• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyyy bebeğim benim ne güzel bir çift çizgi buuuu ❤️❤️❤️ Var var inşallah hayırlı uğurlu olsun ❤️ Kaset test genellikle yanlış çıkarmıyor kuzum erken gebelikler yalancı pozitif çıkarıyor ama kasette ben denk gelmedim hiç 😘 ay Allahım güzel haberlerle gel inşallah bebeğim ❤️
Ayyyy inşallah kuzum inşallah çok teşekkür ederim o güzel dileklerin için inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Bakalım inşallah sağlıkla ilerler ve tutunur 🤲🏻❤️

Yaa çoğunlukla testlerde çizgi görmediğim için yorum yapmam arkadaşımızı ümitlendirmemek için ama bunda gördüm 🤩 ayy allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım gözün aydın
Yaaa görem gözlere kurban emi😂😂😂 çok ama çok teşekkür ederim inşallah sağlıkla ilerler tutunur tek duam bu hayırlısı ile🤲🏻🤲🏻🥹🥹🥹❤️

İşte o test bugün sabahtı canım sabah 7 gibi yaptım😅
Tamam onu gördüm günler şaştı kusura bakma kuzum burada 2 saat gerideyiz ve ben 8 buçukta uyuyorum baygın düşüyorum gece 4 te uyanıyorum hava erken kararıyor burada birde halsizlik uykusuzluk geve gündüz şaştım günleri bile karıştırıyorum

Doktora gitmene gerek yok anne ben geldim dedi senin minnağın ❤️❤️❤️ İnşallah kalp atışını da duyacaksınız keseyi de göreceksiniz kuzucum inanıyorum ❤️❤️ Senin adına çok mutluyum inşallah hep güzel haberlerini alırız senden 😘😘 çok teşekkür ederim canım sende benim dualarımdasın❤️

Oyy minnoşummmm ❤️❤️❤️
Cok sükür Cok teşekkür ederim canım benim ❤️❤️İnşallah 🫶

Tamam onu gördüm günler şaştı kusura bakma kuzum burada 2 saat gerideyiz ve ben 8 buçukta uyuyorum baygın düşüyorum gece 4 te uyanıyorum hava erken kararıyor burada birde halsizlik uykusuzluk geve gündüz şaştım günleri bile karıştırıyorum
Anladım kuzum sorun değil olabilir tabi ki . Yarın yapsam mı yapmasam mı kararsız kaldım ben de. Pazar günü bat günüm o gün mü yapsam

Ayyyy inşallah kuzum inşallah çok teşekkür ederim o güzel dileklerin için inşallah isteyen herkese nasip etsin Rabbim. Bakalım inşallah sağlıkla ilerler ve tutunur 🤲🏻❤️
Rica ederim kuzum benim ❤️ Amin amiiinnnn 🤲🏻 İnşallah sağlıklı olacak bu sefer inşallah ❤️ Test yaparsan muhakkak beni etiketle bebeğim merak ediyorum ❤️

Rica ederim kuzum benim ❤️ Amin amiiinnnn 🤲🏻 İnşallah sağlıklı olacak bu sefer inşallah ❤️ Test yaparsan muhakkak beni etiketle bebeğim merak ediyorum ❤️
Amin inşallah bitanem çok teşekkür ederim ya kalbini severim tabi ki etiketlerim 😍😍

Yeni ay icin önerisi olan varmı
Doktor takibinde yumurtlamanı öneririm kuzum bunun için adetken doktora gitmen lazım adetin 4 veya 5. Günü başlatıyorlar klomene inan bu ay çok rahatladım kafam rahat en azından bu yüzden öneririm ❤️

Back
X