigaraya bahane uydurma şimdi 😁 kötü şeyleri hatırlayıp üzülmek yok, yeni umutlar yeni hayaller var. Minnoş kocişler var 🤣

Kizlarrrr sağ göğüs ucumda bir sızlama hissettim bir dokunuyum dedim acidi ya la .. hemd.eilkdefa böyle acıdı diğerine baktım oda acıdı ama.daha hafif.. ilk defa böyle bir sey yaşıyorum, yıllardır adet görürüm hiç böyle şeyler olmadı

Ama beni yine ağlatacaksınız ben bugünü ağlamadan kapatırım diyordum Mucizemmm16 Mucizemmm16 😔😔 Çok sinirleniyorum sonra yaşadıklarımızı düşünüp duygulanıyorum ben de. Ah benim kaba salağım. Dün hiç bana saydırmamış gibi nasıl yılışıyor bugün. Of sigaram nerde benim 😕😕
Aşkım afedersin ama Ah benim kaba salağımı okuduktan sonra istemsiz güldüm 🤦🏻‍♀️😂 aynısı bende de varda bebeğim o yüzden güldüm valla çok tanıdık geliyo 😑 niye ağlıyorsun yahu gül bebeğim ağlayınca bişey değişmiyo bak ben ağladım yine aynı 😒

Bizim burda yok ama Antalya da tatil zamanı ve istanbula gittigimde denedim 2 sefer ama benlik değil. Bana sebze yemekleri ve etli dolmalar olsun baska bisey istemem😃
Sebze seven bir insan olmak ne kadar güzel 👍🏻

Bende şu an seviyorum kendilerini. Diyette oldupum için karnımı doyuran her şeye bayılıyorum şu an. Ama diyette değilsem hayatta aramam 😂

Back
X