• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlaaar nasılsınız günlerdir belki hafta oldu girmedim taşlamayım beni tamam mı😂 mesajları okuyamıyorum inanılmaz dolmuş neler var güncel kimler hamiş varmı birileri bilgilendirin lütfen😍
Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Safiye19 M melek076 Demgey3 Demgey3 M Mavimiresl Veziir Veziir @My_Moonlight06 R Random3 Lale95 Lale95 annabelica annabelica Childdevelopment Childdevelopment @Ginnys nickleri unutmşm yazmadıklarım affetsn😂

M mucizeOldu kuzummm nasıl gidiyor hamilelik iyimisin gelişmeler neler
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ kız isim değiştirmiş sonra ara dur nerde diye 😂😂
Kızz çenn nerelerdesin 😅😅😅 geçenlerde hatirlarsin Demgey3 Demgey3 geç geldiği için neler oldu neler🤣🤣🤣🤪🤪🤪nerelerdesinn

Artık ondan şüphe ediyorum gerçekten ilk baş yok falan dedim ama 4-5 tane test yanlış gösterecek hali yoktu. Sakin kafayla düşününce Sonuçta aynı testten adete 4 gün kala yaptığımda bir şey çıkmamıştı 2 gün kala yaptığımda silik çıktı.
Tabi ki öyle bak benim 2 değeri gösterdi resmen ki seninkiler daha belirgindi benimkilere göre

Oyy fındıklardan portakallardan artık tontiş bir kıza ulaşıyor 😍 sağlıkla büyüsün gelsin minik kuş yaa 🙏🏼🙏🏼 Sen çalışıyor musun canım, yorma kendini son aylar
Evet canım çalışıyorum ama evden devam ediyorum bu hamilelik başlangıcından beri. Ya aslında dayanabildigim kadar çok çalışıp sonrasında kullanmak istiyorum izinlerimi bebekle daha fazla ilgilenebilmek için ama bakalım şartlar izin verir inşallah

Canımmm ben bu ay bir şeyler yaşadık ama anlamadım ovulasyon döneminde birliktelik olmadı tek korunmasız ilişki 17. Günde oldu. Adetim gecikti erken gebelik testi aldım çok silik çıktı. Ardından kana gittim 2,39 çıktı değer sonra gecikmenin 3. Günü adet oldum.
Niyetim aralık ayı hayırlısıyla inşallah 🤲🏻
Bende pıhtılaşma çıktı konuştuk mu bu konuyu hatırlamıyorum. Kan sulandırıcı kullanıyorum gebe kalınca da iğneye başlayacağız. Bende durumlar buuu 😍 sen nasılsın? Güzel kuzun nasıl kaç haftalık oldunuz?
Çok şükür bizde de herşey yolunda kuzum. 29 hafta yarın bitiyor. Geri sayım başladı artık bizde de. İnşallah en kısa zamanda seninde bebiş haberini alırız

Yaaaa kızlar ne dicem. Sizlere yazmıştım hatırlayanınız vardır. Toplamda alakasız 3 kişi (alakasız dememin sebebi bebek düşündüğümü bilmemelerinden dolayı) beni rüyalarında gördüklerini ve bir kız bebeğim olduğunu söyledikleriydi. Bugün babam aradı😢 beni rüyasında görmüş dünya tatlısı bir kızın olmuş bakmaya doyamıyordum diyor. Genelde babamın rüyası çıkar. Çok şok oldum. Bunlar tesadüf olabilir mi , olamaz artık dimi ya🤲🏻🤲🏻🤲🏻

Yaaaa kızlar ne dicem. Sizlere yazmıştım hatırlayanınız vardır. Toplamda alakasız 3 kişi (alakasız dememin sebebi bebek düşündüğümü bilmemelerinden dolayı) beni rüyalarında gördüklerini ve bir kız bebeğim olduğunu söyledikleriydi. Bugün babam aradı😢 beni rüyasında görmüş dünya tatlısı bir kızın olmuş bakmaya doyamıyordum diyor. Genelde babamın rüyası çıkar. Çok şok oldum. Bunlar tesadüf olabilir mi , olamaz artık dimi ya🤲🏻🤲🏻🤲🏻
Neden tesadüf olsun belkide yakında bebişin merhabaaa diyeceeek😍😍😍🥰🥰🥰🥰

Back
X