• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cünkü genelde öyle olur aşkım bende 😏
Dövseydin bariiğğğ🤣🤣🤣
İnşallah öyle olur aşkısı inşallah gelir 🤲🏻🤲🏻♥️🥰
Şimdiden pimpiriklenirsen döverim biliyosun 💪🤣 tatlım ben hamile kaldığımda normalde olan akıntıların bile yoktu, kupkuruydu haftalarca resmen. Regl olmayacaksın nokta. 🤣🤣

Keşke buraya 👊 emojiside koysalar senle _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ böyle hemen negatif cümle kurduğunuzda tek emojiyle düşüncemi ifade etsem 😤
Bende hala doğru düzgün akıntı yok ona ne diyeceksin ben hasta olmadan bi kaç gün önce akıntı içinde kırmızı iplik gördüğümde AA yerleşme mi diyordum ama anladım ki regl belirtisi 🤔 ama bazılarında yerleşme oluyordu
Hele bi dur daha yumurtlamadasın neden hemen kötüyü çağırıyorsun ki
Aşko benim ara kanamalar dışında enerjimi hiç bişey düşürmüyor ama Mucizemmm16 Mucizemmm16 akıntısı dursa adet diyor yumurtlama başlayıp kaşık ağrısı olsa adet diyor çatlama ağrısı yaşıyor adet olcam diyor 😂🤣🤣 ben bu boyuta geçemem aşko dövelim🤣🤣🤣

Aşkolar regli is coming🤣🤣🤣 akıntım tamamen kesildi en son ki değerlendirmeden sonra dün değil önceki gece ekşından sonra dün de bugün de akıntı namına hiç bişey yok bu ne demek oluyo aydınlatın 🤣🤣🤣 16. Günüm inşallah yine erken olmam ya 🥺 M Mavimiresl R Random3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @raainbow @My_Moonlight06 miraclebeyb miraclebeyb @partalina_ bitliKedi bitliKedi Lale95 Lale95 Veziir Veziir herkesi etiketledim miiğğ etiketleyemediklerim soryy bebekler aklıma gelmiyoring 😂😂😂
Benim akinti kesildiginde regl geliyor genelde 🤷🏼‍♀️

Hoşgeldin tatlım 🥰 arayı fazla açma lütfen. Biz iyiyiz bıraktığın yerde cebelleşiyoruz kuzum. Ben bu ay yumurtlamayacağım gibi görünüyor, zaten ilaçsız gelişmiyor pek. Uzun aradan sonra tekrar tedaviye başlamak istiyorum ve mikoçipli aşılama deneyeyim hazır ilaç kullanmışkrn diyorum ama eşim fiyatları duyunca içine kapandı ve bi daha konuşmadı 🤣🤣
Napsin adamlarada bisey diyemiyoruz fiyatlar tavan yapmis herseyde🤷🏼‍♀️ Bende kız hasta yarin randevu aldim hastaneye adım atmamiz 1000 lira bide kamu indirimimiz oluyor bizim o halde bu sekilde.

Aşkolar regli is coming🤣🤣🤣 akıntım tamamen kesildi en son ki değerlendirmeden sonra dün değil önceki gece ekşından sonra dün de bugün de akıntı namına hiç bişey yok bu ne demek oluyo aydınlatın 🤣🤣🤣 16. Günüm inşallah yine erken olmam ya 🥺 M Mavimiresl R Random3 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ @Demgey3 @raainbow @My_Moonlight06 miraclebeyb miraclebeyb @partalina_ bitliKedi bitliKedi Lale95 Lale95 Veziir Veziir herkesi etiketledim miiğğ etiketleyemediklerim soryy bebekler aklıma gelmiyoring 😂😂😂
Kız dur yaa diye diye erken getirdin hep reglini
İnşaallah bu ay yanılırsın hııhh🤣🤣🤣sen değerlendirmelerini yap akışına bırak

Bebeğim benim 3 gebeliğimde de akıntım kesildi kupkuru oldum hadi sen de inşallah 🤲🏻🥰

Ya ben duydum ama eşim hiç duymamıştı ilk seferi onla başbaşa dinlemek istedim açıkcası o yüzden öyle düşündüm🥺

Evet ilk torun onu da anlamaya çalışıyorum ama her şeye fazla meraklılar bize misafir geldiğinde bile onlarda gelmek istiyor falan.

Yani anlayacağınız onu üzmek istemiyorum ama bazı konularda da bize saygı duysun istiyorum ama abartıyor muyum acaba
Açık açık söyle tatlı dille anlayış gösterecektir bence eşine söyleyip o da ona gidip söylemesi hoş olmaz eşin aranızda kalır kendin söyle anne kız gibi konuşsun 🥰

Teşekkür ederim canım 🙏😍 Aminnn 🙏🍀 sen nasılsın nasıl gidiyor

amin canım 🙏🍀😍 sen test yapacak mısın yada Lh testin hala koyu mu
Kız başıma ne geldi son lh testi kaldı zannettim açtım yaptım bekliyorum sonra Allahala bu niye çizgi çıkartmadı diye baktım megersem HCG testiymis kaset🤣🤣🤣

Kız ne çabuk daha geçen hastaydin sanki 🤣🤣 dur bakalım bı

Hosgeldin minnosum nerelerdeydin gel biseyler yiyip kahve yapcam kendime yetiş😍 benim kızda hasta hafiften yatiyor
Hafta sonu kaçamağı yaptık aşko. Arkadaşlara gittik gezdik tozduk piknik falan güzel geçti akşamları girdim buralara ama pek aktif olamadım yorgunluktan. Kahveyi kaçırdım mı kız annem aradı onunla konuştum giremedim çabuk buraya 🤣
Hoşgeldin aşko biz iyiyiz sen nasılsın 😍😍❤️❤️
Hoşbuldum bebeğim iyi diyelim iyi olsun. Kızlar benim kocam beni delirtiyor ya valla sıkacam ümüğünü 🤣🤣 onun dışında çok iyiyim
Hoşgeldin bebeğim iyiyiz cok şükür sen nasılsın beybisi🥰😘
Kocamı düşünmediğim zamanlar çok iyiyim bebeğim 🤣
Sus kız ağzından yel alsın nasıl konuşuyorsun öyle
Hoşgeldin tatlım 🥰 arayı fazla açma lütfen. Biz iyiyiz bıraktığın yerde cebelleşiyoruz kuzum. Ben bu ay yumurtlamayacağım gibi görünüyor, zaten ilaçsız gelişmiyor pek. Uzun aradan sonra tekrar tedaviye başlamak istiyorum ve mikoçipli aşılama deneyeyim hazır ilaç kullanmışkrn diyorum ama eşim fiyatları duyunca içine kapandı ve bi daha konuşmadı 🤣🤣
Hoşşbuldumm aşkom 😘 aşko hayırlısı olsun aşko Rabbim inşallah hiç birşeye gerek kalmadan nasip eder. Bende bu ay ovulasyon ile takip ettim 17. Gün yumurtlama oldu 3 güst üste değerlendirdik o günleri. Daha adam yanaşmıyor bana cuma günü ben yanaştım yorgunum falan yaptı ilişki takvimiz bitmemişiydi dedi tepem attı bebek istemiyorsan söyle bende boşuna yırtmıyım bi taraflarımı dedim. iki kez aşılama yaptık o zaman bile doktorlar değerlendirmeye devam edin dedi. Ovulasyonun pik olduğu zaman değerlendirmiştik güya bitti sanıyor. Başka şeylerde kafası zehir gibi çalışır. Bebek deyince herşeyi ben takip ediyorum. Valla yıldım bende takip ettiysem ilişkiymiş yumurtlamaymış banane ya
Hoşgeldin canım iyiyiz🥰 sen nasılsın nerdeydin kız sen
Kız hafta sonu kaçamak yaptık arkadaşlarla beraberdik nasıl gidiyor hamişlik alıştın mı karnında bir minik olduğu gerçeğine 🤩

Hafta sonu kaçamağı yaptık aşko. Arkadaşlara gittik gezdik tozduk piknik falan güzel geçti akşamları girdim buralara ama pek aktif olamadım yorgunluktan. Kahveyi kaçırdım mı kız annem aradı onunla konuştum giremedim çabuk buraya 🤣

Hoşbuldum bebeğim iyi diyelim iyi olsun. Kızlar benim kocam beni delirtiyor ya valla sıkacam ümüğünü 🤣🤣 onun dışında çok iyiyim

Hoşşbuldumm aşkom 😘 aşko hayırlısı olsun aşko Rabbim inşallah hiç birşeye gerek kalmadan nasip eder. Bende bu ay ovulasyon ile takip ettim 17. Gün yumurtlama oldu 3 güst üste değerlendirdik o günleri. Daha adam yanaşmıyor bana cuma günü ben yanaştım yorgunum falan yaptı ilişki takvimiz bitmemişiydi dedi tepem attı bebek istemiyorsan söyle bende boşuna yırtmıyım bi taraflarımı dedim. iki kez aşılama yaptık o zaman bile doktorlar değerlendirmeye devam edin dedi. Ovulasyonun pik olduğu zaman değerlendirmiştik güya bitti sanıyor. Başka şeylerde kafası zehir gibi çalışır. Bebek deyince herşeyi ben takip ediyorum. Valla yıldım bende takip ettiysem ilişkiymiş yumurtlamaymış banane ya

Kız hafta sonu kaçamak yaptık arkadaşlarla beraberdik nasıl gidiyor hamişlik alıştın mı karnında bir minik olduğu gerçeğine 🤩
Kacirdin asko gel ben yine sana yaparim bak masanin uzerinde kaldirmadim bile fincani😂😂

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    50,4 KB · Görüntüleme: 38
Napsin adamlarada bisey diyemiyoruz fiyatlar tavan yapmis herseyde🤷🏼‍♀️ Bende kız hasta yarin randevu aldim hastaneye adım atmamiz 1000 lira bide kamu indirimimiz oluyor bizim o halde bu sekilde.
Evet gerçekten öyle yaa ama belki tüp bebek masrafına gerek kalmadan gebelik olur 🤷 ahh kıyamam noldu kuzuya? Geçmiş olsun canım 🙏

Şimdiden pimpiriklenirsen döverim biliyosun 💪🤣 tatlım ben hamile kaldığımda normalde olan akıntıların bile yoktu, kupkuruydu haftalarca resmen. Regl olmayacaksın nokta. 🤣🤣
Pimpiriklenmiyorum pekiiğ🤭🥰 Vurma anneğğ vurmaağğğ🤣🤣🤣🤣
Aşko benim ara kanamalar dışında enerjimi hiç bişey düşürmüyor ama Mucizemmm16 Mucizemmm16 akıntısı dursa adet diyor yumurtlama başlayıp kaşık ağrısı olsa adet diyor çatlama ağrısı yaşıyor adet olcam diyor 😂🤣🤣 ben bu boyuta geçemem aşko dövelim🤣🤣🤣
Ama ama 🤣🤣🤣 Zayıf buldunuz ya dövün tabi 🤣🤣🤣🤣
Benim akinti kesildiginde regl geliyor genelde 🤷🏼‍♀️
Kankamı görüyo musunuz az örnek alın 🤣🤣🤣 aşkım benimde öyle ya
Kız dur yaa diye diye erken getirdin hep reglini
İnşaallah bu ay yanılırsın hııhh🤣🤣🤣sen değerlendirmelerini yap akışına bırak
İnşallah yanılırım aşkı🥰🤭
Daha da mı değerlendircem yaniiğğ yeterdir bence 😂😂
Bebeğim benim 3 gebeliğimde de akıntım kesildi kupkuru oldum hadi sen de inşallah 🤲🏻🥰
İnşallah bebeğim cok amin 🥰🥰♥️🤲🏻😘
Kız ne çabuk daha geçen hastaydin sanki 🤣🤣 dur bakalım bı
Aşkosu 16. Günüm iki aydır sürekli hastayım 🤣🤣🤣🤣 erken regli oldum ya beybisi ondan sana öyle geliyo🤭🤭😂😂😀

Yine iyi değerlendirmişsiniz bebeğim, sıkıntı yapma. Onlar da görev haline gelince daha bi uzaklaşıyor ilişkiden. Hadi inşallah bu kez güzel haberler verirsin bize 🙏❤️

Ne tesadüf bende o zaman cok iyiyim aşko🤣🤣
Pekiiğğ sustum 😂😂🤭

Back
X