- Emoji Skoru
- 5.797
- Puanlar
- 88
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #31.341
Merhaba benim hikayemde biraz aynı klomen sonrası çatlatma oldum ptesi 4 folikül var demişti 36.saat ilişki falanCanım sen bu ay 2 gün kadar geç yumurtlama olmuş olabilirmisin çünkü bende arada bir geç yumurtlama görürüm ve 3-4 gün ileri atar adet günü.
Bence artık kendini yıpratma bak ben geçen ay adet oldum hemen doktora gittim eşimle herşeye baktırdık bir anda bak hiç bişey yok adetinin 2-3 veya 4, günü doktor hormonlara sperme bakıyorlar hemen sonra doktor ona göre yol çiziyor bak bana sonuçlarınız gayet güzel dedi ama ara kanamalardan şüphelendi bu ay benim takibimde yumurtlama olsun dedi Klomen verdi 5 gün içtim sonra çağırdı gittim bir tane çatlatma iğnesi verdi onu oldum şimdi söylediği gibi ilişkilere başladık bütün bunlar için sadece 2 kere doktora gittim ara kanaman başlarsa gel dedi onun dışında inşallah gecikme olursa gel dedi adet olursan ona göre yol çizeriz tüplerine bakarız sırayla yaparız herşeyi dedi aşırı rahatladım bu ay kendin için bunu yapsan iyi olur![]()
Perş gel çatlayıp çatlamadığına bakalım dedi , gittim bugün ikisi çatlamış ikisi çatlamak üzere tekrar ctesi ilişki dedi
14 gün sonra ya test ya regl dedi
Böyle bişey duydunmu hiç peşpeşe yumurtaların 3 5 gün arayla çatlaması falan