• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet aşkokuşkolarım ben ve sabırsızlığım yine yaptık yapacağımızı🤣🤣 ovulasyon 23 ekimde pik yapar gibi oldu ertesi gün silindi. Ben o akşam pik olduğunu düşünüyorum. Öncesi gün, pik olduğu ve sonraki günü değerlendirdik. Bu gün çatlamadan sonraki 9. Gün ve testler böyle R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @ad000 My_Moonlight06 My_Moonlight06 M Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 Demgey3 be unuttuğum diğer kızlar bi bakın bakalım var mı bişeyler
Hele aceleciye bakın 😁

Ben bişey göremedim daha çok erken bence adeti bekleyin demekten dilidme tüy bitti 🤣🤣

kuzular selam napıyonuz giremedim iş yoğunluğundan dolayı hepinizi özledim herkes ne durumda bacılar naptınız aradaki sayfaları okuyamadım daha annabelica annabelica Lale95 Lale95 My_Moonlight06 My_Moonlight06 iyilikperisi92 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 fnd_50 fnd_50 Demgey3 Demgey3 R raainbow @mavilihayat00 @Nosking ve diğer tüm canlarım aklıma gelenleri etiketledim :KK70:
Canım iyim çok şükür sen nasilin naptın? 🥰

Ben işte doktora gidicem bakalım baya geciktim çünkü testlerde negatif

kuzular selam napıyonuz giremedim iş yoğunluğundan dolayı hepinizi özledim herkes ne durumda bacılar naptınız aradaki sayfaları okuyamadım daha annabelica annabelica Lale95 Lale95 My_Moonlight06 My_Moonlight06 iyilikperisi92 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 fnd_50 fnd_50 Demgey3 Demgey3 R raainbow @mavilihayat00 @Nosking ve diğer tüm canlarım aklıma gelenleri etiketledim :KK70:
Şuan henüz birşey yok aşko durgun zamandayız kimimiz adet kimimiz yumurta peşinde koşuyor kimimiz iğne ilaç yani beklemeye geçen yok daha yapım aşamasındayız🙈🤣🤣

Elimde kalmadı ki yapsam 😔 dün 1 tane var zannettim yaptım hcgymis kaset
Kaç günün kaldi senin
Evet aşkokuşkolarım ben ve sabırsızlığım yine yaptık yapacağımızı🤣🤣 ovulasyon 23 ekimde pik yapar gibi oldu ertesi gün silindi. Ben o akşam pik olduğunu düşünüyorum. Öncesi gün, pik olduğu ve sonraki günü değerlendirdik. Bu gün çatlamadan sonraki 9. Gün ve testler böyle R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @ad000 My_Moonlight06 My_Moonlight06 M Mavimiresl M mucizeOldu _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ R raainbow Demgey3 Demgey3 be unuttuğum diğer kızlar bi bakın bakalım var mı bişeyler
Ben göremiyorum ya 😔

Canım iyim çok şükür sen nasilin naptın? 🥰

Ben işte doktora gidicem bakalım baya geciktim çünkü testlerde negatif
İyiyim kuzum ben de reglim bitti hayırlısıyla başlıyoruz🤣 Ne sinir bozucu bir durum pozitif çıkmıyor ama regli de olmuyorsun inşallah bebiş vardır vahidNe sinir bozucu bir durum pozitif çıkmıyor ama regli de olmuyorsun inşallah bebiş vardır testler yanıltır bizi 🥰

Şuan henüz birşey yok aşko durgun zamandayız kimimiz adet kimimiz yumurta peşinde koşuyor kimimiz iğne ilaç yani beklemeye geçen yok daha yapım aşamasındayız🙈🤣🤣
Hahahaha bende sonunda o aşamaya geldim regli biter bitmez iş balındayım bugün ovülasyona da başlıyorum inşallah 😄

Hahahaha bende sonunda o aşamaya geldim regli biter bitmez iş balındayım bugün ovülasyona da başlıyorum inşallah 😄
Hadi hayırlısı olsun bu ay bakalım 😍bende bitsin diye bekliyorum yarın öbürgün biter klomene başladım 3 gündür içiyorum iki gün sonra bitiriyor kısmet❤️❤️🌸

Aşkı ahada böyleyim bak 💩💩
Doktora gittim bende aşkım fsh değerim yüksekti ya erken menapoz diyip üniversite hastanesine git dedi ultrasonla bakmasını rica ettim bu değerle ultrasona bakmaya gerek yok dedi dövse daha iyiydi 😒 bu vesileyle size de duyurayık aşkolar _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 annabelica annabelica M Mavimiresl Demgey3 Demgey3 R Random3 M mucizeOldu partalina_ partalina_ bitliKedi bitliKedi R raainbow Veziir Veziir My_Moonlight06 My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum canlarım

Doktora gittim bende aşkım fsh değerim yüksekti ya erken menapoz diyip üniversite hastanesine git dedi ultrasonla bakmasını rica ettim bu değerle ultrasona bakmaya gerek yok dedi dövse daha iyiydi 😒 bu vesileyle size de duyurayık aşkolar _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Lale95 Lale95 annabelica annabelica M Mavimiresl Demgey3 Demgey3 R Random3 M mucizeOldu partalina_ partalina_ bitliKedi bitliKedi R raainbow Veziir Veziir My_Moonlight06 My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum canlarım
sevdaluk1911 sevdaluk1911 aşkım durum buuğ

kuzular selam napıyonuz giremedim iş yoğunluğundan dolayı hepinizi özledim herkes ne durumda bacılar naptınız aradaki sayfaları okuyamadım daha annabelica annabelica Lale95 Lale95 My_Moonlight06 My_Moonlight06 iyilikperisi92 iyilikperisi92 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 fnd_50 fnd_50 Demgey3 Demgey3 R raainbow @mavilihayat00 @Nosking ve diğer tüm canlarım aklıma gelenleri etiketledim :D
Cano aynı devam yumurtlama dönemi bitti benim elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştık 😂😅 artık bekleyişe geçtik ara ara nolur nolmaz diye değerlendirme aşaması olabilir yine de. Eşimin işinden dolayı biz çok iyi değerlendirmeler yapamıyoruz maalesef ama bu ay daha iyiydi şükür. Erken gebelik testi almadım bu ay ohhhh:) yaparsam kaset test yapacağım ya günümde ya da geçince. Sen nasılsın bakalım neler yaptın

Doktor değil felaket tellalı 😡 saçmalamış... Sadece FSH yüksekliğiyle menapoz teşhisi nerde görülmüş aşkı inanmadın dimi?

Back
X