- 7 Nisan 2022
- 3.337
- 2.956
- 53
- 30
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #29.341
Başına diğer aşkolar düşsün hani etiketttt![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Başına diğer aşkolar düşsün hani etiketttt![]()
Nassin aşko?o işlemi tam olarak bilmedigim için net bişey söyleyemiycem,ama anaannen yapmişsa anlayışı vardır o konudaYaa aşkım aslında bilemiyorum düşüp düşmediğini ben kızıma hamile kalmadan önce anneannem göbeğini kaldırmıştı yine bu zamanlardaydı o geldi aklıma yarın gelicek bize gelmişken el atsa mı acaba diye düşündüm![]()
Aceba öglen çatlamış miKızlar bir soru daha bu ne biçim yumurtlamasol kasığımda aşırı hassasiyet var ağrısı yukarı boşluğuma kadar vuruyo be bide akıntım süt gibi sıvı olduuğğ
hayatımda hiç yumurtlamamış gibiyim dimi
![]()
Demgey3
_Umutlu_Pozitif_ @Random3 R raainbow
My_Moonlight06
Lale95 M Mavimiresl
Asko sen ne ara adet oluyon ne ara yumurtlama oluyo ne ara eksin valla kafam karisti senin aradaki süre kısa yaaKızlar bir soru daha bu ne biçim yumurtlamasol kasığımda aşırı hassasiyet var ağrısı yukarı boşluğuma kadar vuruyo be bide akıntım süt gibi sıvı olduuğğ
![]()
Demgey3
My_Moonlight06
Lale95 M Mavimiresl
Yavrum nerdesiiin kim bilir suan nerdesin ooooKiiizlar nerdesiniiiizzzz?
Demgey3
My_Moonlight06 R raainbow
Childdevelopment
Veziir
bitliKedi
annabelica M Mavimiresl
_Umutlu_Pozitif_
miraclebeyb B balbadem1 ve diğer aşkitolar
Evet canım çalışıyorum da aynı zamandaKuzum ikizlerinmi var yoksa. Robot süpürge cok rahat yaa elim ayagim herseyim o benim. Bide dik supurgem var kablosuz supurme isine eskisi gibi vakit ayirmiyorum acikcasi. Benim cocuklar hic korkmazdi kucukken. Robot supurgeyi aldigim dönem kızım kocamandi ama yinede korkuyodu heleki uzerine dogru gelsin çığlık çığlık koşuyordualisti artik hatta onun odasinda takılı. Benim surekli elim evin uzerinde yoksa ipin ucu kactigi zaman zor bulunuyor
Allah yardimcin olsun yaa. Bosver oldugu kadar olsun temiz hijyenik olsun bebekler icin, daginikta olsa farketmez bence. Bazen de bosvermek gerekiyor. Kendine eziyet edersinEvet canım çalışıyorum da aynı zamanda
Evde çok az vakit gecirebiliyorum onda da yorgunluktan pertim çıkmış oluyor
Yardımcı ablamız var her gün gelen o da yetistiremiyor çocuklardan fırsat vermiyorlar
Robottan korkmuyorlar ama üstüne çıkıp duruyorlar tutup kaldırmaya çalışıyorlar bi bakıyorum ya olduğu yerde durmuş ya şarj yuvasına dönmüş
Oyun oynarım oyuna sardımKiiizlar nerdesiniiiizzzz?
Demgey3
Childdevelopment
Veziir
bitliKedi
annabelica M Mavimiresl
_Umutlu_Pozitif_
Psikolojik olarak da yıpratıyor oraya şu dökülmüş burası leke olmuş diyeAllah yardimcin olsun yaa. Bosver oldugu kadar olsun temiz hijyenik olsun bebekler icin, daginikta olsa farketmez bence. Bazen de bosvermek gerekiyor. Kendine eziyet edersin
İyiyim bebeğim sen nasılsın ev toparlamaca misafirim var da yarınaNassin aşko?o işlemi tam olarak bilmedigim için net bişey söyleyemiycem,ama anaannen yapmişsa anlayışı vardır o konuda
Aceba öglen çatlamış mi![]()
Aşkısı bugün 14. Günüm regliden sonra valla aşkım son zamanlar da bende biAsko sen ne ara adet oluyon ne ara yumurtlama oluyo ne ara eksin valla kafam karisti senin aradaki süre kısa yaa
Evet bende takintiliyim olsun büyüsun cocuklar mobilyalarini degistirrsin dert etmePsikolojik olarak da yıpratıyor oraya şu dökülmüş burası leke olmuş diye
Akşam olunca kocayı beklerken siliyorum sonra
Herif de dert yanıyor![]()
Asko vitamin kullaniyomusun senAşkısı bugün 14. Günüm regliden sonra valla aşkım son zamanlar da bende bianlamıyorum kafam çok karıştı neyin olduğunu çözemedim akıntım fazlalaşmaya başladı anlamıyorum artık
KuzuuummmKiiizlar nerdesiniiiizzzz?
Demgey3
Childdevelopment
Veziir
bitliKedi
annabelica M Mavimiresl
_Umutlu_Pozitif_
Kızlar bir soru daha bu ne biçim yumurtlamasol kasığımda aşırı hassasiyet var ağrısı yukarı boşluğuma kadar vuruyo be bide akıntım süt gibi sıvı olduuğğ
![]()
Demgey3
My_Moonlight06
Lale95 M Mavimiresl
Haklısın kuzum çok yıpranıyoruz bu süreçte yoruluyoruz strese giriyoruz bu dinlenme ayında güzel güzel kafanı dinle gez eğlenSana zaman geçmiyordur tabi aşkımama her anın tadını çıkar
Ay aşko kafam çok rahat ya çok stres oluyormuşum ben onu anladım bu sürede![]()
Aşko ya çok üzüldün bize yada çok mana verdin başına geldiİnşallah bebiştir bebeğimbende simdi kalkıyorum yarına misafirim var
![]()
_Umutlu_Pozitif_ ve
Demgey3 ün misafirlerini azıcık dışladım da benim başıma geldi
![]()
Yok bebeğim bu ay hiç bişey içmedim bi tiroid ilacı o kadarAsko vitamin kullaniyomusun sen
İnşallah aşkım inşallah öyledirbu seferde böyle gelesi varmış koku yanma yoksa enfeksiyon yoksa yani düşünme yumurtlama bu her ay aynı olmak zorunda değil aşko
![]()