- 28 Mayıs 2022
- 2.604
- 2.785
- 63
- 36
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #3.361
Senin de mi bata 4 gün canım ben öyle anladım sankiYarın çıkar kesin![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Senin de mi bata 4 gün canım ben öyle anladım sankiYarın çıkar kesin![]()
Aynen aşkoOff ya öyle de zor böyle de,en iyisi temizlik yapmamak![]()
Akıntı ne zaman başladı?Yok 11 gün canımben dayanamıyorummm. Kız sende akıntı var mı benim çok akıntı var bazen ıslaklık gibi hissediyorum sırtım zaten 3 gündür ağrıyor kasıklarda hafif sancı girdi bugün ama rahatsız etmiyor regl olacak gibi
Yaa öyle oluyo aşko ben kuaförde yaptırmıyorum evde kendim yapıyorum ama tabi başarılı olamıyorumBen geçen yıl ombre balyaj yaptirdim oy nnenem saçım süpürge olmuştu resmen uzatip uzatip kestim
şimdi tek renk takiliyomm
Oohh afiyet olsun kuzum iyi yapmışsınOlsun kuzum ya bende ev sahibini kahveye davet ettim oturduk bayağı bende ondan giremedim buralara
Meeecbuur
Ahh o çok iyi olur yaa keşke öyle olsaa
Nasip kuzum ya inşallah öyle bi güzel olur ki olsa. Bel ağrısından sonra bayağı regl olacak gibi kasıklarım ağrıdı
Bunu da duymuştum ebeler eskiden el ile muayenede anlıyorlarmış diye ama yumuşak sert olayını bilmiyordum
Selam aşko napıyım ya canım çok sıkılıyor eşim nöbette. Buraya da yeni taşındım 3 4 saattir telefonla kuzenlerimle konuştum can sıkıntısından
Aşko gece gece çok iyi moral verdin yaa saaolAynen aşkoay ama mecburuz
okullar açılmadan camlarımı silmem lazım mutfak dolaplarını silmeliyim gardropları düzenlemeliyim
bide genel süpür sil yapabilirsem inşallah çok üşeniyorum yaa
![]()
Eskiden bende evde yapardim bi keresinde eşim yaptiYaa öyle oluyo aşko ben kuaförde yaptırmıyorum evde kendim yapıyorum ama tabi başarılı olamıyorumsaçımıda kendim kestim anneme yalvardım kes diye kesmedi ben kendim kestim
![]()
Yok canım bir hafta felan kaldıSenin de mi bata 4 gün canım ben öyle anladım sanki
Neyi deniyim canım
Ayy bu işler biter miiğğğAşko gece gece çok iyi moral verdin yaa saaolcamlari silmiştim 1hafta önce,gardroplari ,mutfak dolaplarini silip düzenlemeliyim ama sıcakta hiç iş yapamiyorum
İnsulin direnci yüksekliğinden mi nedir çok çabuk terliyorum ve yoruluyorum
Klima mutfagi hiç serinletmiyor,camlardan da bol bol güneş alıyoruz ohh yan yana bildiyin kadar![]()
Dün basladi sabahtan geceye kadar azar azar geliyor çok gelmiyorAkıntı ne zaman başladı?
Günde 1 yemek kaşığı geliyor mu?
Kızlar ben her aksam fitil koyarken istemeden bakmış oluyorum zaten icerisi yumuşak sünger gibi
Güzel bir hediye olur inşallahGünaydın güzel kadınlar
Bugün test günüm ama sabah unuttum, bi daha wc ye gittiğimde yaparımve bugün evlilik yıldönümümüz. Umudumuz yok tabii, eşim de ilk kez "bu ay olmaz" dedi. Ama yine de bakalım, Allah büyük
yıldönümünde böyle bi hediyemiz olsa çok güzel olurdu tabii
Çok çabuk akıyo altta acıcı varken boyanın rengi bi kere boyattım bir haftada saçım bakır teli gibi oldu parlıyoduEskiden bende evde yapardim bi keresinde eşim yapti1saata sürdü boyayi
annem,ablam hepsi kendi maharetlerini gösterdi
Son bir yıldır küafore gidiyorum
Daha çok aydınlatman lazım aşko detay verKızlar ben her aksam fitil koyarken istemeden bakmış oluyorum zaten icerisi yumuşak sünger gibi![]()
![]()
Ozaman yapabilirsin canım bence çıkar7 gün kaldı![]()
Fitil en başından beri verdi canım tedbir amaçlıDaha çok aydınlatman lazım aşko detay verfitil ne için kuzum
Anladım kuzum nasılsın peki iyi misin?Fitil en başından beri verdi canım tedbir amaçlı
Balıkesir deyim kuzu. Telefon da olmasa hiç vakit geçmiyor amaHangi şehirdesin kuzum?telefona da çok bakmak olmuyor ki ya bulanti veriyor bana birde sağ kolum tutuluyor
Teşekkür ederim aşkomOohh afiyet olsun kuzum iyi yapmışsınnemden ölcem evin içinde az sonra çok sıccaaağğhhh
![]()