• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim artık test yapmayacağım
Allah’a kaldı her şey
İnşallah gittiğimde 2 hafta sonra kalp atışını duyacağım Allah’ın izniyle ❤️❤️
Testinizi gördüm ne kadar güzel ve heyecanlı 🌸🐣 inşallah her şey yolunda gider sağlıkla kucağınıza alın 🎉🎊

Teşekkür ederim canım iyiyim 🤗dilerim o da iyidir çünkü hala dr a gidemedim bu perşembe kalp atışını duyarız Allah’ın izniyle 😍🍀🙏 sen neler yapıyorsun nasılsın
Ben de iyiyim canım teşekkür ederim 🌸 inşallah duyacağız kalp atışlarını 🐣 Benim de aynı işte rutin 😅 bildirimleri görünce uyuyamıyor mu acaba bulantısı mı var diye düşündüm iyi misin o konuda

Sonuc cıktı mı aşko
Kızçeler ben geldim 🤷‍♀️
Kadın doğuma randevu almıştım gittim kadın o kadar cins ki anlatamam. 5 gün adetim gecikti dedim 5 günde belli olmayabilir dedi. Test yaptın mı diye sordu bi silik çıktı sonra negatif çıktı dedim kan bakmamız lazım dedi. Diyorum polikistik over var bi bakın kist olabilir test negatif çıktı. Yok kadın tutturdu kan sonucuna göre bakıcam diyo

Ben artık buralara uğramayacağım gerçekten çok kötüyüm test yaptım ve yok düştü hcg değerim. Yine tutunamadı. Noluyor anlamıyorum neden tutunamıyor çok moralim bozuk ağlıyorum. Sağlıcakla kalın.

Eklentiler

• 0176D2D3-DCD7-418B-B5D5-87DF0284C726.webp
    0176D2D3-DCD7-418B-B5D5-87DF0284C726.webp
    51,1 KB · Görüntüleme: 80
_Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ canım bak beni ihmal ediyorsunuz artık🙊 napıyorsun nasılsın ekşınlar başladı mı 😍
Aşko ihmal etmiyorum aaa aşk olsun❤️🥰🥰 evet ekşınlara başladık iğneden sonra 5. Gün bu gün çalışmalar çalışmalar🥰😍 sen napıyosun nasılsın nasıl gidiyor bebeğim ❤️❤️😍

Ben artık buralara uğramayacağım gerçekten çok kötüyüm test yaptım ve yok düştü hcg değerim. Yine tutunamadı. Noluyor anlamıyorum neden tutunamıyor çok moralim bozuk ağlıyorum. Sağlıcakla kalın.
Kuzum ben hafiften görüyorum ama dünkü ile aynı marka mı farklı mı testin? Sen silik gördüğünde bile hemen kana git kuzum ne oluyor bakarlar hemen❤️

Eklentiler

• 7A723C12-2DB3-415A-B494-24A5DF221B19.webp
    7A723C12-2DB3-415A-B494-24A5DF221B19.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 69
Günaydın, vücut ısını ölçtün mü?testde çok silik çizgi göruyorum

Anladım canım inşallah sağlıkla ilerler haberlerini bekliyoruz ❤️
Tamam canım benim inşallah dualarımdasınız ama bana da dua edin
Bu arada ben artık sigara kokusundan iğrenir oldum 😂vatana millete hayırlı olsun inşallah 😂😂

Testinizi gördüm ne kadar güzel ve heyecanlı 🌸🐣 inşallah her şey yolunda gider sağlıkla kucağınıza alın 🎉🎊
Çok şükür öyle teşekkür ederim canım benim ❤️Aşırısı tüm isteyenlere ve bekleyenlere 🙏sana da dua edeceğim 🥹

Aaa nasıl ya bi dur ne olursa olsun pes etmek yok. Şuan bebek var ya da yok bilmiyoruz. Önemli olan senin mental ve fiziksel sağlığının yerinde olması. Bu ay olmazsa diğer ay olmazsa diğer ay.. lütfen olmuyorsa vardır bir sebebi de yıpratma kendini güzel düşün güzel olsun her şey

Back
X