- 5 Mart 2020
- 8.536
- 7.145
- 198
- 33
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #3.481
Ekledim kuzum coktaaannCanım bu işiMucizemmm16 yapıyor canım ekler misin arkadaşı da

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledim kuzum coktaaannCanım bu işiMucizemmm16 yapıyor canım ekler misin arkadaşı da
Hadi artık ya alalım şu güzel haberiKızlar ya çok acayip bir şey fark ettim ben. @Random3 S sultansultan90Mucizemmm16 @Cgh
bitliKedi Yaklaşık 4 5 gündür belki daha fazla her sabah 7 gibi açlıktan uyanıyorum böyle midem kazınıyor bildiğin. Bu sabah da 5 de kalktım ders çalışmak için. Ders çalışırken kahve içtim. Sonra 7 buçuk gibi geri uyudum. 8.30 da eşim işten geldi benim midem yine o kadar kazındı ki geri uyuyamadım. Kalktım bi kaç kurabiye gofret atıştırdım midemi yatıştırsın diye. 12 de tekrar açlığa uyandım biraz dayanayım eşimle kahvaltı yaparım dedim ama midem o kadar kazanıyor ki bekleyemedim 1 gibi kahvaltı yaptım. Ama şimdi yine açım önüne geçemiyorum bu açlık hissinin. Eskiden akşama kadar bişey yemesem aramazdım yemek falan
bide dün kasık ağrısı çok çektim regl olacak gibiydim. Bel ağrısı da vardı
Umutlanmak istemiyorum ama ya ben![]()
Ben kışlık hazırlıklardayım canım konservelerimi hallettim dün bugüne de temizliği kaldı. Ben Türk dizileri izlemiyorum be ama çok duydum bu diziyi@mireslMucizemmm16
Veziir
bitliKedi
_Umutlu_Pozitif_ @raainbow @Safiye19 M mucizeOldu
ucge ve diğer etiketlemediyim aşkolar napiyosunuz yaa mahkum yeni fragman çıkmış öyle net fragman ki
bak bak bitmiyor
![]()
Olsaydı çıkardı ya hem hiç bi belirtim bile yok kuzumGünaydın kuzum
Dur bakalım aşko bata daha var![]()
Ayy bende böyle çekinip yazamıyordum ilk üye olduğumdaTeşekkür ederim topiğinizi okuyup yazmaya çekiniyodum yakın arkadaş grubu olduğunuzu düşünüp
Ahahaha şifa olsun canımAthen a içtim bu ne lan kasıklarım agrıdınasıl mfk bu
Hııı görmedim canım kurstaydım yeni geldimEkledim kuzum coktaaann![]()
Ay benımmkiler eve gelmiş yazarım size yemek den sonra içtim kız athena günde bi tane dimi yumurtlama kadar içiçekmıskm ay vallla. Bu ay sa başka heyecanlıyım HeAhahaha şifa olsun canımbana Athena da ekle deseydi alcaktım demediği için almadım benimkilerde dağıtımda bekliyorum
bu sefer eş paketinin içine flora minera tırodoxin advictor azoperm eklemiş böyle paket oluşturmuş bunu attı yanına adendoyu ekleyip alabilirsin böyle devam et dedi bende öyle devam ediyorum eş paketiyle advictor adendo azoperm zaten kullanıyoruzda flora minera tırodoxin ilk kez kullanacağız
3 yıl olmadı ya hiç olmayacak gibi hissetmeye başladım galiba hep kendimi boşa ümitlenme diye frenliyorum. Benim içim kazınıyor ve yiyorum. Yiyememe gibi bi durum yokKuzum niye umutlanmıycaksın ki Rabbim ol derse olur kendini yıpratma inşallah bebişin seninledir inşallahben kızımda adet beklerken (test yaptığım gün) çok şiddetli ağrım vardı bide canım hiç bişey istemiyodu ama açlıktan ölüyodum menemen vardı çok iyi hatırlıyorum aldım önüne 2 lokma yiyip kaldırıp sonra bi daha geri getirip yemiştim
4-5
Kez menemeni kaldırdım geri getirdim yedim bi daha götürdüm ve anlamadım ne olduğunu noluyo ya demiştim kendi kendime tabi öğrendikten sonra iştah falan gitti![]()
İnşallah ya 3 yılın sonunda havalara uçarım heraldeHadi artık ya alalım şu güzel haberi![]()
Benimde bat 27Ay benımmkiler eve gelmiş yazarım size yemek den sonra içtim kız athena günde bi tane dimi yumurtlama kadar içiçekmıskm ay vallla. Bu ay sa başka heyecanlıyım Hebat 27 senın kac
Bak gecen yazdım size amh fırlamış benım 2.11 icmeyiBenimde bat 27athenayı bilmiyorum canım birdir heralde
bi bitse adetim bugün yarın bitecek inşallah bekliyorum
evet insan ek takviye kullanırken daha bi umutlu heyecanlı oluyor
inşallah bu ay nasibimizde vardır
![]()
İnşallah canım benimİnşallah ya 3 yılın sonunda havalara uçarım heralde![]()
TabikiBak gecen yazdım size amh fırlamış benım 2.11 icmeyi
İhmal etme yA ni
Oha aynıyız tamam yazdım senıkız hep aynıyız senle
ucge bu kız da hep bizdeydi hamıle şimdi anasını satim bi ben kalamadım
neyse bomba gibi başlıyoruz eylule
Testin varsa yarın sabah yapsana askoİnşallah öyledir. Boşa heveslenmek istemiyorum artık. Bat 4 Eylül gözüküyor takvimde ama kuruluk var regl öncesi olur bende bide ishal oldum. Göğüslerim de kaç gündür acıyor onları söylemiyorum zaten sürekli adet öncesi acıyorlar
İns kız inssss Allahım bizim de yüzümüze Güler ins tez zaman da valllaTabikiahahaha o taze hamişimiz yürüdük yürüdük yüzü ağustosta güldü bizimkide eylülde güler inşallah canısı
aynen bat beraber beklicez
![]()
Canım sen naptınİnşallah canım benimKonu uçmaksa onuda yaparız hep beraber
![]()
![]()
KuZum sen naptınİns kız inssss Allahım bizim de yüzümüze Güler ins tez zaman da vallla![]()