Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lale95 Lale95 @mucizeyimben Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 miraclebeyb miraclebeyb @partalina_ fnd_50 fnd_50 diğer ismini heyecanlan hatırlayamadıgım kızlarım kan verdim saat 3 te çıkıcak ultrasonla baktı tahmini 4 hafta 1 günlük dedi kese oluşumu diyebileceğim çok küçük bir oluşum var dedi o yüzden kan değerine bakmamız lazım ama yüksek ihtimalle kan değerin yüksek çıkıcak gebelik var diyebiliriz şuanlık dedi 😍😍😍😍❤️❤️ Kızlar hamileyim galibaa yaa😂😂
Yaa kuzum çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah 🥰🥰❤️🥰🥰 bu arada bu ay için yaptığın özel bişey varmıydı

Yaa kuzum çok sevindim rabbim kucağına almayıda nasip etsin inşallah 🥰🥰❤️🥰🥰 bu arada bu ay için yaptığın özel bişey varmıydı
Kuzum hiç yok umudumu kesmiştim sadece yumurtlamayı hissettiğimin günü ve 2 gün öncesi sormasını değerlendirdim kafamdan çıkarmiştm olmayacagına inanmıştım aslında bide daha önce ben ilişkiden sonra hemen kalkardm ilk defa bi gece hiç kalkmadım yatıp uyudum o kadar 😂
Kuzum kan verdin mi
Kız verdim verdim etiketledm sanki seni yukarıya bak azck😂😂 15 de çıkcak saat

Kuzum hiç yok umudumu kesmiştim sadece yumurtlamayı hissettiğimin günü ve 2 gün öncesi sormasını değerlendirdim kafamdan çıkarmiştm olmayacagına inanmıştım aslında bide daha önce ben ilişkiden sonra hemen kalkardm ilk defa bi gece hiç kalkmadım yatıp uyudum o kadar 😂

Hadi bu ay darısı bizim başımızada olsun kuzum 😂🥰

Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 Demgey3 Demgey3 @mucizeyimben _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ miraclebeyb miraclebeyb aşkolarımm ve diğer kızlaaar benim kırmızılar bugünde gelmedi ben perşembeye kadar sabretcem dedim ama acaba bugün bi test alsam mı hayallere kapılıyorum böyle olunca🥹🥹 bugün olmaz ve yarın sabahta olmazsam 3 gün gecikmiş olcak yarın işe gitmeden test yapsam mı acaba ne dersiniz yoksa bekliyimmi negatif görürsem efsane üzülcem 😢
Benim yumurtlama 28 Ağustos du bat 13 Eylül benim e alırmışsınız🤗

Canım 28-29 agustosta kasık ağrılarım oldu 28-29-30 da yoğun akıntılarım oldu oradan anladım yumurtladığımı. 30 unda çatladı sanırım. 14 gün sonrası da 13 eylüle denk geliyor😍 senin 26 sında çatladıysa 11 i falan adet tarihin olması lazım
O da uyar mı bilmiyorum ya nolur nolmaz diye gecikti demek için 13ünü beklerim bence ben test yapmak için tabi daha önce kırmızılar gelmezse🤣

Lale95 Lale95 @mucizeyimben Mucizemmm16 Mucizemmm16 _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Demgey3 Demgey3 miraclebeyb miraclebeyb @partalina_ fnd_50 fnd_50 diğer ismini heyecanlan hatırlayamadıgım kızlarım kan verdim saat 3 te çıkıcak ultrasonla baktı tahmini 4 hafta 1 günlük dedi kese oluşumu diyebileceğim çok küçük bir oluşum var dedi o yüzden kan değerine bakmamız lazım ama yüksek ihtimalle kan değerin yüksek çıkıcak gebelik var diyebiliriz şuanlık dedi 😍😍😍😍❤️❤️ Kızlar hamileyim galibaa yaa😂😂
Çok sevindim canım bak doktor da görmüş minik bebeğini ❤️

Yaaaa kese bile oluşmaya başlamış 🥰😍 yaaa gördün mü maşallah teyzesinin minnakına🧿🧿🌸🌸 değeride bildir canım❤️

Yaaaa kuzum beniiiiimmm çok sevindim çokkkk öyle minikte değilmiş demekkkk 4 haftalık 😍😍😍 zaten belirgin bir çizgi çıkmıştı kuzum yüksek çıkar değerin 😍😍 galiba ney kızzzzz gebesin gebeeee 😍😍❤️❤️

Çok heyecanlı haber et 🥰🥰

Maşallah kuzuu darısı başıma 😂😂

miraclebeyb miraclebeyb R raainbow _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 fnd_50 fnd_50 Marulkafakz Marulkafakz ve etiketleyemediğim diğer güzeller ❤️ Kızlar ben en son 25 Ağustos’ta ovu testi yapmıştım buraya atmıştım pike yakındı 1-2 güne pik olur dendi ondan sonra test yapamadım tatildeydim denk gelmedi ama gün aşırı değerlendirme yaptık. Yumurtlama büyük ihtimal 25-26 Ağustos gibi oldu belki daha geç. Bat tarihim kaydı büyük ihtimal o yüzden de biraz erken yaptım galiba testi 🤷🏻‍♀️ Kendimi bu şekilde avutmaya çalışıyorum kızlar 🤣🤣🤣 hala umudum var yani 🤣🤣

@mucizeyimben Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 miraclebeyb miraclebeyb _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ kızlsr ve heyecandan unuttugm diğer kızlar hamilemiyim ben bat3. Günü hala adet olmadım ama safiye19 da bundan yapmıştı silik çıkmıştı buda silik şey bide ben sayaçtan 5 dakika tuttum bu 5 dakikada çıkan çizgi nolur uyanınnnn sizden başka kimsem yok şuan 🥹🥹☺️☺️
ne güzel bir haber bu böyle yaaa maşallah inşallah sağlıkla kucağına alırsın çok mutlu oldum senin adına canımmm ayy çok heyecanlı :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:

miraclebeyb miraclebeyb R raainbow _Umutlu_Pozitif_ _Umutlu_Pozitif_ Mucizemmm16 Mucizemmm16 Lale95 Lale95 fnd_50 fnd_50 Marulkafakz Marulkafakz ve etiketleyemediğim diğer güzeller ❤️ Kızlar ben en son 25 Ağustos’ta ovu testi yapmıştım buraya atmıştım pike yakındı 1-2 güne pik olur dendi ondan sonra test yapamadım tatildeydim denk gelmedi ama gün aşırı değerlendirme yaptık. Yumurtlama büyük ihtimal 25-26 Ağustos gibi oldu belki daha geç. Bat tarihim kaydı büyük ihtimal o yüzden de biraz erken yaptım galiba testi 🤷🏻‍♀️ Kendimi bu şekilde avutmaya çalışıyorum kızlar 🤣🤣🤣 hala umudum var yani 🤣🤣
Tabiki her zaman umut vardır hiç canını sıkmaa ❤️❤️

Back
X