Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar bi yürüyüş yapalım dedik bide eksıklerı aldık

Kayısı
Kuru incir
Avokado
Cevizli sucuk
Hayıt tohumu ( bu nasıl kullanılıyor ve nezaman kullanan lazım bilen açıl söyleşin bana 😂😂 )
Aldık geldık başlıyorum
Bir de kabak çekirdeği varmıs onu da alcam
Eşimde her gün sarımsak yiyor aşılamaya kadar bomba gibi olmamıs laızm
Ekstra

Mfk
D vitmsını
Doktorun vitmsını kullanıyorum ben

😂😂 söyleyeceklerim bu kadar

He benim avatar hahaha 😂
Ayy pek güzelmişsin tüü tüüütüütüüü😂😂😂

Kayısı
Kuru incir
Avokado
Cevizli sucuk
Hayıt tohumu ( bu nasıl kullanılıyor ve nezaman kullanan lazım bilen açıl söyleşin bana 😂😂 )
Aldık geldık başlıyorum
Ekstra

Mfk
D vitmsını

Maşallaah maşallaaah o çocuk gelecek buraya bu ay belli😍😍😍

Kayısı
Kuru incir
Avokado
Cevizli sucuk
Aldık geldık başlıyorum
Ekstra

Mfk
D vitmsını

Asko hayıt tohumu yumurtlama gördüğün an bırakacaksın

Kayısı
Kuru incir
Avokado
Cevizli sucuk
Aldık geldık başlıyorum
Ekstra

Mfk
D vitmsını

Kuzum sen mfk kaç ay kullandın bak üç ay sonra bıraktırıyor kullandırtmıyor üç ay ara verdirtiyor ya
Maşallah süper süper😂😂😂

Noldu beee napıyo aşko dövelim mi 🤣🤣
Aşko ben çok sakin bi insanım valla eşim gibi olsaydım bu akşam zehir olurdu bize. Ya bu gün öğlen aradı öğleden sonra tatil ayvalığa gidelim mi dedi. Arkadaşlarımız var ayvalıkta. Tamam dedim olur. Yarım saate gelirim dedi. Şimdi benim çatlama oldu biz üst üste 3 gün değerlendirdik bi dün değerlendirmedik. Ben de evden çıkmadan bi birlikte oluruz duş alıp öyle çıkarız diye düşündüm. Çünkü hafta sonu orda kalıcaz değerlendirme yapamayız. Beyim geldi biraz uzanayım dedi yorulmuş. İşte biraz yanaştım yorgunum falan dedi. Ben dellendim ama işte belli etmedim. Ulan sanki keyfimden istiyorum iki arada bi derede seks yapmak için ölüp gebermiyorum bende heralde. Sanki taş taşıyacak. O zaman duşa giriyorum dedim sen ben gelene kadar niye girmedin diyor bide 😏 Ben saf bide açıklama yapıyorum seni bekledim birliktelik olur sonra duşe girerim demiştim hani dün olmadı ya hafta sonu da olmayacak diye dedim. Adam bide bizim ilişki takvimiz bitmemişmiydi diyor. Gelde delirme aşkım ya. 1 2 saat uyudu uyandı bana şirinlik yapıyor. Ah ulan kin tutabilen biri olsaydım keşke ne süründürürdüm. Diyorum aşılama olduk sonrasında bile doktor değerlendirin dedi diye biraz fırçaladım ama iyi bi dayak lazım. Yok ben artık takvim falan tutmuyorum dedim herşeyi ben düşünüyorum ya yoruldum artık
Kız yapıyorum dedim ya yılda bir kez işte ahahaha 🤣 ama _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ dan gaza geldim gece vardiyasına geçince giyip giyip foto atıcam kocişe 🤣🤣
Ayy gıcık kocam ona da kızıyor ya neymiş ya fotoğrafı açtığında yanında başka birileri olurda görürlerse diye

Back
X