Hafta sonu kaçamağı yaptık aşko. Arkadaşlara gittik gezdik tozduk piknik falan güzel geçti akşamları girdim buralara ama pek aktif olamadım yorgunluktan. Kahveyi kaçırdım mı kız annem aradı onunla konuştum giremedim çabuk buraya
Hoşbuldum bebeğim iyi diyelim iyi olsun. Kızlar benim kocam beni delirtiyor ya valla sıkacam ümüğünü

onun dışında çok iyiyim
Kocamı düşünmediğim zamanlar çok iyiyim bebeğim
Sus kız ağzından yel alsın nasıl konuşuyorsun öyle
Hoşşbuldumm aşkom

aşko hayırlısı olsun aşko Rabbim inşallah hiç birşeye gerek kalmadan nasip eder. Bende bu ay ovulasyon ile takip ettim 17. Gün yumurtlama oldu 3 güst üste değerlendirdik o günleri. Daha adam yanaşmıyor bana cuma günü ben yanaştım yorgunum falan yaptı ilişki takvimiz bitmemişiydi dedi tepem attı bebek istemiyorsan söyle bende boşuna yırtmıyım bi taraflarımı dedim. iki kez aşılama yaptık o zaman bile doktorlar değerlendirmeye devam edin dedi. Ovulasyonun pik olduğu zaman değerlendirmiştik güya bitti sanıyor. Başka şeylerde kafası zehir gibi çalışır. Bebek deyince herşeyi ben takip ediyorum. Valla yıldım bende takip ettiysem ilişkiymiş yumurtlamaymış banane ya
Kız hafta sonu kaçamak yaptık arkadaşlarla beraberdik nasıl gidiyor hamişlik alıştın mı karnında bir minik olduğu gerçeğine