Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Artık mecbur aşko kocayı ikna edemiyorum bende saldım valla amannn 🤣🤣🤣 ay inşallah bebeğim hepimizin bebişleri gelsin ❤️

Ay valla keşke bu kadar şey bilmeseydim ayyy 🤣🤣🤣 Prof olduk burda 🤣🤣

ah ah işte birbirimizden bişeyler öğrene öğrene hepimiz usta olduk her konuda 🤣🤣🤣
Sana iyi gelcek bak azck ara vermek😍😍 sonra rahatladıgın için gelicek bebişin hemen 😍

Çok teşekkür ederim bebeğiiiimmm ❤️❤️❤️ Evet motivasyonum arttı ama korunun diyince üzüldüm valla biraz 🥹 inşallah kuzucum bakalım en yakın zamanda hepimiz güzel haberler verelim inşallah 🤲🏻❤️😍
Göz aç kapaya kadar geçer inşallah bu ay senin için bebişm benim❤️

Ay başım ağrımaya başladı yine benim yaa sen napıyosun aşko
İyilik kuzum yorgunum bende pek giremedim okudum çıktım
Sabah hastanedeydim kuzenime ilk kemoterapi yapildı yanındaydim bende öglen geldim eve biraz uyudum sonra iş güç falan
Akşam da eşim nar almış 7-8kilo onlari temizledim 😵😵😵 komposto yapicimmm

Kızlar o kadar güzel akıcı ki muhabbetiniz yetişemiyorum. Bende kendimden bahsedeyim 35 yaşımdayım ikinci çocuğa karar verdik ilk ay kimyasal sonraki ay yine hamile kaldım malesef oda genetik problemli Oldu 7.haftamda kalbi Durmuş üç hafta öylece gezmişim ve 11.haftamda kontrole gittiğimde kalbinin durduğunu öğrendim ve kürtaj oldum hastanede çalışıyorum 1 doktor 6ay, 2 doktor 3 ay 1 doktor da beklemene gerek yok devam et dedi bu süreçte tahlillerimi yaptım ve kansızlık oluştuğunu farkettim iki aydır kan ilacı alıyorum ve kasım gibi yeniden denemeye başlıycam hem heyecanlı hemde korku ve sitres Sarıcak beni biliyorum bide aksilik şuki iş yerimle ilgili sıkıntılar içindeyim bikaç ay içinde dava etmeyi düşünüyorum bu süreçte gebe kalırsam bu yaşanılacak sitresle nasıl başederim bilmiyorum. Sizlere içimi dökmek istedim uzuun uzun yazdım lütfen hakkınızı helal edin.

Back
X