- 24 Ağustos 2022
- 753
- 815
- 33
- 34
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #3.401
Hoşbuldım kuzumHoşgeldin canım tabiki ❣![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hoşbuldım kuzumHoşgeldin canım tabiki ❣![]()
Amin canım işte morali yüksek tutup olucak diye düşünüyorum ama işte çok yoruldum artık. Rabbim inşallah daha fazla bekletmezOhoooo biz o haftalara kadar zaten öğreniriz kurtlu karılarız biz kim bekler o kadar haftayıkaybetme kuzum zamanı vardır Rabbim en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin sana inşallah bebeğim hepinize de güzellerim ❣
Hahha zaten biz bekleyemeyiz ben bi kontrol ettim baktım sert heh dedim bu ay da yok sonra arştırınca öğrendim ki 6 7. Haftadan sonra oluyormuş yumuşama. Biz batı bekleyemiyoruz 6.haftayı nasıl bekleyelimBen zaten anlayana kadar nere sert nere yumuşak ohooo![]()
Hoşgeldin canımMerhaba kızlarAranıza katılabılme ve soru sorabılme ihtimalım var mıdır
![]()
Hoşbuldum canımmmAmin canım işte morali yüksek tutup olucak diye düşünüyorum ama işte çok yoruldum artık. Rabbim inşallah daha fazla bekletmez
Hahha zaten biz bekleyemeyiz ben bi kontrol ettim baktım sert heh dedim bu ay da yok sonra arştırınca öğrendim ki 6 7. Haftadan sonra oluyormuş yumuşama. Biz batı bekleyemiyoruz 6.haftayı nasıl bekleyelim
Hoşgeldin canım![]()
Yaa aşko sizi unuttum mu sandınız her zaman sizi takipteyim burda ve her zaman dualarımdasınızŞimdi netten baktım o yumuşama 6 ve 7. Haftadan sonra oluyormuşAşko yaa bize şöyle gönülden bi dua etsene ya hayırlı bir evlat diye. 3 yıldır olmuyor umudumu kaybetmicem diyorum ama bazen çok yoruluyorum.
Benim 3 yıldır yaşamadığım kalmadı ama hiç de gebelik elde edemedim kuzum belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Bazısı hiç belirti olmadan hamile bazıları da senin dediğin gibi yumurtlamadan hemen sonra başlıyor kasık ağrısı falan. İnşallah bebişin habercisi dir. Bi kaç gün sonra erken gebelik testi yaparsan belki çıkarHoşbuldım kuzumbebek ıcın çalışmalar tamamlandı artık batı beklıyorum ben :) 6 eylül bat.23 unde yumurtladım 25 ı catladı 27 sınden berı kasıklarımda agrı var gecmıyor sızım sızım devam. Gogus uclarım hassaslastı. Adet agrısı gıbı belımde agrı var. Be bır saattırde vajınamda agrı ve batma var. Hamıle olma ihtimalım nedir yorumlayalım ve bu agrıları yasayanınız var mı
![]()
Erken gebelık testıde cok yanıltıyor dıyorlar sılık cızgıyı gorup kanda cıkmayan cok olmus sanırım korkuyorum o yuzdenBenim 3 yıldır yaşamadığım kalmadı ama hiç de gebelik elde edemedim kuzum belirtiler kişiden kişiye değişiyor. Bazısı hiç belirti olmadan hamile bazıları da senin dediğin gibi yumurtlamadan hemen sonra başlıyor kasık ağrısı falan. İnşallah bebişin habercisi dir. Bi kaç gün sonra erken gebelik testi yaparsan belki çıkar
Amin canım inşallah. Unutmazsın elbet ama işte hamile duası alayım dedim.Yaa aşko sizi unuttum mu sandınız her zaman sizi takipteyim burda ve her zaman dualarımdasınızRabbim en tez vakitte hayırlısıyla sağlıklı evlatlar nasip etsin, mutluluktan ağlayın emi
biliyorum çok az kaldı ve bu hamilelik sürecini de beraber yaşıcaz hatta
![]()
Canım birde eşine keçi boynuzu özünü yedirmeyi denesene. Biliyosun bende kac aydır uğraşıyordum esim 20 gün kadar yedi onu o ay oldu tabi Rabbim nasip etti önce ama belkide vesile oldu sende dene bana daAmin canım inşallah. Unutmazsın elbet ama işte hamile duası alayım dedim.gönlüm çok yoruldu artık bıraktım bırakıcam yani psikolojik olarak da yoruldum Rabbim hiç olmazsa sabrını ver diye dua ediyorum artık
![]()
Daha çok yeniymişsin inşallah rabbim hiç bekletmeden nasip eder canım. Evet bazı testler yanıltıyor. Benim de defalarca başıma geldi. Tabi ki en sağlıklısı batın geçmesini beklemek ama biz sabırsızlanıp erken yapıyoruz testleriErken gebelık testıde cok yanıltıyor dıyorlar sılık cızgıyı gorup kanda cıkmayan cok olmus sanırım korkuyorum o yuzdendaha yenı evlıyım 2 bucuk aylık. Daha once boyle agrılar yasamamıstım . Ovulasyon testıyle falan ogrendım yumurtlama gunumu. Ondan umıtlıyım ama bılmıyorum ıste
![]()
Yedirdim canım bende, eşim bi kavanoz bitirdi ondan. eşimde zaten sorun yoktu sayısı falan çok iyi. Nasip olmuyor bir türlü isyana düşmekten çok korkuyorum artıkCanım birde eşine keçi boynuzu özünü yedirmeyi denesene. Biliyosun bende kac aydır uğraşıyordum esim 20 gün kadar yedi onu o ay oldu tabi Rabbim nasip etti önce ama belkide vesile oldu sende dene bana daSafransari demişti Allah razı olsun ondan
![]()
Evet işte tam olarak o yüzdenAmin canım işte morali yüksek tutup olucak diye düşünüyorum ama işte çok yoruldum artık. Rabbim inşallah daha fazla bekletmez
Hahha zaten biz bekleyemeyiz ben bi kontrol ettim baktım sert heh dedim bu ay da yok sonra arştırınca öğrendim ki 6 7. Haftadan sonra oluyormuş yumuşama. Biz batı bekleyemiyoruz 6.haftayı nasıl bekleyelim
Hoşgeldin canım![]()
Vaktini bekliyor nazlı bebişYedirdim canım bende, eşim bi kavanoz bitirdi ondan. eşimde zaten sorun yoktu sayısı falan çok iyi. Nasip olmuyor bir türlü isyana düşmekten çok korkuyorum artık
Kuzum adet belirtileri ve öncesinde gebelik belirtileri birbirine çok benzediği için bişey diyemiyorum inşallah bebeğin seninledirHoşbuldım kuzumbebek ıcın çalışmalar tamamlandı artık batı beklıyorum ben :) 6 eylül bat.23 unde yumurtladım 25 ı catladı 27 sınden berı kasıklarımda agrı var gecmıyor sızım sızım devam. Gogus uclarım hassaslastı. Adet agrısı gıbı belımde agrı var. Be bır saattırde vajınamda agrı ve batma var. Hamıle olma ihtimalım nedir yorumlayalım ve bu agrıları yasayanınız var mı
![]()
Amin kuzum isteyen bekleyen herkese en kısa zamanda hayırlısıyla nasip etsin rabbimDaha çok yeniymişsin inşallah rabbim hiç bekletmeden nasip eder canım. Evet bazı testler yanıltıyor. Benim de defalarca başıma geldi. Tabi ki en sağlıklısı batın geçmesini beklemek ama biz sabırsızlanıp erken yapıyoruz testleri
İnşaallah kuzumKuzum adet belirtileri ve öncesinde gebelik belirtileri birbirine çok benzediği için bişey diyemiyorum inşallah bebeğin seninledir❣❣ 3 sene olcak benimde nerdeyse her ay farklı şeyler oluyo ama malesef hepsi adete çıktı yolların daha önce adetten önceki zamanlarında bunları yaşamadıysan belirti olabilir neden olmasın❣❣
Çok kolay ya öğrenmemizKızlar ben her aksam fitil koyarken istemeden bakmış oluyorum zaten icerisi yumuşak sünger gibi![]()
![]()
Sakin ol sakin ooollllGeliyor gelmekte olan boşa kendimi parmaklamayayım ben![]()