• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkolar uzun süredir yoktum buralarda 😍😍 ekşın tatilinde olduğum için çok giremiyorum buraya ama vaktim oldukça gireceğim artık özledim sizleriiiii😍❤️❤️ Neler var neler yok neler yapıyorsunuz güzel haberler var mı 😍😍
Benimde garip bi yogunlugum var giremiyorum ya özledik valla ekşın tatilinden dönünce görcem ben seni😂😂 buralar bat tarihi yaklaşnca dolup taşar merak etme😂😂
Benim regle 7 günüm kaldi. Bu ayki 1 nolu belirti idrar koku değişikliği 😂😂
Aa az kalmış kuzum inşallah gelmez kırmızılar

Kızlarrr bi arkadaşımız var adetten 9-10 kadar sonra pembemsi kahverengi akıntı görmüş ama yumurtlama görmemiş destinesiaa destinesiaa
Bi el atıverin gari ben anlameyooo @Lale95 Mucizemmm16 Mucizemmm16
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ kanki sanki senin duruma benziyor sende kahverengimsi leke görmüştün Ya
Evet aşko ama ben yumurtlama görüyorum yani yumurtlama bitişinden adete kadar o süreçte geliyor bende nedenini ben bilmiyorum ki aşko araştırma hastanesi bile bulamadı nedenini herşey temiz çıkmıştı çok şükür ama neden geldiği açıkşanamadı 🤣🤣🤣
Şimdi yumurtlamam doktor takibiyle olcak ya yumurtlama sonrası kanamalar hangi evrede neden geliyor bakmış olurum demişti aşko öğrendiğimde söylerim

Eklentiler

• 20221101_083159.webp
    20221101_083159.webp
    22,5 KB · Görüntüleme: 55
  • 20221101_083103.webp
    20221101_083103.webp
    7 KB · Görüntüleme: 52
  • 20221101_082557.webp
    20221101_082557.webp
    27,1 KB · Görüntüleme: 54
  • 20221101_082535.webp
    20221101_082535.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 63
Evet aşkokuşkolarım ben ve sabırsızlığım yine yaptık yapacağımızı🤣🤣 ovulasyon 23 ekimde pik yapar gibi oldu ertesi gün silindi. Ben o akşam pik olduğunu düşünüyorum. Öncesi gün, pik olduğu ve sonraki günü değerlendirdik. Bu gün çatlamadan sonraki 9. Gün ve testler böyle R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 A ad000 My_Moonlight06 My_Moonlight06 M Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 Demgey3 be unuttuğum diğer kızlar bi bakın bakalım var mı bişeyler
Yani kuzum gölgeyi görüyorum daha erken iki günde bir yap yada istersen hergün takip et🥰🥰 inşallah bebişin seninledir aşko😍😍

Evet aşkokuşkolarım ben ve sabırsızlığım yine yaptık yapacağımızı🤣🤣 ovulasyon 23 ekimde pik yapar gibi oldu ertesi gün silindi. Ben o akşam pik olduğunu düşünüyorum. Öncesi gün, pik olduğu ve sonraki günü değerlendirdik. Bu gün çatlamadan sonraki 9. Gün ve testler böyle R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 A ad000 My_Moonlight06 My_Moonlight06 M Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 Demgey3 be unuttuğum diğer kızlar bi bakın bakalım var mı bişeyler
Ya aslında bazı fotoğraflar da bi gölge var gibi ama erken gebelik yapsan daha iyi değil mi kuzu

Yok kuzum daha gitmedim zaten hastane değil de özel doktorum var ona gidiyorum hep, bu hafta İnshaAllah bir gün ayarlayacağım gitmek için..

Sökülme olmadı, dün yoğun lekenme vardı taze kan da değildi, şimdi tekrar yavaşladı azaldı akıntı jel gibi içinde kahve rengi akıntı karışık geliyor.

Göğüs uçlarım da hala aynı hassaslar nefes alırken bile varlıklarını hissediyorum ciz yapıyor.. resmen birşey izlerken filan 3 kişi gibi hissediyorum ben ve meme uçlarım 🤣🤣🤣🤣🤣
Anladım bebeğim inşallah güzel haberlerle dönersin 🤲🏻❤️ Ama çok geciktirmeden mutlaka git kuzum ❤️ Ahahahha ayrı bir egemenlik kurdular diyorsun 🤣🤣

Benimde garip bi yogunlugum var giremiyorum ya özledik valla ekşın tatilinden dönünce görcem ben seni😂😂 buralar bat tarihi yaklaşnca dolup taşar merak etme😂😂

Aa az kalmış kuzum inşallah gelmez kırmızılar
Aşkım vallahi benim de bir yoğunluğum var ayrıca tatilde olunca buralar insanın aklına gelmiyormuş 🤣🤣🤣🤣 yani çocuk meselesini iyice sallamışım 🤣🤣 tatilim bitsin dönüşün muhteşem olacak ahahahha 🤣🤣

Kuzum daha dokuzuncu gün çok erken o yüzden yorum yapmak bence doğru değil 😘 bebeğim bir de kaset test yapmışsın onda bu kadar erken çıkması imkansız neredeyse 😚 Şu an ben bir şey göremiyorum ama bat tarihin yaklaşınca bir daha yaparsın 😘 İnşallah vardır inşallah chef çizgileri görürüz 😍😘❤️

Aşkısı gölge görüyorum sanki 😍sen daha net görürsün var mı 😍

Öylemi 🤗 ne zamandır ordasın Almanca biliyorsun değil mi?
2 yıl olacak eh işte zaten daha yeni kursa başladım b1 e 🙈
Canım benim çok teşekkür ederim yardımın için 🥰♥️🙏🏼
aaa bak canım benimde aklıma geldi ben bi gün öncesi kırmızı olduğunda hep akşam yapıyordum testi .ertesi gün sabah da yaptım yine kırmızıydı akşam yapınca silikleşti yani demem o ki eğer sabah yapmasaydım bende pik olmadan silikleşti diyecektim 🙈 canım inşallah değerlendirmişsizindir ve bebiş Olur 😍😍🙏🍀

2 yıl olacak eh işte zaten daha yeni kursa başladım b1 e 🙈

aaa bak canım benimde aklıma geldi ben bi gün öncesi kırmızı olduğunda hep akşam yapıyordum testi .ertesi gün sabah da yaptım yine kırmızıydı akşam yapınca silikleşti yani demem o ki eğer sabah yapmasaydım bende pik olmadan silikleşti diyecektim 🙈 canım inşallah değerlendirmişsizindir ve bebiş Olur 😍😍🙏🍀
Ağzın bal yesin canım benim hamiş hamiş bana dua et olur mu ♥️🥰 inşallah değerlendirmişimdir ben de hamile kalırım

Back
X