- Konu Sahibi Mucizemmm16
- #4.401
Banane ya bu sefer depresyona gircem ben iyi fikir verdin yetti yaKız hayır depresyon yok döverim valla![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Banane ya bu sefer depresyona gircem ben iyi fikir verdin yetti yaKız hayır depresyon yok döverim valla![]()
Zaten karnım ağrıyo bak gebede değilim beni sinirlendirmeBanane ya bu sefer depresyona gircem ben iyi fikir verdin yetti yadöveceksen de döv hıııhh
![]()
Bisey diyemicem asko bende battan önce yaptımBir daha battan önce test yaparsam sizde beni dövün aşkolarM Mavimiresl
bitliKedi G Gzmyts53
Veziir
_Umutlu_Pozitif_ R Random3 M mucizeOldu
Lale95
Demgey3 R raainbow ve diğer kızlar
![]()
Etiketle benimde kırmızılar gelirse gebe değiliz biz bizi çıldırtmak mı istiyorsunuz diye gezeriz topicte nolcakZaten karnım ağrıyo bak gebede değilim beni sinirlendirmebende sürekli seni etiketler rahatsız ederim giremezsin depresyona falan hahahha
![]()
Ben döverim sonra çok üzülüyoruz bat gelip 1-2 gün geçerse yapabilirsin artık test yasakladımBir daha battan önce test yaparsam sizde beni dövün aşkolarM Mavimiresl
bitliKedi G Gzmyts53
Veziir
Lale95
![]()
Topiğin delileri olcaz yani ayy gerçi akıllı değildik tamam kabulEtiketle benimde kırmızılar gelirse gebe değiliz biz bizi çıldırtmak mı istiyorsunuz diye gezeriz topicte nolcak![]()
Tişikirler aşkoBen döverim sonra çok üzülüyoruz bat gelip 1-2 gün geçerse yapabilirsin artık test yasakladım![]()
En azından muallakta kalmaktan kurtuldun kuzumAyy bende çift çizgi görme ihtimalimiz bitti aşko inşallah sizde görürüz ya![]()
Her adete iki kala kendime söz veren ben aghdjdjjdjdjdjjdBir daha battan önce test yaparsam sizde beni dövün aşkolarM Mavimiresl
bitliKedi G Gzmyts53
Veziir
Lale95
![]()
Kız deliyiz tabi akıllı değilizki topiğin tescilli delisi oluruz en fazla nedirTopiğin delileri olcaz yani ayy gerçi akıllı değildik tamam kabul![]()
Eveet ben kendime 5 gün yasağı koydm sen dayanamazsn diye 1-2 gün demiştim o zamaaaan sanada 5 gün yasağı koyuyorum takibimdesin aşkooo bundan sonraTişikirler aşkone 1-2 si battan sonra en az 5 gün yasak lazım
![]()
Ahahahah ben başı çekebilirim dövebilirimBir daha battan önce test yaparsam sizde beni dövün aşkolarM Mavimiresl
bitliKedi G Gzmyts53
Veziir
Lale95
![]()
Hayır yapma beklicez 5 gün atması çok normal tut kendiniAhahahah ben başı çekebilirim dövebilirimtabi biz gaza getirip sana yaptırmazsak
burda insan çok gaza geliyor ya
mesela dün
miraclebeyb test yaptı bizim batlar aynı dünden beri beynimi zor tutuyorum hadi sende yap diyor
![]()
Kutu içinde sadece folyo vardı baktım yazmıyorduİçindeki kağıtta yada kutunun arkasında yazması gerekir kuzum albi de yazıyodu bu testten aynı albi 25 ve üstünü gösteriyo kutusunda da kâğıtta da yazıyodu atmasaydım kutuyu atardım resmini ya☹
Modum düştü gerçektenDur hemen karamsarlık yok belki testle ilgili sonuçta erken gebelik testi değil bu hemen düşürme modunu lütfen
Yaparım da sanki yok ya da bilmiyorum kafam karıştı yaYarın sabah tekrar yap bakalım canım kaset testte çıkmamış olması normal bence bata daha var
valla canım benim çatlamaya göre bat 8 yada 9 gözüküyor yarın test yapacağım bakalım ne çıkacak :)R Random3 M mucizeOldu kızlar günaydın baktımda listeden bat tarihiniz 5 ‘i benle biryanında çiçek yok bebek yok hemen dedim durumlar ne yazayım
Marulkafakz @mia3537 @Marget-harry sizinde 6 sı kızlar ne var ne yok
![]()
EvetAma dünkü testte baya çizgi vardı![]()
Kuzum ne oldu kaçırdımOyle canim teşekkür ederim desteklerin icinsonuclarimi alinca haber verecegim