Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kociş yok ama sabahtan beri çocukların kahvaltısı, çamaşırlar, bulaşıklar.. şimdi de banyolarını yaptırdım, daha yeni oturucam inşallah sonra yemek hazırlığı. Ayy anlatırken bile bitmedi, ne zor işimiz yaa 🙈🤣
Ay evet bitmiyor saydıkça çoğalıyor dimi🤣bende yemek yapıyorum aşko ☺️

Günaydın kızlar❤️❤️ Haftasonu annemde olacağım için çok fazla yazamayacağım. Olur da merak ederseniz diye haber vereyim dedim😍😍Önemli konularda etiket please🙏🏻❤️❤️ Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow @Demgey3 R Random3 @iyilikperisi92 Lale95 Lale95 M Mavimiresl Veziir Veziir @Safiye19 @Evimmis
Aşko bizde arkadaşlarımıza geldik kocamla bende pek giremeyeceğim piknik falan organize etmişler. Haftasonu güzel geçiyor 👌🤣 Ay uzun xamandır evdeydim o kadar iyi geldi ki.
Aşkolaaar napıyosunuz hafta sonu herkes kocişiyle heralde 😀😀 bende kocişimle temizlik yaptım şimdi çamaşır katlıyorum dün bişey yapmadım hastane falan derken bu güne birikti herşey🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 R raainbow R Random3 @iyilikperisi92 M Mavimiresl Veziir Veziir @Annabelle1
Kolay gelsin canım kocasına iş yaptırabilir kadınlara hayranım ya benim ki bi hafta sonum var bana iş yaptırmaya utanmıyor musun diyor 🤣🤣

[
Evett aşkoo ola bilir 😍🥰 akıntıyı görmüşsun bigüzel değerlendirme de yap 🥳🥳🥳
Dün değerlendirmiştim aşkısı bugün de hallederik😂 ayaklarım üşüyo ya normalmiiğğ bide yol yumurtalığım batıyo hafiften belkide psikolojik oldu bu batma belirtim yoktu cünkü 😏

Dün değerlendirmiştim aşkısı bugün de hallederik😂 ayaklarım üşüyo ya normalmiiğğ bide yol yumurtalığım batıyo hafiften belkide psikolojik oldu bu batma belirtim yoktu cünkü 😏
Bildigim kadar hava soyuyunca senin ayaklar 7/24 üşüyor 😂😂 batma ağrısı psikolojik ola bilir kafaya takma relax ol baby🐥

Pazartesi arayacaklarmış aslında annesine çektiyse direnir ya dimi. Orda bile olsa ilk defa bir bebeğim oluştu o bile çok değişik bir duyguymuş eşime bakıp bakıp bizim orda bi tane bebeğimiz var diyorum 🙏🏻

İnsallah canım ya dua edin bana lütfen 🙏🏻
Evet gerçekten çok ilginç ve güzel bi duygu 🥰 direnir tabii annesi merak etme, güzel enerjiler yolla ❤️

Hadi hayirlisi olsun kuzum. Benimde regl hala cok az geliyor🤷🏼‍♀️ Klomen kullandim yaa ondan heralde. Dun letuya basladim tekrar. Biraz evde temizlik yapcam 2 saat temizlik vakti ayirdim bugun. Aslinda cikip gezecektim ama cok kalabalikmis merkez. Belki ileriki saatlerde yakın biyere kahve icmeye cikariz cocuklarla. Ama 2 saat evi temizliycm ilk. Aslinda ev temiz ama benim takintili ruh halim sanki evi 💩 goturuyomus gibi hissediyorum yaa. 🙄
Ay bende öyleyim ev temiz ama sanki 💩 götürüyor giriştim eve havada nasıl güzel dışarı çıkmadığım içinde pişmanm ay ne biliyim😂😂😂

Aşkolaaar napıyosunuz hafta sonu herkes kocişiyle heralde 😀😀 bende kocişimle temizlik yaptım şimdi çamaşır katlıyorum dün bişey yapmadım hastane falan derken bu güne birikti herşey🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Demgey3 R raainbow R Random3 @iyilikperisi92 M Mavimiresl Veziir Veziir @Annabelle1
Kocişte evde ama temizlikteym bikaç iş vardı evde onun lazım oldugu onla giriştik iki nefes almaya diye oturdugumda buraya bakıyorum😂😂 havada pek güzel aklmda dışarda sizede kolay gelsn aşkoo😂
Napiyosunuz kızlar?Ben iş yapmaya üşeniyorum 1haftadir çocuk okula gitmiyor , ödevlerini yaptiricam sonra banyo falan, süpürup silicem evleri bide yemek yapicam😑😑😑kolay gelsin şimdiden hepimize
Bugün herkes temizlikte anlaşıldı kolay gelsin aşkoo😍😍

Kocişte evde ama temizlikteym bikaç iş vardı evde onun lazım oldugu onla giriştik iki nefes almaya diye oturdugumda buraya bakıyorum😂😂 havada pek güzel aklmda dışarda sizede kolay gelsn aşkoo😂

Bugün herkes temizlikte anlaşıldı kolay gelsin aşkoo😍😍
Aynı aşko işleri yaptım şimdi oturup film izlicez ya hava çok güzel dediğin gibi çıkmayı düşündüm ama çok o modda değilim karnım ağrıyor adet ağrısı karnımda geziyor 😛😛

Aşko bizde arkadaşlarımıza geldik kocamla bende pek giremeyeceğim piknik falan organize etmişler. Haftasonu güzel geçiyor 👌🤣 Ay uzun xamandır evdeydim o kadar iyi geldi ki.

Kolay gelsin canım kocasına iş yaptırabilir kadınlara hayranım ya benim ki bi hafta sonum var bana iş yaptırmaya utanmıyor musun diyor 🤣🤣
Ohhh iyi yaptınız aşko keyfiniz bol olsun😍😍🥰🌸

Back
X