Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşko ya çok üzüldün bize yada çok mana verdin başına geldi🤣🤣🤣🤣
Allah belamı verdi diyelim kısaca aşko🤣🤣🤣 Sabah gözüm dalıyodu kıza diyorum ki gözüm dalıyo oda misafir gelcek anne dedi ne misafiri bi teyzenler gelecekti onlarda gelemiyo bize kolay kolay kimse gelmez ki dedim veee keşke demeseydim🤣🤣🤣 geç haber almasaydım cok sevincektim geldiklerine ama suan sevinemiyoring🤣🤣🤣🤣

Kapıya cumaya gittim yazcam 🤣🤣🤣🤣
Aşko artık gelcez dediklerine tamam demişsin Cuma’ya gitcez yazısı bile kurtarmaz seni 🤣🤣🤣
Kızlar bir soru daha bu ne biçim yumurtlama 🤣🤣🤣 sol kasığımda aşırı hassasiyet var ağrısı yukarı boşluğuma kadar vuruyo be bide akıntım süt gibi sıvı olduuğğ 🤓 hayatımda hiç yumurtlamamış gibiyim dimi 🤣🤣🤣 Demgey3 Demgey3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Random3 @raainbow My_Moonlight06 My_Moonlight06 Lale95 Lale95 @Mavimiresl
Aşko valla bilmiyorum ki çok uzaklaştım o konulardan 🤣🤣🤣 kuzu yumurta çatlıyor olabilir mi acaba 🤔🤔

Ohhh iyi yaptınız aşko keyfiniz bol olsun😍😍🥰🌸
Sağolasın bebeğim 😘😘 Güzeldi bayağı ya ama çok yoruldum 🤣🤣
Kızlar simdi hepiciğinize bir soru sorucam yok olabilirim bi kaç saat sonra gelcem bu göbek düşmesi için kaldırma işlemini yumurtlama zamanında yapsak nolur bişey olur mu 🤔🤔 Veziir Veziir Lale95 Lale95 @Mavimiresl @partalina_ _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 @raainbow My_Moonlight06 My_Moonlight06 @bitliKedi @mucizeOldu ve diğer aşkolar ♥️
Aşkım hiç anlamam ki ben öyle şeyler. Göbek kaldırtıyorum arada ananneme ama yumurtlama zamanını hiç düşünmedim he. Kayınvalidem de uzaktan okuyarak kaldırıyor sağolsun❤️
Aşko ben uzak kaldım bu gün eşimle haftasonu kaçamağı yaptık 🤣🤩

Haklısın kuzum çok yıpranıyoruz bu süreçte yoruluyoruz strese giriyoruz bu dinlenme ayında güzel güzel kafanı dinle gez eğlen 😍😍😍
Ay öyle yapıyorum valla bebeğim eski günler aklıma geldi resmen 🤣🤣 aşko ya ben seni rüyamda görmüştüm ya bu ay senin olacak bence bugün o aklıma geldi aşko benim rüyalar genelde çıkar hamile gördüğüm bir kaç ay sonra hamile olduğunu öğrenirdik aslında ben gördüğümde zaten hamilelermiş ama bana geç söylediler 😍😍🤣 ayrıca hamile kişilerin bebişerinin rüyamda cinsiyetini görürüm çoğu kişide tuttu 🤣🤣🤣

Ay öyle yapıyorum valla bebeğim eski günler aklıma geldi resmen 🤣🤣 aşko ya ben seni rüyamda görmüştüm ya bu ay senin olacak bence bugün o aklıma geldi aşko benim rüyalar genelde çıkar hamile gördüğüm bir kaç ay sonra hamile olduğunu öğrenirdik aslında ben gördüğümde zaten hamilelermiş ama bana geç söylediler 😍😍🤣 ayrıca hamile kişilerin bebişerinin rüyamda cinsiyetini görürüm çoğu kişide tuttu 🤣🤣🤣
Ahahaha inşallah kuzum🤲🏻 belkide olur ben çok sevinirim açıkçası 😍😍😍😍 aşkom rüyasında görmüştü derimmm❤️❤️❤️❤️

Allah belamı verdi diyelim kısaca aşko🤣🤣🤣 Sabah gözüm dalıyodu kıza diyorum ki gözüm dalıyo oda misafir gelcek anne dedi ne misafiri bi teyzenler gelecekti onlarda gelemiyo bize kolay kolay kimse gelmez ki dedim veee keşke demeseydim🤣🤣🤣 geç haber almasaydım cok sevincektim geldiklerine ama suan sevinemiyoring🤣🤣🤣🤣
Ahaha aşko ya resmen büyük konuşmuşsun🤣🤣🤣

Ayyy aşko ben bir tuhafım ya uykum var sanki hiç uyumamış gibi 😞 midem bulanıyor herşeyden valla adet olmasaydım gebe miyim diye düşüncem yani ne yesem bi tuhafım acaba tiroid ilacı mı yaptı 😥😥 sen ne yapıyorsun aşkım 😘
Tiroid ilacindan o canim bende,ablam da ilk kullandigimizda öyle olmuştuk normal yani sıkınti yok, inşallah 3-5güne geçer
Şükür aşkom iyiyim dizi izliyorduk çay çekirdek meyve derken gece olmuş birazdan uyumaga gitcem

Back
X