Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Mfk bu ay almadim kuzum. Doktor zaten 2 sefer daha letu kullanacaksin sonrasinda olmazsa aşılama dedi
Biraz fazla uzatmıs sanki canım kaç aydır yumurta feliştirici ilaç kullanıyosun klomen de dahil ? Üst üste hormon benim psikolojimi bozmustı bayagı hatırlıyosan vucuda yükleme yapıla yapıla 3 ay boyunca klomen letu femara üçlüsünü tamamlamıstım bende

Canım sen naptın
Adet oldum bitmesini bekliyorum ikinci siparişimi verdim içeriği bayağı kapsamlı yapmış eş paketinin içine kullandığımız advictor azopermi ve ayriyeten minera flora tırodoxin eklemiş ek olarak adendo eklesen yeterli dedi bende öyle yaptım bakalım kısmet bu aya inşallah 😍🤲🏻 Sen nasılsın nasıl gidiyor minnakla günlerin🥰

Siz mfk kullaniyordunuz galiba memnunmusunuz bende almayi dusunuyorum pco var da? :)
Kuzum vallla ben dhaa yeni bugun bi ürününe basladım burda kızlar var tecrubelı hamıle kalanlar da var onların vesılesı ile bende baslakdm eve gitmıs kargom bugün eşim ile baslıcaz biz de :)

Ya kızlar size bisey soracağım etiketlemesem hic kimse cevap vermiyor 😂 benim döngüm bu aralar 21 22 gün yani 7. Gün gibi yumurtlamam oluyor ovulasyon testi de yaptığım zaman öyleydi 6 günde adetim zaten tamamen bitiyor döllenme için yumurtlamadan 2 3 gün öncesinden başlamak gerekiyor iliskiye, ama ben adetliyim diye olmuyor. Dinen de sakincalari var zaten. İlişkiye gec mi kalıyorum benim ne yapmam gerek yaaaa S sultansultan90 G Gzmyts53 Veziir Veziir @bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ iyilikperisi92 iyilikperisi92
Aşko madem çok erken yumurtladığını farkediyorsun 6. Gün tamamen bitiyorsa beşinci günü gece leke leke olarak geliyorsa ilişki yapıp bide 7. Günü ilişki yapabilirsin bak doktor normalde adetin 8. Gün leke bile gelse ilişki olmalı muhakkak diyor genel olarak en erken yumurtlama 8. Günden başladığı İçin benim adetim 7. Bitiyor ama bazı aylar lekeler bi kaç gün daha devam edebiliyor bende adetim diye başlamıyordum bunu çok geç öğrendim 😂

Adet oldum bitmesini bekliyorum ikinci siparişimi verdim içeriği bayağı kapsamlı yapmış eş paketinin içine kullandığımız advictor azopermi ve ayriyeten minera flora tırodoxin eklemiş ek olarak adendo eklesen yeterli dedi bende öyle yaptım bakalım kısmet bu aya inşallah 😍🤲🏻 Sen nasılsın nasıl gidiyor minnakla günlerin🥰
İnsallah canım pes sakın etme benim 3. Ay artık bitirdik ole oldu ondan öncede bu bal karısımdandan da kullanmıstım ilk cıkan yani mfkyla toplam 4 ay geçirdim ins bu ay senin son olur olucak inan🙏🙏🙏 benimde bol bol öğürmeli tiksinmeli kusmalı geçiyor canım 😂😂

Yaa kuzum inşallah bebiştir 😍😍😍 bat ne zamandı kuzum benimde yanıyodu 2 gündür üşüyo ordan anlıyorum olacağımı bende dün yaptım negatif ama sanki olmıycam gibi garip hissediyorum ağrım bi geliyo bi gidiyo belkide gecikicem yine geçen ay ki gibi 🤷🏻‍♀️ bende daha yapmıycam ya hastalık gibi oldu yaptıkça inanmayıp bi daha yapıyorum 😅😅😅 salıya kadar olmazsam yaparım 🤭🤭
Senin bata daha var galiba, benimki 3 Eylül. Olsa çıkardı yani. Sadece düşükten dolayı hormonlar sapıtmış olabilir. Erkenden yapıp da modunu düşürme

Kızlar ya çok acayip bir şey fark ettim ben. R Random3 S sultansultan90 Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Cgh @bitliKedi Yaklaşık 4 5 gündür belki daha fazla her sabah 7 gibi açlıktan uyanıyorum böyle midem kazınıyor bildiğin. Bu sabah da 5 de kalktım ders çalışmak için. Ders çalışırken kahve içtim. Sonra 7 buçuk gibi geri uyudum. 8.30 da eşim işten geldi benim midem yine o kadar kazındı ki geri uyuyamadım. Kalktım bi kaç kurabiye gofret atıştırdım midemi yatıştırsın diye. 12 de tekrar açlığa uyandım biraz dayanayım eşimle kahvaltı yaparım dedim ama midem o kadar kazanıyor ki bekleyemedim 1 gibi kahvaltı yaptım. Ama şimdi yine açım önüne geçemiyorum bu açlık hissinin. Eskiden akşama kadar bişey yemesem aramazdım yemek falan 🤷‍♀️ bide dün kasık ağrısı çok çektim regl olacak gibiydim. Bel ağrısı da vardı
Umutlanmak istemiyorum ama ya ben 🥺
Ben de umutlandırmak istemem ama hamileyken ben de öyle sürekli aç hissediyordum. Sürekli eşime midem kazınıyor deyip duruyordum. İnşallah bebiş sömürüyordur 😍

Aaa öyle miii süper, o zaman dünkü testler inşallah yanıltmıştır bizi 😍 ben anneme geldim, yarın eve dönünce akşam bi daha yapsam mı dedim yoksa bekleyelim mi? Offf başladı yine delirmeler 🤣
Ben iki tane yapıp hakkımı doldurdum aşko 🤣🤣🤣 sende bi tane daha test patlat 😍😍😍 sonra gecikmeyi bekleyelim 😍😍😍 bi daha yaparız 😍😍😍

Boşuna umutlu umutlu beklemiyim bee yazık bana, yapayım kurtulayım bu psikolojiden 😁
Sen bensin valla kuzum dün aldım bu sabah ilk idrarla yaparım diye sonra baktım ağrım var yap kurtul dedim ve yaptım🤣🤣🤣🤣 yap aşko yap etiketle eğer reglimiz gelmezse birlikte patlatırız bi test daha 🤭🤭🤭

Ya kızlar size bisey soracağım etiketlemesem hic kimse cevap vermiyor 😂 benim döngüm bu aralar 21 22 gün yani 7. Gün gibi yumurtlamam oluyor ovulasyon testi de yaptığım zaman öyleydi 6 günde adetim zaten tamamen bitiyor döllenme için yumurtlamadan 2 3 gün öncesinden başlamak gerekiyor iliskiye, ama ben adetliyim diye olmuyor. Dinen de sakincalari var zaten. İlişkiye gec mi kalıyorum benim ne yapmam gerek yaaaa S sultansultan90 G Gzmyts53 Veziir Veziir @bitliKedi Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ iyilikperisi92 iyilikperisi92
Adetin bittiği gün ilişki ve sonraki 3 gün iliski olmalı bence 🤷🏻‍♀️

Back
X