• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aşkı ahada böyleyim bak 💩💩
Doktora gittim bende aşkım fsh değerim yüksekti ya erken menapoz diyip üniversite hastanesine git dedi ultrasonla bakmasını rica ettim bu değerle ultrasona bakmaya gerek yok dedi dövse daha iyiydi 😒 bu vesileyle size de duyurayık aşkolar @000umutlu000 @Lale95 @Annabelle1 @Mavimiresl @Demgey3 R Random3 @mucizeOldu @partalina_ @bitliKedi @raainbow @Veziir My_Moonlight06 My_Moonlight06 etiketlemeyi unuttuğum canlarım
Ne sinir bozucular ya insan yerine koymuyolar bizi bazı doktorlar gerçekten kırıcı oluyorlar ne söylediklerini de bilmiyorlar bence hiç sıkma canını farklı bir doktora git hemen bence 🤬

Cano aynı devam yumurtlama dönemi bitti benim elimizden geldiğince değerlendirmeye çalıştık 😂😅 artık bekleyişe geçtik ara ara nolur nolmaz diye değerlendirme aşaması olabilir yine de. Eşimin işinden dolayı biz çok iyi değerlendirmeler yapamıyoruz maalesef ama bu ay daha iyiydi şükür. Erken gebelik testi almadım bu ay ohhhh:) yaparsam kaset test yapacağım ya günümde ya da geçince. Sen nasılsın bakalım neler yaptın
Bence de kuşum erken gebelik testi geçen ay bir çoğumuzun yanılttı gününün gelmesini bekle hatta geçse bile daha iyi olur ah bir de bu beklemek olmasa😅😅 benim dün kociş uyudu ve sinirlerim aşırı bozuk tüm akşamı uyuyarak geçirdi sağ olsun 😬

Selam baby şükür iyilik sağlık, bugün kardeşim bizdeydi pek giremedim sonra da iş güc çocuğun ödevleri derken bitmiş dırımdayim😅😅adetim dün bitdi ekşnlar yapildi🤣🤣ama ben kafamda bitirdim bebiş fikrini Rabbim ne zaman isterse onda olur
Yumurtlamaydi akintiydi hiç bulaşmıycam o konulara🤣🤣
Sen nassin napiyosun?
Kuşum benim de biteli 3-4 gün oldu dün ovülasyon testine başladım sadece 1 kez değerlendirdik dün gece de uyudu malum şahıs çok sinirliyim ona 😬 Sen en güzelini yaptın kafandan çıkardığında oluyor diyorlar o ay bu ay ❤️❤️

Aşkolar sürekli topik topik gezmekten sıkıldık burası artık bizim kalıcı topiğimiz burda her zaman birlikte olalım😍 güzel bekleyişlerimizi haberlerimizi burda birbirimize verelim. Sizi seviyorum ❤
@venevv @miresl @Veziir @Cgh @000umutlu000 @mucizeyimben R Random3 @iyilikperisi92
@ucge:emir_bebek:
@bilemegec23 Ağustos:emir_bebek:
@mehrunnisa3 Eylül:emir_bebek:
@loirily6 Eylül:emir_bebek:
@mia35376 Eylül
@zeynepmuh7 Eylül
@fnd_5013 Eylül
@fatsek13 Eylül
@Lockaw16 Eylül
@Aden202317 Eylül
@mavilihayat0018 Eylül
@lavinya-19 Eylül
@Ardnlina21 Eylül
@ecevekedileri22 Eylül
@partalina_25 Eylül
@miresl26 Eylül
@iyilikperisi9227 Eylül
@Lale95Eylül 2023
@sevdaluk191130 Eylül:emir_bebek:
@Sevgicik30 Eylül:emir_bebek:
@Marget-harry1 Ekim
@mucizeyimben27 Ekim:emir_bebek:
@Emine Ozcan2 Ekim
@Mervenur2773 Ekim
@Veziir4 Ekim
@Sevm576 Ekim
My_Moonlight06 My_Moonlight06 8 Ekim
@bitliKedi9 Ekim
@1fafeyla10 Ekim
@Minicikfzt11 Ekim
@Fang11 Ekim
Ginnys Ginnys :emir_bebek:
@Cey1an15 Ekim
@Feyzacim15 Ekim
@Yagmur45thr18 Ekim
@ad00018 Ekim
@Annabelle124 Ekim
@000umutlu00029 Ekim
@Demgey33 Kasım
@Evimmis7 Kasım
@Cgh8 Kasım
@Safiye199 Kasım
@Marulkafakz9 Kasım
@Sunshine597
@melek07611 Kasım
R Random3 16 Kasım
@Melekonline17 Kasım
@raainbow19 Kasım
@caca334421 Kasım
Selam herkese 👋🏻 Tesadüfen gördüm grubu tanıdık isimler de var hamile olanları tebrik ederim sağlıcakla kucaklarına alır inşallah 🙏🏻 darısı başımıza 😍
2. Düşükten sonra tekrar denemeye başladık biz. Listeye bat ekleniyorsa 30 Kasım. Süreci birlikte takip etmek iyi geliyor 🌸

Son düzenleme:
Senin beynin girmiş menopoza deseydin.. ne gıcık doktor ya.. degsitir onu hemen hemen

buna benzer bir şey zamanında Ginnys Ginnys bir doktor demişti yalnış hatırlamıyorsam demi canım ahanda sonuç ortada..
Heee canım bende menapozlu gebe 😂😂😂 delirmiş bu doktorlar bana da dedikerdi hattaaa hiiiç folekülün yok gebe kalman imkansız tüp yaptırsan yumurtan yok hadi tedaviyle oldu diyelim menapoz başlamış transfer olsada tutmazzzz😡 ama gördüler işte bn daha gitmedim o Dr son görüşğmdü

Canım ben biraz baktım ama o senin salak doktorun söylediği gibi çokkk ciddi bi durum yok bu fsh ile ilgili. Sen canını sıkma herşeyin bi çaresi vardır allasen başka birine de gözük Ya 🫂🫂❤️
Gitcem aşkım başka doktora da randevu bakcam bu gün ♥️
Günaydın 🥰

Senin beynin girmiş menopoza deseydin.. ne gıcık doktor ya.. degsitir onu hemen hemen

buna benzer bir şey zamanında Ginnys Ginnys bir doktor demişti yalnış hatırlamıyorsam demi canım ahanda sonuç ortada..
Bencede beyni menapoza girmiş aşkım 😂😂😂 değiştirecek aşkım en yakın orası diye mecburen oraya gitmek zorundaydım ama bakalım üni den randevu bakıcam bugün

Ne sinir bozucular ya insan yerine koymuyolar bizi bazı doktorlar gerçekten kırıcı oluyorlar ne söylediklerini de bilmiyorlar bence hiç sıkma canını farklı bir doktora git hemen bence 🤬
Gidicem aşkım başka doktora da 🥰
İnsan yerine koymuyolar o ayrı bide sanki zorla oturtmuşlar oraya muşmula gibi suratları var 🙄

Selam herkese 👋🏻 Tesadüfen gördüm grubu tanıdık isimler de var hamile olanları tebrik ederim sağlıcakla kucaklarına alır inşallah 🙏🏻 darısı başımıza 😍
2. Düşükten sonra tekrar denemeye başladık biz. Listeye bat ekleniyorsa 30 Kasım. Süreci birlikte takip etmek iyi geliyor 🌸
Hoşgeldin canım 🥰 hemen yazıyorum listeye adını ♥️ bekletmeden sağlıkla gelsin bebeğin 🥰♥️

Gidicem aşkım başka doktora da 🥰
İnsan yerine koymuyolar o ayrı bide sanki zorla oturtmuşlar oraya muşmula gibi suratları var 🙄
Çok doğru söylüyorsun zaten biz oraya gidiyorsak bir derdimiz bir sıkıntımız var da gidiyoruz. Bir de onların terslemeleri olunca insan iyice deliriyor

Çok doğru söylüyorsun zaten biz oraya gidiyorsak bir derdimiz bir sıkıntımız var da gidiyoruz. Bir de onların terslemeleri olunca insan iyice deliriyor
Evet sanki onların gül yüzüne gidiyoruz gibi davranıyorlar ayy insan gibi doktor bulmak aşırı zor Allah iyi vicdanlı insanlarla karşılaştırsın kimseyi de hastanelere düşürmesin valla 🤲🏻🤲🏻

Hoşgeldin 🌸❤️

Hoşgeldinnnn canım 🥰🌺 İnshaAllah senden de yakın zamanda güzle haberi alırız.. 🤗

Heee canım bende menapozlu gebe 😂😂😂 delirmiş bu doktorlar bana da dedikerdi hattaaa hiiiç folekülün yok gebe kalman imkansız tüp yaptırsan yumurtan yok hadi tedaviyle oldu diyelim menapoz başlamış transfer olsada tutmazzzz😡 ama gördüler işte bn daha gitmedim o Dr son görüşğmdü
MashaAllah kuzumaaaaa çok şükür Rabbime bin şükür kalp atışlarını da duyalım İnshaAllah kucağına da alacaksın Allah'ın izniyle o pamuk ayaciklari görecemmmm 😂😍😍

Back
X