- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #4.041
Tabii ben bişey diyimmi bu gebelik testi üreticileri geçiniyorsa bu dönemde sırf bizim sayemzde biz bi hamile kalsak çökecek bi sektör haberleri yokAhahaha kesinlikle gerekmedikçede kullanılabilir bence![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tabii ben bişey diyimmi bu gebelik testi üreticileri geçiniyorsa bu dönemde sırf bizim sayemzde biz bi hamile kalsak çökecek bi sektör haberleri yokAhahaha kesinlikle gerekmedikçede kullanılabilir bence![]()
Ahahaha dua ederlerse varacaklarını biliyorlar ederler mi hiçTabii ben bişey diyimmi bu gebelik testi üreticileri geçiniyorsa bu dönemde sırf bizim sayemzde biz bi hamile kalsak çökecek bi sektör haberleri yokaz dua etseler bize ama nerdee
![]()
Amin İnşallah kuzumZulala kuzum ne olur ne olmazinşallah bu 3 ünden birinden mutlu haberi alırız çift çizgiyi görürüz Allahım sen duy dualarımızı
Amin inşallah kuzummmm şöyle hepimiz bebiş haberi alsak valla ne güzel olur yaaa![]()
Bende ekşınlayıp duşa gircem daha gelmezsede neyse terbiyemi bozmıycamBenimkide öyle bi duşa girdim ağrım hemen arttı uyuz şey
Ayy hayırlara çıksın haberci rüya olsun inşallaaaah
Oohh stoklayarak git tabş gerekirse kullanırsın hoş gerekmezsede biz kullanman için bir sebep buluruz çok şükür![]()
Yeter aşko 1 hafta önceden yapmaya başlamazsan benim gibiİnşallah canım be bu ay inşallah3 erken 3 te eczanedende kaset test alcam yeterli heralde
![]()
AhahahahKızzz allah seni ama cidden boşuna dememişler dayak cennetten çıkma diyebu seferde leyleklerin peşine düşer uykusuz kalırdık biz bi gece bizemi geliyoe diye cam aşındırırdık anam biz uslanmayz
![]()
Bi salamıyoruz ki kuzum nasıl bir sabırsızız anlamıyorum yaKız değerlendirmekten içimiz çürüdü nevrimiz döndükocalarımız bizden yıldı
hani evlatlarda bi evlatlk yapsada artık bizi bi düze çıkarsa haniiii duyan evlt varsa zahmet olcak ama
![]()
Neden olmasın diyor ve susuyorum ahahahaYeter aşko 1 hafta önceden yapmaya başlamazsan benim gibi![]()
Bende bende diyorlar ya ay hiç beklemiyordum çok şaşırdım diyorlar ya nasıl beklemiyorsunuz arkadaş ne yaptığın ne zaman yaptığın belli nasıl unutabiliyorsunuz bizim aklımızdaki tek şeyBi salamıyoruz ki kuzum nasıl bir sabırsızız anlamıyorum yavalla sürpriz oldu beklemiyorduk diyenlere şaşıp kalıyorum ya keşke bize de sürpriz olsaaaa
![]()
İnşallah fitilden değildir inşallah bebiştendirBende ekşınlayıp duşa gircem daha gelmezsede neyse terbiyemi bozmıycambenim fiilden kaynaklı böyle oldu sanırım aşko akıntı da var baya geçen ayda böyleydim sanki öyle hatırlıyorum
Bağıralım aşko gooolll gooolll diyeİnşallah fitilden değildir inşallah bebiştendirbende bu geceyi bağladım haydi gol gol gol diyesim geldi içimden ahaahha
![]()
Öyle deme aşko benim hep beklemediğim zamanlarda olmuştuBende bende diyorlar ya ay hiç beklemiyordum çok şaşırdım diyorlar ya nasıl beklemiyorsunuz arkadaş ne yaptığın ne zaman yaptığın belli nasıl unutabiliyorsunuz bizim aklımızdaki tek şey![]()
Bağıralım aşko gooolll gooolll diyefitilden diye düşünüyorum kuzum ya daha dün test yaptım yoktu
olsa çıkardı yani
Umutlanmak istemiyorumbelli olmaz o işler sadece testle belli olsaydı ben geçen ay gebeydim ahahaha
![]()
Kazayla yada aklında bebek yokken öylesine yapılmış olanı anlarım ama bebek yapmak İçin korunmayı bırakıp ona göre hareket edip sonra ay sürpriz oldu diyenlerde oluyor benim bi tanıdığın akrabası vardı kıçını yırtıyordu biz gibi sonra hamile kaldığını öğrendim karşılaştığımda aa dedim hayırlı olsun çok sevindim bilmiyordum dedim ay sağol canım bizde beklemiyorduk demesin mi kız neyini beklemiyordun aylardır bal gibi bekliyordun bu ay mı beklemedin (içimden dedim bunu)Öyle deme aşko benim hep beklemediğim zamanlarda olmuştuunutmuştum bebek fikrini daha doğrusu
![]()
Neden olmasın diyor ve susuyorum ahahaha![]()
Sonradan olan şaşılık genetik olmuyormuş onuda oluruz bacım beşaşı olcam en son ona yanıyorum
![]()
He öyleleri var aşkoKazayla yada aklında bebek yokken öylesine yapılmış olanı anlarım ama bebek yapmak İçin korunmayı bırakıp ona göre hareket edip sonra ay sürpriz oldu diyenlerde oluyor benim bi tanıdığın akrabası vardı kıçını yırtıyordu biz gibi sonra hamile kaldığını öğrendim karşılaştığımda aa dedim hayırlı olsun çok sevindim bilmiyordum dedim ay sağol canım bizde beklemiyorduk demesin mi kız neyini beklemiyordun aylardır bal gibi bekliyordun bu ay mı beklemedin (içimden dedim bunu)![]()
Genetik olmuyosa tamam olalım bişey olmaz aşkoSonradan olan şaşılık genetik olmuyormuş onuda oluruz bacım be![]()
Ahahaha ne güzel yaaa Rabbim tekrar nasip etsin kuzum kız bişey dicem biz delimiyiz ki Ya negatif görüp yine test yapıyoruz pozitif görüp yine yapıyoruz yok yok bizde sorun var ortak bir ilde buluşup acilen ruh ve sinir hastalıkları bölümüne başvurmalıyızHe öyleleri var aşkoboşver içinden söyle onlar anlamaz dışından söylesende
ben ekimin ortasında evlendim kuzum adete 10 gün falan vardı evlendiğimde başladım 2 gün önce test yapmaya
bi dahaki ay yine yaptım
sonraki ay aralık ayıydı baya uğraştım netten baktım falan belinin altına yastık koy kalkma vs onları yaptım ama tabi sonrasında öyle bir unuttum ki nasıl oldu bilmiyorum eşime atkı vere örüyodum kafam boşaldı herhalde adetim geçmiş haberim yoktu adet sancısı kasık bel ağrısı aşırıydı göğüs ağrısı hassasiyeti vardı çok fazla ama ben adet bekliyodum annem gelip söyledi test aldı gönderdi kardeşimle anaa yaptım pozitif sonra inanmayıp bi daha yaptım
![]()