• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyiimm iyimn kuzum hayatmda bi doluluk vardı anlamadm gitti giremedm😂😂 yaa ne güzel hamişsin işte bebiş seni yormuyor 😍 aman sağlıkla ilerlesin kalp atışı falan duyuldumu hangi aşamadasn 😊 ben ekşnlarımyaptm bekliyorum😂 hamişlermş çoğalıyor Allahım ne kadar güzel bir ay bu😍😍😍
Ayyy hadi bebiş Olsun bu ay 😍😍🙏🍀 evet canım yavrum yormuyor 🥰 ilk hamileliğimde böyleydi oğlumda yormadı hiç 🤗 şimdi yoruyor o da ayrı bi konu 🤣🤣🤣 evet maşallah ekimden beri güzel gidyor aylar hamiş dolu 🥰🙏

Hoşgeldin canım nerdeydin ki sen Ya iyi misin ekşınlar oldu mu 😅 güzel gidiyor galiba hamiş miyim çok ta belli değil 😅😅😅 öyle ayılıp bayılma kusma falan yok filmlerdeki gibi değil yani😅😅😅🙈 yeni hamiş M melek076 olabilir 😍@veziir olabilir Childdevelopment Childdevelopment olabilir
İnşallah yaa ben hâlâ regl olmadim korkarak bekliyorum 🥰🥰🤗

Napıyım garip bi sersemlk vardı üstümde özlemişim sizi 😍 yaaa çatlama iğnesi demek bebiş geliyor deseneee 😍😍 çook sevindimmm ayy buralar pozitif dolcak 😍

Yaa hemen neden olumsuz düşünüyorsun belki var bebiş yine tabi yine sen hemen yapma test bence bekle ama ağrılara aldanma ben kimyasal yaşadgm ay hep söylüyorum pedle geziyodm adet oldm olcak diyodm mesela
Yok olumsuz düşünmüyorum daa umutlanmiyorum da cok öyle sonra hüsranı büyük oluyor y

Ay okudum kuzum şimdi yani çok üzücü bie durum anlayabiliyorum umutlanıyoruz oldu diyoruz ve gidiyor yıkılıyoruz bu duyguları yaşaman çok normal bende yaşadım ama şükürki daha kötü birşey yok en azından korktuğun olmamış inşallah bebek sağlıkla gelicek🙏 var zamanı demekki biz çok sabırsızız sadece sen kontrollerini aksatma bizede mutlaka gelişmelerden haberdar et çook geçmiş olsun kuzumm üzüldün bitti toparladın demi şimdi biraz daha
Yok canım ben iyim zaten sağol kuzum 😘😘

Sadece endişelenmiştim başka bir sorun var mı diye.. yoksa gebelik yok filan diye üzülmedim çünkü ben yıllar önce bıraktım halay kırıklığı yaşamayı😁

Yaa canımsın
İnanki o yanıltma beni çok korkuyor
Ben bat gününde tekrar bi test yaparım o zaman
❤️❤️❤️
Bak canım maşallah gayet net belli hadi diyelim bi test yanlış kız 3 üde yanlış olamaz ya
Sen içini ferah tut bebişin seninle 😍😍😍🙏🍀

Ya canımsın sen❤️❤️❤️❤️
M melek076 aşkoooom sen hamilemisin benim gözlerim yanlış okumadı yanlış görmedi demii😍😍😍😍 ay nasıl sevindimmmm bat ne zamandı ne zaman kan vericeksin 😍😍 ayy ne güzel bir ay bu 😍
Daha herşey belirsiz vanım
Test yaptım dün ve bugün kızlar sağolsun baktı ve gerçekten çok az birsey var 🥹🥹🥹
Bat günümü bekleyeceğim ondan sonra başka test var net gösteren onu yapacağım
Sonra da Almanya’da biliyorsun 6. Haftaya gitmeden kan veriyorsun daha ve direk keseye bakılıyor
İnşallah bebeğim tutunur 🙏🙏🙏
Çok teşekkür ederim canım benim ❤️❤️❤️
Belli olunca haber edeceğim zaten

Aşkım test yanlış değil bence evet çok fazla umutlanmayalım ama gün gün belli edecek kendini minik 🥰🥰❤️ Ay çok sevindim kuzum ya gerçekten ❤️ sen geçen ay olarak hissediyordun kendini ama bak bu ay oldu Allah’ın izniyle 😍😍❤️

Oy kuzum benim yerim seni anlıyorum seni ama bebiş seninle annesi ❤️❤️
Ya o kadar tatlısınız ki iyi ki tanımışım sizi iyi ki varsımız
Evet ben geçen ay çok hissetmiştim ama bakalım bat günü bir test daha yapalım ondan sonra kesinleşir her şey 🙏
Bende seni yirimmmm ❤️❤️❤️

Canım bence sen kesin kimyasal oldun
Artık ondan şüphe ediyorum gerçekten ilk baş yok falan dedim ama 4-5 tane test yanlış gösterecek hali yoktu. Sakin kafayla düşününce Sonuçta aynı testten adete 4 gün kala yaptığımda bir şey çıkmamıştı 2 gün kala yaptığımda silik çıktı.

İnşallah kuzucum 🤲🏻❤️❤️ Ben 1 ay korundum kuzum antibiyotik felan kullandım hastalanmıştım adet oldum dün de adetim bitti bakalım değerlendirmeler yapacağız 🥰 tiroid ilacı kullanmaya başladım yüksek çıktı 😔 bu şekilde başka bir değişiklik yok bizde 😘
üzülme canım tekrar düşer sadece ilacını sabahları mutlaka kahvaltıdan en az yarım saat önce almaya çalış bir de aynı saatlerde al bu şekilde daha çok yardımcı olursun

Back
X