- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #29.841
Vericem Allah'ın izniyle kuzum, tüp bebeğe de gerek kalmaz inşallahKimin eniştesi yiiiaacok sevindim bebeğim daha güzel haberler ver inşallah
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Vericem Allah'ın izniyle kuzum, tüp bebeğe de gerek kalmaz inşallahKimin eniştesi yiiiaacok sevindim bebeğim daha güzel haberler ver inşallah
![]()
Aşko benimde beyaz krem gibiydi ve ben hamileydm bilemiyorm yaniAşkolar bişey diycem krem gibi akıntım var beyaz yoğun kıvamlıne buuğğ bunu nneeeğğğ
R Random3 R raainbow @000umutlu000 @Demgey3
Lale95 @iyilikperisi92 M Mavimiresl @Annabelle1
Eniştenin tek yükseleni libidosu aşkoAşko eniştenin yükselen burcu ne?
Amiiinn cok amin aşkımVericem Allah'ın izniyle kuzum, tüp bebeğe de gerek kalmaz inşallah![]()
Kahkaha attımEniştenin tek yükseleni libidosu aşkoanası bilmiyo ki saatini ben biliyim
![]()
Kimin eniştesiii buuuğğğğ bubizim eniştemiiizzBenim bu kocam var ya eniştelerin bitanesi kızyaptırırız balımmm dedi ağzını yidiğim
![]()
HahaahahahEniştenin tek yükseleni libidosu aşkoanası bilmiyo ki saatini ben biliyim
![]()
Ayy aşkım inşallahAşko benimde beyaz krem gibiydi ve ben hamileydm bilemiyorm yani![]()
Saglikli gebelik olur inşaallahKzılar merhaba,
Ben hala regl olamadım. Bugün test verdimm ve sonuç.. Sizinle paylaşmasam olmazdı![]()
Vurucaam vallahii anaaaa regl reglk diye diye bi hal olduTeeee şimdidensende vur bee acımağğ
![]()
Ahahahah buna çok güldümEniştenin tek yükseleni libidosu aşkoanası bilmiyo ki saatini ben biliyim
![]()
eeaaamaaannn bize erkeni geçimi varAyy aşkım inşallah16. Gün ama erken değil mi sormaya cok korkuyoring
ama sordum artık
![]()
Ama napiyim napiyiiimmVurucaam vallahii anaaaa regl reglk diye diye bi hal oldu
Ahahahah buna çok güldüm![]()
Her belirti gebelik belirtisi dimi aşkoeeaaamaaannn bize erkeni geçimi var![]()
Evet oldu yarın doktora goturcemDeğilsin aslaağğHasta oldu dimi
![]()
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyür inşallahKzılar merhaba,
Ben hala regl olamadım. Bugün test verdimm ve sonuç.. Sizinle paylaşmasam olmazdı![]()
Gecti asko gectiAşko adet olunca daha bir gergin sinirli oluyoruz,sende o yüzden herşeye sinirleniyorsun,benim oğlumda dinlemez beni sonra hasta olunca annee diye koşar peşimden
Çocuk konusuna gelince bazen damarimiza basiyorlarz kuşagi degil mi hepsi aynı
boş ver sinirlenme tüm çocuklar aynı
Benim öyleydi hamile kaldımAşkolar bişey diycem krem gibi akıntım var beyaz yoğun kıvamlıne buuğğ bunu nneeeğğğ
R Random3 R raainbow @000umutlu000 @Demgey3
Lale95 @iyilikperisi92 M Mavimiresl @Annabelle1
Kızın nasıl şimdi?ateşi varmı?Gecti asko gecti![]()
Ama ben yinede 3. yü istiyorumAhh kuzum yeni nesilin yediğindenmi içtiğindenmi bilmem biz korkardk anamızdan ikinciye bakınca dediğini yapardık yenilerin tribi ayrı siniri ayrı bilmişliği ayrı bişey ben anlamadm
Çocuk iyidir maddi manevi gücün yetiyorsa niye olmasın,biz 4 kardeşiz 2kız 2erkekAma ben yinede 3. yü istiyorum![]()