Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Umutlanmak istemiyorum 😕 gelince çok üzülcem umutlanırsam ☹ ama olmazsam pazartesi testi patlatırım zabağnan🤣🤣🤣🤣
İnşallah olmazsın😍 kız ekşından sonra bişey gelmedi mi normalde adete yakın ekşın olursa ondan sonra başlayabiliyor yollar açılıyor heralde ondan🤣🤣🤣🤣🤣

Ahahaha ne güzel yaaa Rabbim tekrar nasip etsin kuzum kız bişey dicem biz delimiyiz ki Ya negatif görüp yine test yapıyoruz pozitif görüp yine yapıyoruz yok yok bizde sorun var ortak bir ilde buluşup acilen ruh ve sinir hastalıkları bölümüne başvurmalıyız🤣🤣🤣🤣
Hepimize inşallah kuzum ya 🤲🏻🤲🏻💕💕💕 vallaha gidelim bencede orda parti yaparız 🤣🤣🤣🤣

Ay inşallah olmazsın kuzum ya inşallah bebiş kendini geç gösteriyordur 😍😍 hiç gecikir miydin bebeğim
Kuzum normalde gecikmiyorum ilaç vs içmediysem bi geçen ay geciktim işte fitillerden ağrı kesicilerden dolayı onlar dışında gecikmem olmuyo kuzum inşallah gelicekse daha fazla geçmez ya 😕 geçtikçe umutlanıyorum demin uzandım bi an ellerim bacaklarım ayaklarım alev aldı bildiğin asırı sıcak basıyo adete yakın olurdu böyle normalde bu kez geçti diye oldu sanırım 😕

Ahahaha dua ederlerse varacaklarını biliyorlar ederler mi hiç 🤣🤣🤣🤣 cidden öyle şu üç tanecik şey 100 ben gibi her gün 10 deli çıksa 1000 TL günlük oh kâr🤣🤣🤣
Aaa o delilerin hepsi burda aşkoo dışarlarda arama😂😂😂
Bende ekşınlayıp duşa gircem daha gelmezsede neyse terbiyemi bozmıycam 🤣🤣🤣🤣 benim fiilden kaynaklı böyle oldu sanırım aşko akıntı da var baya geçen ayda böyleydim sanki öyle hatırlıyorum
Bozma terbiye çizgimizden çıkmayalım😂 benimde akıntıda var ağrıda var gelecekte uyuzluk yapıyor işte
Ahahahah 🤣🤣🤣🤣 valla doğru o zaman bile uslu duramazdım 🤣🤣🤣
Durmazdk biizz dururmuyuz hiç
Bi salamıyoruz ki kuzum nasıl bir sabırsızız anlamıyorum ya 🤣🤣🤣 valla sürpriz oldu beklemiyorduk diyenlere şaşıp kalıyorum ya keşke bize de sürpriz olsaaaa 🤣🤣🤣🤣
Kıızz ben onları bi anlasam çok şaşırdık diyorlar aaa valla karar verdik beklemiyordk o ay tuttu diyorlar bizde şoktayız diyorlar ağızlarına vuruvercem bitane 😂😂 ben gün sayıyorum yaa Hayır nasıl tutturuyprsunuz o da ayrı bi soru

Öyle deme aşko benim hep beklemediğim zamanlarda olmuştu🤣🤣🤣🤣 unutmuştum bebek fikrini daha doğrusu🤣🤣🤣
Kızz nasıl unutabildin ipucu ver bizde bi unutalm😂😂😂
Umutlanmak istemiyorum 😕 gelince çok üzülcem umutlanırsam ☹ ama olmazsam pazartesi testi patlatırım zabağnan🤣🤣🤣🤣
Evet yaa üzücü oluyor ama dur belkiim gelmiceeeek😂
Ahahaha ne güzel yaaa Rabbim tekrar nasip etsin kuzum kız bişey dicem biz delimiyiz ki Ya negatif görüp yine test yapıyoruz pozitif görüp yine yapıyoruz yok yok bizde sorun var ortak bir ilde buluşup acilen ruh ve sinir hastalıkları bölümüne başvurmalıyız🤣🤣🤣🤣
Deliyiz sorulurmu bu😂 olur prti falan yaprız nedir yani😂😂 bide test stok odası yaparız mis gibi😂😂

Keçiboynuzu özü aldım kullanalım diye hadi bir tatlı kaşığı ye dediğim anda hemen modu düşüyor 🤣🤣🤣 hep biz hep biz olamayız ya 🤣🤣🤣 ya keşke şu leylek hikayesi doğru olsaydı onlar getiriverseydi ya bizde uğraşmasaydık 🤣🤣🤣🤣🤣
Ah hiç sorma aynı dert bende de var o kadar para verip mfk aldık onu bile düzenli kullanmadı 🤦🏻‍♀️ benim zaten normal ilişkiyle falan hamile kalacağıma inancım kalmadı bizim ki ilişki günlerine bile uymak istemiyo bu ay bende saldım artık direk tüp bebeğe gidecem. Sıkıldım her ay aynı muhabbetten 🤷🏻‍♀️

Aaa o delilerin hepsi burda aşkoo dışarlarda arama😂😂😂

Bozma terbiye çizgimizden çıkmayalım😂 benimde akıntıda var ağrıda var gelecekte uyuzluk yapıyor işte

Durmazdk biizz dururmuyuz hiç

Kıızz ben onları bi anlasam çok şaşırdık diyorlar aaa valla karar verdik beklemiyordk o ay tuttu diyorlar bizde şoktayız diyorlar ağızlarına vuruvercem bitane 😂😂 ben gün sayıyorum yaa Hayır nasıl tutturuyprsunuz o da ayrı bi soru
Ooff be hava buz gibi olmuş dondum gecede çişimi tutmuşum karnım ağrıyo kesin olcam bugün 😅😅😅😅

Kızz nasıl unutabildin ipucu ver bizde bi unutalm😂😂😂

Evet yaa üzücü oluyor ama dur belkiim gelmiceeeek😂

Deliyiz sorulurmu bu😂 olur prti falan yaprız nedir yani😂😂 bide test stok odası yaparız mis gibi😂😂
Aşko bişey yapmadım ne biliyim çok sıkılmıştım örgüye taktım kafayı bere bide 2 bucuk metre atkı örmüştüm ör ör bitmemişti alçak🤣🤣🤣 önceden güzel programlar vardı derya baykalın falan onları izliyodum evde yalnız kalınca onlara bakıyodum falan hatta soğan suyunun tarifini de yazmıştım o zamanlarda yaptım ama içmemiştim öğk diyip 🤣🤣🤣 ikinci hamileliğimde de aynısı oldu evde temizlik yapıyodum onlar bitti annem hastaydı ona gittim temizlik yaptım o bitti falan bu kez kızıma bere örmeye başladım bi olaylar bişeyler olmuştu sonra unuttum gitti adeti bile unutmuştum sürekli patates kızartması yiyodum akşamları o dikkatimi çekmişti takvime bi baktım geçmiş olurum diye yapmadım bi kaç gün daha annem zorla yaptırmıştı 😅🤷🏻‍♀️

Aşko bişey yapmadım ne biliyim çok sıkılmıştım örgüye taktım kafayı bere bide 2 bucuk metre atkı örmüştüm ör ör bitmemişti alçak🤣🤣🤣 önceden güzel programlar vardı derya baykalın falan onları izliyodum evde yalnız kalınca onlara bakıyodum falan hatta soğan suyunun tarifini de yazmıştım o zamanlarda yaptım ama içmemiştim öğk diyip 🤣🤣🤣 ikinci hamileliğimde de aynısı oldu evde temizlik yapıyodum onlar bitti annem hastaydı ona gittim temizlik yaptım o bitti falan bu kez kızıma bere örmeye başladım bi olaylar bişeyler olmuştu sonra unuttum gitti adeti bile unutmuştum sürekli patates kızartması yiyodum akşamları o dikkatimi çekmişti takvime bi baktım geçmiş olurum diye yapmadım bi kaç gün daha annem zorla yaptırmıştı 😅🤷🏻‍♀️
Ben buldum hikmet berede bak😂😂 sen ne zaman bere örsen hamile kalmışsın ben örgü bilmiyorum ama bere örmeye gidiyoeum aşko 😂😂 valla benim kırmızılar gelince ben bu regl takibi programlarını falan silicem dedğin gibi biraz kafayı boşaltcam☺️ Dünde arkdşlarlaydk dışarda 1 bucuk yaşnda kızı var arkadaşım eşimde tüm gün onla oynadı oyoladı yedirdi içirdi içim gitti valla zor tuttum ağlamamal için kendimi benimki hiç belli etmez üzüldüğünü olmamasına takıldıgını falan ama baya istiyor

Back
X