- 24 Haziran 2022
- 4.406
- 5.321
- 78
- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #4.061
İnşallah olmazsınUmutlanmak istemiyorumgelince çok üzülcem umutlanırsam ☹ ama olmazsam pazartesi testi patlatırım zabağnan
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah olmazsınUmutlanmak istemiyorumgelince çok üzülcem umutlanırsam ☹ ama olmazsam pazartesi testi patlatırım zabağnan
![]()
Hepimize inşallah kuzum yaAhahaha ne güzel yaaa Rabbim tekrar nasip etsin kuzum kız bişey dicem biz delimiyiz ki Ya negatif görüp yine test yapıyoruz pozitif görüp yine yapıyoruz yok yok bizde sorun var ortak bir ilde buluşup acilen ruh ve sinir hastalıkları bölümüne başvurmalıyız![]()
Henüz bişey yok aşko belki sonra açılır yollarİnşallah olmazsınkız ekşından sonra bişey gelmedi mi normalde adete yakın ekşın olursa ondan sonra başlayabiliyor yollar açılıyor heralde ondan
![]()
Açılmaz açılmazHenüz bişey yok aşko belki sonra açılır yollar![]()
Ay inşallah olmazsın kuzum ya inşallah bebiş kendini geç gösteriyordurHenüz bişey yok aşko belki sonra açılır yollar![]()
Kuzum normalde gecikmiyorum ilaç vs içmediysem bi geçen ay geciktim işte fitillerden ağrı kesicilerden dolayı onlar dışında gecikmem olmuyo kuzum inşallah gelicekse daha fazla geçmez yaAy inşallah olmazsın kuzum ya inşallah bebiş kendini geç gösteriyordurhiç gecikir miydin bebeğim
Bizide tutmadı aşko makara yaptık azcık sen napıyosun ?Kızlar ne yapıyorsunuz
Yatamadım ya uyku tutmadı
Kızzzımmm var ya senin karnının bebeği yok !Aşko bana karnının bebeği yok der misin yine gelmiyo bu regli belki sen ikna edersin gelmesine![]()
Aaa o delilerin hepsi burda aşkoo dışarlarda aramaAhahaha dua ederlerse varacaklarını biliyorlar ederler mi hiçcidden öyle şu üç tanecik şey 100 ben gibi her gün 10 deli çıksa 1000 TL günlük oh kâr
![]()
Bozma terbiye çizgimizden çıkmayalımBende ekşınlayıp duşa gircem daha gelmezsede neyse terbiyemi bozmıycambenim fiilden kaynaklı böyle oldu sanırım aşko akıntı da var baya geçen ayda böyleydim sanki öyle hatırlıyorum
Durmazdk biizz dururmuyuz hiçAhahahahvalla doğru o zaman bile uslu duramazdım
![]()
Kıızz ben onları bi anlasam çok şaşırdık diyorlar aaa valla karar verdik beklemiyordk o ay tuttu diyorlar bizde şoktayız diyorlar ağızlarına vuruvercem bitaneBi salamıyoruz ki kuzum nasıl bir sabırsızız anlamıyorum yavalla sürpriz oldu beklemiyorduk diyenlere şaşıp kalıyorum ya keşke bize de sürpriz olsaaaa
![]()
Kızz nasıl unutabildin ipucu ver bizde bi unutalmÖyle deme aşko benim hep beklemediğim zamanlarda olmuştuunutmuştum bebek fikrini daha doğrusu
![]()
Evet yaa üzücü oluyor ama dur belkiim gelmiceeeekUmutlanmak istemiyorumgelince çok üzülcem umutlanırsam ☹ ama olmazsam pazartesi testi patlatırım zabağnan
![]()
Deliyiz sorulurmu buAhahaha ne güzel yaaa Rabbim tekrar nasip etsin kuzum kız bişey dicem biz delimiyiz ki Ya negatif görüp yine test yapıyoruz pozitif görüp yine yapıyoruz yok yok bizde sorun var ortak bir ilde buluşup acilen ruh ve sinir hastalıkları bölümüne başvurmalıyız![]()
Ah hiç sorma aynı dert bende de var o kadar para verip mfk aldık onu bile düzenli kullanmadıKeçiboynuzu özü aldım kullanalım diye hadi bir tatlı kaşığı ye dediğim anda hemen modu düşüyorhep biz hep biz olamayız ya
ya keşke şu leylek hikayesi doğru olsaydı onlar getiriverseydi ya bizde uğraşmasaydık
![]()
Çok teşekkürler aşko ilettim mesajıKızzzımmm var ya senin karnının bebeği yok !
Kar nı nın be be ği yok se nin!
Ooff be hava buz gibi olmuş dondum gecede çişimi tutmuşum karnım ağrıyo kesin olcam bugünAaa o delilerin hepsi burda aşkoo dışarlarda arama
Bozma terbiye çizgimizden çıkmayalımbenimde akıntıda var ağrıda var gelecekte uyuzluk yapıyor işte
Durmazdk biizz dururmuyuz hiç
Kıızz ben onları bi anlasam çok şaşırdık diyorlar aaa valla karar verdik beklemiyordk o ay tuttu diyorlar bizde şoktayız diyorlar ağızlarına vuruvercem bitaneben gün sayıyorum yaa Hayır nasıl tutturuyprsunuz o da ayrı bi soru
Aşko bişey yapmadım ne biliyim çok sıkılmıştım örgüye taktım kafayı bere bide 2 bucuk metre atkı örmüştüm ör ör bitmemişti alçakKızz nasıl unutabildin ipucu ver bizde bi unutalm
Evet yaa üzücü oluyor ama dur belkiim gelmiceeeek
Deliyiz sorulurmu buolur prti falan yaprız nedir yani
bide test stok odası yaparız mis gibi
![]()
Sen ne ara uyuyon ne ara kalkıyorsun anlamadım AskoBizide tutmadı aşko makara yaptık azcık sen napıyosun ?
Seninkiler gelirse benimkilerede seslenirmisin gelsinlerOoff be hava buz gibi olmuş dondum gecede çişimi tutmuşum karnım ağrıyo kesin olcam bugün![]()
Ben buldum hikmet berede bakAşko bişey yapmadım ne biliyim çok sıkılmıştım örgüye taktım kafayı bere bide 2 bucuk metre atkı örmüştüm ör ör bitmemişti alçakönceden güzel programlar vardı derya baykalın falan onları izliyodum evde yalnız kalınca onlara bakıyodum falan hatta soğan suyunun tarifini de yazmıştım o zamanlarda yaptım ama içmemiştim öğk diyip
ikinci hamileliğimde de aynısı oldu evde temizlik yapıyodum onlar bitti annem hastaydı ona gittim temizlik yaptım o bitti falan bu kez kızıma bere örmeye başladım bi olaylar bişeyler olmuştu sonra unuttum gitti adeti bile unutmuştum sürekli patates kızartması yiyodum akşamları o dikkatimi çekmişti takvime bi baktım geçmiş olurum diye yapmadım bi kaç gün daha annem zorla yaptırmıştı
![]()
GelmesinlerSeninkiler gelirse benimkilerede seslenirmisin gelsinler![]()