Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum simir temiz cıktı doktoru bu AÜ böyle es geçsin dedi mfk aldım advictor athena bide temel es paketi
Athena sımdı geldı içtim diğerleri de eve gelmıs
Bahar bana takvim hazırladı 😂 @busemakilic
Bana da sorabilirsin her zaman biliyosun 3-2-3-2 yöntemini uygula kesin bol yeşillik devam

Ye aşko ye yarasın🤭🤭🤭 öyle düşünme kuzum sadece zamanı var biz kendimizi sürekli strese sokuyoruz düşünüp karamsarlık yaparak inşallah bebişin seninledir birlikte kutlarız 💜💜💜💜
Yedim aşko ya eşimle birlikte tekrar ama yerken sanki yediğim mideme gitmiyor gibi hissediyorum 🥺 zamanı var ama ne zaman baba mezara girince mi 🤣

Ya kızlar size bisey soracağım etiketlemesem hic kimse cevap vermiyor 😂 benim döngüm bu aralar 21 22 gün yani 7. Gün gibi yumurtlamam oluyor ovulasyon testi de yaptığım zaman öyleydi 6 günde adetim zaten tamamen bitiyor döllenme için yumurtlamadan 2 3 gün öncesinden başlamak gerekiyor iliskiye, ama ben adetliyim diye olmuyor. Dinen de sakincalari var zaten. İlişkiye gec mi kalıyorum benim ne yapmam gerek yaaaa S sultansultan90 @Gzmyts53 Veziir Veziir @bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 @000umutlu000 iyilikperisi92 iyilikperisi92
Canım adeyliyken yumurtaların gelişse bile onun bi çatlama süresi gelişme süresi var sen pik görsende çatlama süresi oldugu için kaçırmazsın merak etme regliyken ztn ilişki hem enfeksiyon riskinide artırır hemde ztn regl oldugu için döllenme olmaz regl biter bitmez ilk ilişkini gir sen

Yaaa çok teşekkür ederim ❤️ gerçekten yardımlaşmanız çok güzel ben ilk Ağustos topigine katıldım orda baktım ki herkes çok güzel destek oluyo birbirine çok hoşuma gitti inşallah benim de size minik de olsa yardımım olur
İnşallah hiç beklemeden anne topiğine geçersin kuzu buraya alışmadan🤣 hamiş hamiş buraya gelip bize belirtilerini falan yazarsın İnşallah 🤣

Yok kız almadım test eczane yakın alabilirim ama günüm geçmeden yapmak istemiyorum 5 6 EYLÜL gibi yaparım test. Senin akıntı olmuşmuydu
Akıntıdan anlayamıyorum ben canım cnku regl olcagın zamanda akıntın oluyo gebelik belirtiside maalesef regl belirtileri ile gebelik cok benziyor

Ya kızlar size bisey soracağım etiketlemesem hic kimse cevap vermiyor 😂 benim döngüm bu aralar 21 22 gün yani 7. Gün gibi yumurtlamam oluyor ovulasyon testi de yaptığım zaman öyleydi 6 günde adetim zaten tamamen bitiyor döllenme için yumurtlamadan 2 3 gün öncesinden başlamak gerekiyor iliskiye, ama ben adetliyim diye olmuyor. Dinen de sakincalari var zaten. İlişkiye gec mi kalıyorum benim ne yapmam gerek yaaaa S sultansultan90 @Gzmyts53 Veziir Veziir @bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 @000umutlu000 iyilikperisi92 iyilikperisi92
Kuzum doktora gittin mi sen gidicektin ya valla ben yazılanlara yetişemiyorum ki kaçırdığım çok şey var 🙄😂 döngün neden şaştı ki böyle canım onu anlayamadım oluyo mu böyle normalde benim olur mesela senede bir muhakkak 21. Yada 19. Günde olurum ama bir kez olur sadece acaba stres mı etkiliyo seni

Ne kadar var batina bebeğim. Hersey umut olabilir tabiki ama mideni bozmus olabilirsin de hep hüsrana uğramaktan insan sevinemiyor
Bat 4 Eylül gözüküyor canım. Ya midemi bozmuş olabilirim evet ama böyle bozulma görmedim ben yiyorum ama hep açım

Yedim aşko ya eşimle birlikte tekrar ama yerken sanki yediğim mideme gitmiyor gibi hissediyorum 🥺 zamanı var ama ne zaman baba mezara girince mi 🤣
🤣🤣🤣 Töbe Allah korusun aşko 💕 kız ne biliyim ya bak ben bi tane yaptım dahası çıkmıyo işte bende bilmiyorum olcaksa olsa bari vazgeçicem yoksa daha 😅😅😅

Bence geç kalmazsın kuzu regl bitince hemen birliktelik olsun rabbim inşallah bizede nasip eder 🙏

Sen adet den hemen sonra yap bence 1 2 kere üst üstte o zaman madem öyle

Akıntıdan anlayamıyorum ben canım cnku regl olcagın zamanda akıntın oluyo gebelik belirtiside maalesef regl belirtileri ile gebelik cok benziyor
Hmm benim reglden önce bir kuruluk oluyor sonra regl başladı başlayacak derken o arada bi akıntı oluyor. Kişiden kişiye değişir gerçi

🤣🤣🤣 Töbe Allah korusun aşko 💕 kız ne biliyim ya bak ben bi tane yaptım dahası çıkmıyo işte bende bilmiyorum olcaksa olsa bari vazgeçicem yoksa daha 😅😅😅
Rabbim ona sağlık sıhhat versin kuzu inşallah kardeşi de gelir kısa zamanda. Bende hiç yok ya olmayacakmış gibi hissetmeye başladım 🥺

Amiiinn inşallah kuzum benim. Belki geç döllenme falan olabilir mi acaba. İnşallah bebiş vardır ya ☺️ kuzu bende geçen ay mfk nın 3. Ayındaydım yine olmadı bu ayda salacam valla Ekim de tüp bebeğe geçecez artık.

Kuzu letu kaçıncı oldu senin niye hala kullanıyorsun ki bende aynı devam kuzum bu ay salıyorum Ekim de tüp bebek 🙏🏻

Amiin kuzum inşallah ya regl gelene kadar umut var ☺️

İnşallah sağ salim kucağına almak nasip olsun canım sağlıklı bir bebiş nasip etsin 🙏🏻🤗🤗
Kuzum letu ikinci kullanisim olacak. Zaten sonrasi asilama olacak sanirim. Ay ekim gelsin biran önce 🥰

Back
X