• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anaa nasıl çıkmadı kız büyük sürpriz olmuş 😅😍🥰🥰
Çatladım zaten bu süreçte. Predıctora dünyanın parasını verdim kuruma çizgisi bile çıkmadı
Tebrik ederim maşallah hayırlı olsun canım Allah sağlıcakla tutunmasını ve sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🤲🏻😍❤️🧿🧿🧿
amin inşallah 🙏🏻 isteyen herkese Rabbim nasip etsin inşallah 🙏🏻🙏🏻

Çok haklısın bebeğim hepsi dayaklık 😁 sen başka şekilde yola getir onu, sonra tartışınca hiç olmuyor işte
Yok bebeğim tartışmıyorum uğraşmıyorum da ya bebeği yapmak için böyle ise bakmak için de böyle olur bu. Hiç uğraşamam biraz da o çabalasın koşsun peşimden

Aşko benim ara kanamalar dışında enerjimi hiç bişey düşürmüyor ama Mucizemmm16 Mucizemmm16 akıntısı dursa adet diyor yumurtlama başlayıp kaşık ağrısı olsa adet diyor çatlama ağrısı yaşıyor adet olcam diyor 😂🤣🤣 ben bu boyuta geçemem aşko dövelim🤣🤣🤣
Ay kuzum inşallah normal bişeydir o kanamalar 🙏 kız He Ya herşeye adet diyor sonra nerde bu bebek diyor hadi gidelim totişi bana kalsın terlikle vur Allah vur edeyim 🤣🤣🤣 Mucizemmm16 Mucizemmm16

Hafta sonu kaçamağı yaptık aşko. Arkadaşlara gittik gezdik tozduk piknik falan güzel geçti akşamları girdim buralara ama pek aktif olamadım yorgunluktan. Kahveyi kaçırdım mı kız annem aradı onunla konuştum giremedim çabuk buraya 🤣

Hoşbuldum bebeğim iyi diyelim iyi olsun. Kızlar benim kocam beni delirtiyor ya valla sıkacam ümüğünü 🤣🤣 onun dışında çok iyiyim

Kocamı düşünmediğim zamanlar çok iyiyim bebeğim 🤣

Sus kız ağzından yel alsın nasıl konuşuyorsun öyle

Hoşşbuldumm aşkom 😘 aşko hayırlısı olsun aşko Rabbim inşallah hiç birşeye gerek kalmadan nasip eder. Bende bu ay ovulasyon ile takip ettim 17. Gün yumurtlama oldu 3 güst üste değerlendirdik o günleri. Daha adam yanaşmıyor bana cuma günü ben yanaştım yorgunum falan yaptı ilişki takvimiz bitmemişiydi dedi tepem attı bebek istemiyorsan söyle bende boşuna yırtmıyım bi taraflarımı dedim. iki kez aşılama yaptık o zaman bile doktorlar değerlendirmeye devam edin dedi. Ovulasyonun pik olduğu zaman değerlendirmiştik güya bitti sanıyor. Başka şeylerde kafası zehir gibi çalışır. Bebek deyince herşeyi ben takip ediyorum. Valla yıldım bende takip ettiysem ilişkiymiş yumurtlamaymış banane ya

Kız hafta sonu kaçamak yaptık arkadaşlarla beraberdik nasıl gidiyor hamişlik alıştın mı karnında bir minik olduğu gerçeğine 🤩
Çok iyi yapmışsınız ay ne güzel 😍 randoma yazdığını okudum da canım bizde de öyle oldu herşeyi ben takip ettim bizde 3 gün üst üste yapacağımızda 3.yü yapacakken diyor ki hani arka arkaya ilişki olması iyi değildi 😅 ama şimdi sanki çok çabalamış gibi havalarda 😅 kusura bakma hepsi benim çabam sen bi o işe yaradın diyorum🙈🙈🙈 ayyy dilerim seninde Olur da eminim aynı mevzu sizde de döner 🙏🍀😍 alıştım mı inan aslında hala şaşkınım🙈 Değişik yani

Evde patlamaya hazir bomba gibi dolasiyorum😏
O kadar sinirliyimki herseye sinirleniyorum. Ozelliklede cocuklara sarıyorum. Bazen sabrimin sonlarindayim sanirim. Yelek giy terlisin dedigim halde yelek giymedi benim kız ve her arabadan inerken uyardigim halde havalr soguk arabadan inerken ustunuzu alın diyorum arabadan indik yarı yolda bi dikkat ederimki bu havada yelek giymemis hirka giymemis🤦🏼‍♀️ Sinirlerim gerildi arabada uzakta kaldı don dedim ne yapayim soyluyorum uyariyorum dinlemiyosun ve şuan üşüyor hasta olacak ne yapim 🤷🏼‍♀️ İlac verdim zaten antibiyotik vermisti doktor onuda icmek istemedi icmedi dahada hastalanirsan gideriz yarın 12 tane igne yazdirirz dedim.
Oğlan ise ayrı bi tavirlarda biyere gidecez utanmasa bizi dovecek bi afralar tafralar kendi kendine sinirler 30 kiloluk cocuk siniri poposuna sığmıyor. Her aksam 4 sefer suratima top atıyor uyariyorum rutin dinlemiyo biraz once elektrikler kesildi gözüme 5 sefer uyardigim halde tlfnun flasini tuttu. Yani bazen anlayamiyorum cok fazla tolerans tanımamak mi gerekiyor cocuklara
Ahh kuzum yeni nesilin yediğindenmi içtiğindenmi bilmem biz korkardk anamızdan ikinciye bakınca dediğini yapardık yenilerin tribi ayrı siniri ayrı bilmişliği ayrı bişey ben anlamadm

Yok bebeğim tartışmıyorum uğraşmıyorum da ya bebeği yapmak için böyle ise bakmak için de böyle olur bu. Hiç uğraşamam biraz da o çabalasın koşsun peşimden
Yapmaz kuzum yapmaaaz, çok da ilgili bir baba olur. Siz bakmayın onların o triplerine. Yerim seni 🥰

Afiyet olsun balım 😘 hahha sende kendimi görüyorum öyle yediğini içtiğini hemen kaldıranlardan olamadım🤣🤣

Ayyy hadi inşallah güzel sonuçlar alırız 😍😍

Sıkıntı yapma diyon da aşkım başka zaman olsa ovulasyon yapıcam diyordun mfk alıcam diyordun alsana ovulasyon yapsana diye beni darlıyor. Öyle olunca kafam atıyor. İnşallah görev olunca bende uzaklaşıyorum ama sonuçta bunu yapmamız lazım bebek istiyorsak. Yapmazsak nasıl olacak. Ben istiyorum ki her ihtimali göz önüne alıp değerlendirelimgki şans artsın

Görmeyince göresim görünce öldüresim geliyor 🤣🤣🤣
Noldu ki bitanesi😒 niye kızdın

Back
X