Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Sagol askim daha guzelleri senin olsun. 🥰 bende cok begenerek severek almıştım. Ama terlikler bence daha harika😂😂
Ben çocuklardan sonra bütün mobilyalarımı halılarimi karman çorman desenli aldım leke göstermesin diye🤣
Geçen mutfak halisina kahve döküldü silmek için bez aldım kahveyi nereye döktüğümü bulamadım öyle bi karışık desen düşün 🤣🤣
Ay o terlikler çok rahat ama ya 🤣🤣

Ben çocuklardan sonra bütün mobilyalarımı halılarimi karman çorman desenli aldım leke göstermesin diye🤣
Geçen mutfak halisina kahve döküldü silmek için bez aldım kahveyi nereye döktüğümü bulamadım öyle bi karışık desen düşün 🤣🤣
Ay o terlikler çok rahat ama ya 🤣🤣
Benimde öyle mutfak halım kahve desenli. Ama genel olarak halilarim mobilyalarim beyaz gri

Nasip coluklu çocuklu olur belki😍
Yaza istiyorum inşallah adana mersin gastronomi turu
Gerçi hatay yemekleri de az değil 😋
Evet oranın yemekleri de çok iyi. Gerçekten beklerim, çok da sevinirim. Keşke hepiniz gelebilseniz, hepinizle tanışsak vakit geçirsek.. 🥰

Yazın 2 ayı çıkarsak çoohh gizel olabilirdi 😁

Herkes sever ya. 7 bitki var içinde. Tarçın, zencefil, zerdeçal, karanfil, havlıcan, kakule, karabiber. İçine de şeker atılıyor kaynarken, fincanlara alındığında da üstüne ceviz rendesi koyuluyor. Tam bir kış çayı, hastalıklara deva annabelica annabelica
Anam bundan da şifa gelmiyosa başka yerden gelmez daha 🤣🤣🤣

Oo baya şey varmş içinde güzeldir kesin😍

Ahahahahha iş görecek yerler açık diyo bide ya😂 benimki görünce bi gülme tutabilir bilemedim😂

Biz donmaya mahkumuz😂

İyi kız masraf çok çıkmaz😂 ortaklaşa giyersiniz😂😂

34 numara ne yaaa 34 numara neee😂😂
Ayak numarası tanıştırayım🤣🤣🤣
Ayy aşko valla her koşulda üşürüm 😂😂

Aşkolar nasılsınız ☺️🤭
Biz iyiiyiizz sen naslsn😂
Asko simdi siparis verdiim bende simdi girdim kirmizi gördüm bitane yoksa sendemi ona göz diktin😂😂
Yok ben bitane siyah üstü taşlı tuşlu bişeye göz diktim😂😂😂ışıldıyım azck ayool😂😂
Aşklar beni yanlış anlamışsınız bir şey diyeceğim ya WhatsApp'tan grup yapsak bu kadınlar grubu ile ilgili olmaz mı
Yok aşkoom yasak ban yersin banlanırız

Back
X