• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ya lafın gelişi öyle dedim bir sürü gülücük var mesajda görmediniz miiiii aaaa olur mu hiç sizsiz 😍😍😍 hepiniz benim için çok değerlisiniz 😍 aileyiz biz burda şimdi tatilde olduğum için çocuk yönünden kafam rahat anlamında dedim yoksa siz benim sadece bebek için görüştüğüm konuştuğum kişiler değilsiniz ki bebeğim olsa dahi aramızda ki bağ kopmayacak Allah’ın izniyle 😍😍
İnşallah kuzum sayende baya güldük Allah hep güldürsün bizleri🥰😍

Kızlar ya lafın gelişi öyle dedim bir sürü gülücük var mesajda görmediniz miiiii aaaa olur mu hiç sizsiz 😍😍😍 hepiniz benim için çok değerlisiniz 😍 aileyiz biz burda şimdi tatilde olduğum için çocuk yönünden kafam rahat anlamında dedim yoksa siz benim sadece bebek için görüştüğüm konuştuğum kişiler değilsiniz ki bebeğim olsa dahi aramızda ki bağ kopmayacak Allah’ın izniyle 😍😍
Göörceeezz görceeeezz 🤪🤪 hadi inandım pamuk kalpli aşkoom😅 zaten bizde baktık ortalık boş seni bulduk uğraşcak ondan yani ama hani olurdaaa bebiş olunca bırakırsaan bizi _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşkoom sıra sıra bizi toplayıp kapına dayanırız diye düşünüyorum 😂😂😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 Lale95 Lale95

Hııı tamam aşko hadi affedildin tamam bizde takıldık sana zaten 😂😂😂😂❤️❤️❤️❤️

Ekmek musaf çarpsın 🤣🤣🤣🤣🤣
Hayirr durun lutfen sorularimiz kaldiii 🤣🤣🤣Demgeyyy hanimmmmmm
Alalım sorularınızı lale hanım 🤣🤣🤣🤣
Oooo çok uzun oldumokuyamıyorum aşko en sonunda ne yazıyor o kadar uzun yazmış ki yetişemedim 😂😂😂😂😂 R raainbow R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16
Lale95 Lale95
miraclebeyb miraclebeyb
Gıcıkkk 🤣🤣🤣🤣 aşko bir önceki mesajı oku o uzun 🤣🤣🤣🤣
İnşallah kuzum sayende baya güldük Allah hep güldürsün bizleri🥰😍
ay valla bende çok güldüm ya amin amin inşallah kuzum 😍😍❤️

Oooo çok uzun oldumokuyamıyorum aşko en sonunda ne yazıyor o kadar uzun yazmış ki yetişemedim 😂😂😂😂😂 R raainbow R Random3 Mucizemmm16 Mucizemmm16
Lale95 Lale95
miraclebeyb miraclebeyb
Ben sana özet geçeyim aşko zora geldim gidiyorum diyor 🤣
Göörceeezz görceeeezz 🤪🤪 hadi inancım pamuk kalpli aşkoom😅 zaten bizde baktık ortalık boş seni bulduk uğraşcak ondan yani ama hani olurdaaa bebiş olunca bırakırsaan bizi _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşkoom sıra sıra bizi toplayıp kapına dayanırız diye düşünüyorum 😂😂😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 Lale95 Lale95
Buraya giriş var, buradan çıkış yok karrrdeeeşş hayırdır hooop alooo 🤣

Ekmek musaf çarpsın 🤣🤣🤣🤣🤣

Alalım sorularınızı lale hanım 🤣🤣🤣🤣

Gıcıkkk 🤣🤣🤣🤣 aşko bir önceki mesajı oku o uzun 🤣🤣🤣🤣

ay valla bende çok güldüm ya amin amin inşallah kuzum 😍😍❤️
Bende ilk o kadar sandık sonradan diğerini gördüm aşko ahahaha😂😂😂😂

Ben sana özet geçeyim aşko zora geldim gidiyorum diyor 🤣

Buraya giriş var, buradan çıkış yok karrrdeeeşş hayırdır hooop alooo 🤣
Ahahahaha bayıldııımmmm🤣🤣🤣 gitmeyin üstüne aşkolar tamam öyle demek istememiş Demgey3 Demgey3 dimi canım❤️❤️😍🤣🤣🤣

Göörceeezz görceeeezz 🤪🤪 hadi inandım pamuk kalpli aşkoom😅 zaten bizde baktık ortalık boş seni bulduk uğraşcak ondan yani ama hani olurdaaa bebiş olunca bırakırsaan bizi _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ aşkoom sıra sıra bizi toplayıp kapına dayanırız diye düşünüyorum 😂😂😂 Mucizemmm16 Mucizemmm16 R Random3 Lale95 Lale95
Ahahah iyi yapmışsın aşko akşam akşam keyfim yerine geldi iyi güldüm valla 😍😍😍 ay sizi bırakır mıyım ben hiiiçççç 😍😍😍 bağımlılık yapıyorsunuz aşkom 😍😍
Hııı tamam aşko hadi affedildin tamam bizde takıldık sana zaten 😂😂😂😂❤️❤️❤️❤️
ahahahah teşekkür ederim aşkom 😍❤️❤️🤣🤣🤣🤣

Back
X