Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben kızımda 6 haftalık kese gördüm 8 hafta kalp atışı bence umudunu hemen kaybetme geç döllenme olabilir içini ferah tut 🥰 Allah'ın izniyle hiç birsey olmaz inşallah ❤️
Benim bugun 5+3 gunum erken olabilir degilmi ? Doktor hic boyle bir ihtimalden bahsetmedi bana. Cok korkuyorum canim ya cok sevinmistik 🥹

Kız deliyiz tabi akıllı değilizki topiğin tescilli delisi oluruz en fazla nedir 😂😂

Eveet ben kendime 5 gün yasağı koydm sen dayanamazsn diye 1-2 gün demiştim o zamaaaan sanada 5 gün yasağı koyuyorum takibimdesin aşkooo bundan sonra 😂😂😂
Hiç yani🤣🤣🤣 yapmamak için direnicem valla zaten kör oldum boş testlere baka baka 🤣🤣🤣

Kuzum bende ne adet belırtısı var ne hamılelık hepsı kesıldı bıttı 🤣 cıft yumurtladım bu ay 1 ınde tekrar yumurtladım 7 sınde kadın doguma gıdecegım o zaman bellı olur hersey ♥️
Bebiş umarım seninledir güzel haberler getir bize 😍😍
Bende hep bu sorun oluyor HCG mi yükselip dusuyor anlamadım gitti
Neden öyle oluyorki

Kutuyu atmadıysan arka kısmını bi atsana aşko
IMG_20220905_132546.webp

29 ağustosta 293.33 cikmisti. Doktor gormem lazimdi bugun dedi yine kan verdim canim bakalim kac cikicak
canım hemen umutsuz düşünme geç döllenme olabilir o yüzden inşallah hayırlısı olacak mutlaka haber ver kan sonucu açıklar neler olduğunu güzel düşünelim güzel olsunn :KK200:

Back
X