Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şaka yapdimmm beybii tabii ki aşk olsun🤪😂
Amin aşkom çok teşekkür ederim dualarinizo esirgemeyin🤲🏻
Bende nefret ediyorum ama mecbur yaptim eşime kalsa heryer nar olurdu 😩😩
Ayy esirgemeyiz 🙏🙏🙏
Çokmu seviyor ay ben eve sokmuyorum onu😂
@mucizeOldu kız teşekkür ederim aşko beni unutmadın
Kız grip işte ne olacak
Bide İtalya seyahati yaptık yumurtlama haftasında dün döndük geri
Ondan buralarda yoktum 🥲🥰
Ay italyamı kııızzz benide bavula koyup götürseydin yaa çok merak ediyorum sesimi çıkarmazdm😂😂😂
İtalyadamı ekşınlndn sen anaaa çocuk tutarsa seni dersin italyada yaptk😂😂havalı olur
Ay geçmiş olsun yaaa

Canım bende aynı bu şekilde oluyorum da ben iki kere kimyasal gebelik geçirdiğim için korkuyorum ya bir daha olsa depresyona felan girerim herhalde zor toparlaniyorum
Bu acı tecrübelerden dolayı sanırım içimizde hep olucak bu korkular dilerim Rabbim sağlıklı gebelikler nasip eder hepimize tüm kalbimle diliyorum 🙏

Ayy esirgemeyiz 🙏🙏🙏
Çokmu seviyor ay ben eve sokmuyorum onu😂

Ay italyamı kııızzz benide bavula koyup götürseydin yaa çok merak ediyorum sesimi çıkarmazdm😂😂😂
İtalyadamı ekşınlndn sen anaaa çocuk tutarsa seni dersin italyada yaptk😂😂havalı olur
Ay geçmiş olsun yaaa
Sevmek ne ya bayılıyor🫤🫤🫤off o konulara girmeyelim yeniden sinir krizi geçirmeyeyim😑😑🥹

Heh şöyleee🤣🤣🤣 tamam bebeğim yumuşadım bak şimcik 🥰🥰😍😍😍
Yerim seniiii sevgi yumağıııı 😘😘😘
Demek öyle kalleş enişte 🤣🤣🤣 aşkomuzu bizden ayıramazsın 🙄🥺
Ayıramaz aşko ben sizsiz yaşayamam 😍😍😍
Sana iyi gelcek bak azck ara vermek😍😍 sonra rahatladıgın için gelicek bebişin hemen 😍
Ay şimdiden iyi geldi ki kuzucum inşallah hepimiz en yakın zamanda bebis haberi alalım 🤲🤲
Göz aç kapaya kadar geçer inşallah bu ay senin için bebişm benim❤️
Ay inşallah aşko vallahi vakit geçmiyor gibi iple çekiyorum batı 🤣🤣

Eveeet çok heyecanlı ya. Allah yardımcınız olsun kuzum her şey yolunda gidecek hep güzel düşün 🥰❤️
İnsallah canım benim hepimiz hakkında en hayırlısı olsun 🙏🏻🤗
Adet gördükçe umut var diyolar bakalım. Bi de gençkenki yumurtalar daha iyi oluyormuş. Ben ortadayım bakalım ne yaşıcaz bıraktım kendimi doktorlara 🤣🤣
Aynen öyle kuzum o yüzden içini ferah tut hiç stres yapma
Hepimiz guzel haberler alalim ilk sen ver guzel haberi bize🥰
Ayyy inşallah aşko ya gelsin artık ama dimi ☺️

Ben sabah aç karna içiyordum 1 tatlı kaşığı hayıt otu 1 su bardağı kaynamış suya koyup 7 dk demletiyorum sonra süzüp 1 çay kaşığı Ari sütü polen ekliyorum içiyordum.
Hadi yA kız oda mfk da var 😂😂 ben niye aldım o zaman arada içerim o zaman ya emojını yesinler yA 😍😍

Yerim seniiii sevgi yumağıııı 😘😘😘

Ayıramaz aşko ben sizsiz yaşayamam 😍😍😍

Ay şimdiden iyi geldi ki kuzucum inşallah hepimiz en yakın zamanda bebis haberi alalım 🤲🤲

Ay inşallah aşko vallahi vakit geçmiyor gibi iple çekiyorum batı 🤣🤣
Ayırırsaağğ onu mahvederim aşko söyle 😂😂

Kızlar o kadar güzel akıcı ki muhabbetiniz yetişemiyorum. Bende kendimden bahsedeyim 35 yaşımdayım ikinci çocuğa karar verdik ilk ay kimyasal sonraki ay yine hamile kaldım malesef oda genetik problemli Oldu 7.haftamda kalbi Durmuş üç hafta öylece gezmişim ve 11.haftamda kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum hastanede çalışıyorum 1 doktor 6ay, 2 doktor 3 ay 1 doktor da beklemene gerek yok devam et dedi bu süreçte tahlillerimi yaptım ve kansızlık oluştuğunu farkettim iki aydır kan ilacı alıyorum ve kasım gibi yeniden denemeye başlıycam hem heyecanlı hemde korku ve sitres Sarıcak beni biliyorum bide aksilik şuki iş yerimle ilgili sıkıntılar içindeyim bikaç ay içinde dava etmeyi düşünüyorum bu süreçte gebe kalırsam bu yaşanılacak sitresle nasıl başederim bilmiyorum. Sizlere içimi dökmek istedim uzuun uzun yazdım lütfen hakkınızı helal edin.
Kayıpların için çok üzüldüm kuzum Rabbım bir daha yaşatmasın 🤲 stres en büyük düşman bu dönemde ister istemez aşırı stres yapıyoruz hepimiz 😔 bence bir kaç ay en azından kafa olarak dinlenmek iyi gelecektir sana canım

Back
X