• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben tam bulantılar toparlanıyor derken sol kalça ağrısı ortaya çıktı oda gebeliktenmiş hormonlar artınca oluyormuş.ama ne ağrı basamıyorsun hoplayıyor yerinden sinire baskı oluyormuş kaslar gevşiyormuş acaip fena bişi kendiliğinden geçecekmiş çok fena hem komik hem fena kız ne tuaf bu annelik ya
Cano senin bebiş seni zorluyor gibi geldi bana 😅seni test ediyor ne kadar dayanıklısın 🙊

Okula gidecek 😅😅 uygulamaya göre 7. Hafta(6hafta +6 günlük) oluyor
Kızzzz kendini görürsün o vakte zaten minnoşum son adetine göre yapma yumurtlama biliyorsun ya doğru hesap şöyle yapıyor Dr bana öyle yaptı hani yumurtlama sonrası 14 gün aonra adet diyoruz ya o günü 4. Hafta başı say oradan hesapla doğru çıkıyor hatta yumurtlama değilde çatlamadan sayıyorsun 14

Evet üzül ben seni çok iyi anlıyorum aynı şeyi yaşadım 😒Sana bişey diyeyim mi üzül ama toparlan hemen canım benim çünkü sana güzel bi haberim var benimde bi erken geldi sonraki ay geç geldi falan annem dedi ki bebek yerini hazırlıyor gerçekten de öyle oldu❤️ Senin içinde öyle olacak canım bebiş yerini hazırlıyor 😍
Bugün ilk günüm ya cok duygusal geçti biraz vakit geçsin toparlanilayim tam gaz ayağa kalkip çalışmaya başlayacağım inşallah hepinizden öneriler istiyorum 🥰🥰

Kız belki eczanede vardır hiç sordun mu
Sormadım aşko bakarım yarın belki😍
Bende sabaha test yaptım iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyormuş ya gözüm şenlensin dedim 😁😁😁 öyle koyu ki gerçek gebe olsam silikle öğrenirim heralde böyle koyu çıkmazdı😂😂😂

Eklentiler

• 6BBA1BF0-E19B-4AF7-BA7A-31F722DF1E2C.webp
    6BBA1BF0-E19B-4AF7-BA7A-31F722DF1E2C.webp
    12,9 KB · Görüntüleme: 42
Her ay kendine bunu demek yerine her ay başka yol yöntem çizsen daha güzel olur canım her ay uğraşmaktan vazgeçiyorum diyorsun bunu yapmamalısın kuzum madem istiyorsun sonuna kadar savaşmalıyız bişey olmadıysa diğerini denemeliyiz doktorun iki sene demesi tuhaf geldi başka iyi bir doktora gitsen biz çocuk istiyoruz desen ona göre yol çizer zaten size her ay vazgeçtim dersen her ay bebiş gelmekten vazgeçer tabi pozitif olmak zorundayız kendimizi yıpratmadan mücadele etmeliyiz❤️
Doğru diyorsun çiçeğim cok haklısın. İlk günüm ya biraz duygusalim. Doktor proftu ozel muayene gitmiştim öyle söyledi bir problemij yok bekle dedi moralini yüksek tut korkma olamayacağına. Yeni yeni kendime geliyorm tam gaz devam çalışmalara reglim biter bitmez 🥰🥰🥰

Benim de geçen haftalarda sağ kalçamda aynı durum oldu hatta eğilince falan daha da artıyordu acı ama bi 10 gün falan sürdü geçti canım sabret😁
Aynen bende sabrediyorum hem osteopata sordum hemde ortopediye sordum aynı şeyi dediler bekleyip göreceğiz geçsin diye bekleyeceğiz mecbur benim mintik böyle şeyler yapıyor 😂😂

Doğru diyorsun çiçeğim cok haklısın. İlk günüm ya biraz duygusalim. Doktor proftu ozel muayene gitmiştim öyle söyledi bir problemij yok bekle dedi moralini yüksek tut korkma olamayacağına. Yeni yeni kendime geliyorm tam gaz devam çalışmalara reglim biter bitmez 🥰🥰🥰
Tabiki kuzum 🥰🥰
Modun ne kadar düşerse düşsün ağzından çıkanlara dikkat et canım hep olumlu ol pozitif ol modunu yakala evrene güzel msjlar ver😍😍

Aynen bende sabrediyorum hem osteopata sordum hemde ortopediye sordum aynı şeyi dediler bekleyip göreceğiz geçsin diye bekleyeceğiz mecbur benim mintik böyle şeyler yapıyor 😂😂
Hayırlısıyla gelsinler de gerisine katlanıcaz mecbur😁

Yaa 🥺 neyse bu sağlıklı maşallah kuzum hem annesi gün gün koyulaştı bide 3 hafta sonraya verirler galiba kalp atışı için
Çekmesin canın ben napıyorm biliyor musun sadece akşamları içerdim zaten akşam kocam içerken iki yudum çekip bırakıyorum 🙈🙈😅😅😅
Şimdiye kadar dayandım valla içmedim
Bana 22 sine randevu verdiler daha kan testi ve kese için 🥹bekleyeceğim canım

Askooo neler yaptın belirtilerin neler bize bı anlat kızzz 😂🥰🥰🥰
Canım özel olarak bir şey yapmadım
Yumurtlama döneminde bir ovu yaptım ve tam pikti değerlendirme yaptık o 3 günü
Sonra da zaten o dönemde italyadaydık
Hiç buraya girmedim
Ve kafamdan attım vazgeçmeyin

Back
X