Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Daha yeni bitirdim şükür 🙏 benim bu sefer yumurtam büyümicek galiba yaa 😔 geçen ayki 8.günle karşılaştırınca o kadar soluk bi çizgi ki...
Aşkoo daha en başta ne kadar yanlış olumsuz şeyler düşünüyorsun valla ben bir ay yaptım ovülasyon hep çok silikti hiç yok gibi varla yok arasıydı yumurtlamaya bir gün kala belirginleşti dur bi yahu❤️❤️❤️😍

Aşkolaaar napıyosunuz hafta sonu herkes kocişiyle heralde 😀😀 bende kocişimle temizlik yaptım şimdi çamaşır katlıyorum dün bişey yapmadım hastane falan derken bu güne birikti herşey🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16 Demgey3 Demgey3 @raainbow R Random3 @iyilikperisi92 M Mavimiresl @Veziir @Annabelle1
Canim ben valla temizlik yaptim biraz dedigin gibi birazdan camasir katliycam. Ama benim kociş evde yok. Bende dün bisey yapmadim bir gün bisey yapmiyim ipin ucu kaciyo sanki🤷🏼‍♀️

Valla aşko ben anlamıyorum bunların bu triplerini🙄
Valla bende anlamıyorum 🥺
Tabiki canım benim Allah’ın izniyle inşallah gelişir herşey yolunda gider🤲🏻🥰🌸
İnsallah kuzum ya 🙏🏻
Evet gerçekten çok ilginç ve güzel bi duygu 🥰 direnir tabii annesi merak etme, güzel enerjiler yolla ❤️
Tamam bundan sonra sürekli ona mesaj göndereceğim 🤗🤗
Olsun o 1 yeter inşallaaah kuzumm🙏🙏🙏
İnsallah kuzum

Valla kızlar sizle konuşunca çok rahatladım hepinize teşekkür ederim 🙏🏻

Valla bende anlamıyorum 🥺

İnsallah kuzum ya 🙏🏻

Tamam bundan sonra sürekli ona mesaj göndereceğim 🤗🤗

İnsallah kuzum

Valla kızlar sizle konuşunca çok rahatladım hepinize teşekkür ederim 🙏🏻
Üzme kendini beybisi bebişini düşün 🥰 sadece güzel şeyler düşün olmayana canını sıkıp kafana takma ♥️

Aşkoo daha en başta ne kadar yanlış olumsuz şeyler düşünüyorsun valla ben bir ay yaptım ovülasyon hep çok silikti hiç yok gibi varla yok arasıydı yumurtlamaya bir gün kala belirginleşti dur bi yahu❤️❤️❤️😍
Ya bebeğim benim yumurtalarım ilaçsız gelişemediği için olmasa da şaşırmam zaten. Yok yaa dibe vuracak değilim şimdiden, bekliyoreee 😍

8+2 kuzum bugün hayırlsıyla ❤️
Ayyyy maşallah maşallah ne ara bu kadar oldu ya 😍😍 zaman çok hızlı geçiyor 😍
Aşkolar az önce lavaboya gittim beyaz epey yoğun bi akıntı oldu ardından şeffaf kaygan bir akıntı gördüm sanırsam yumurtluyoring🤔 14. Günüm bugün
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 @Lale95 R Random3 M Mavimiresl @raainbow @Annabelle1 ve diğer aşkolar ♥️🥰
aşko normaldir yumurtluyorsun demek kiiii ve düzene oturdu galiba 14.gün yumurtlama olduysa 😍😍

Back
X