Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımmmmm bakkkk demiştim sana veeee günümüzzz çokkkk harika oluyor şu andan itibaren❤️❤️😍😍😍😍 hayırlı olsun kuzummmm💐💐💐 sağlıkla ilerlesin inşallah 🙏
Teşekkür ederim kuzum inşallah sağlıklı gebeliktir sağlıkla ilerler 🙏🙏 daha kırmızı çıkması lazım silik dedi burdaki arkdşm işyerinde kan vermeye gitcem idare et beni dediydim onda kaldı aklım şimdi 🥺
İnşallh isteyen herkese nasip etsin rabbim daha fazla aratmadan🙏🙏❤️❤️

İnşallah arkadaş var işyerinde ona söyledm sır aramzda annemi idare et ben yoklen kan vermem lazm dedim testi gösterdim ama silik çizgi benimki çok netti dedi yanlş olabilir dedi 🥺

Bende tedirginim ya bu konuda çizgi silik diuo burdaki arkadaş🥺
Sadece düşük hcg çıkar canim kötüyü düşünme sende benim gibi 🤣 güzel olcak inşallah 🙏🏼🙏🏼

Teşekkür ederim kuzum inşallah sağlıklı gebeliktir sağlıkla ilerler 🙏🙏 daha kırmızı çıkması lazım silik dedi burdaki arkdşm işyerinde kan vermeye gitcem idare et beni dediydim onda kaldı aklım şimdi 🥺
İnşallh isteyen herkese nasip etsin rabbim daha fazla aratmadan🙏🙏❤️❤️
Sen bakma ona çünkü biz çizgi görmek için şaşı bakıyorduk ama maşallah seninki daha uzaktan ben burdayım diyor ona de ki 2 gün sonra gör sen çizgiyi 😅😍😍😍

İnşallah arkadaş var işyerinde ona söyledm sır aramzda annemi idare et ben yoklen kan vermem lazm dedim testi gösterdim ama silik çizgi benimki çok netti dedi yanlş olabilir dedi 🥺

Bende tedirginim ya bu konuda çizgi silik diuo burdaki arkadaş🥺
Sen benim silik cizgimi gorsen demekki 😂😂 kanda değerim 16 çıkmıştı hatta. Bayılırlar insanin hevesini kursağında bırakmaya 🙄

Sadece düşük hcg çıkar canim kötüyü düşünme sende benim gibi 🤣 güzel olcak inşallah 🙏🏼🙏🏼
Ay inşallah rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin🙏❤️
Sen bakma ona çünkü biz çizgi görmek için şaşı bakıyorduk ama maşallah seninki daha uzaktan ben burdayım diyor ona de ki 2 gün sonra gör sen çizgiyi 😅😍😍😍
Gerçekten öyle milletin görmediği çizgiyi gözüküyorz biz 😂😂 inşallah değerlerim güzel çıkar
Sen benim silik cizgimi gorsen demekki 😂😂 kanda değerim 16 çıkmıştı hatta. Bayılırlar insanin hevesini kursağında bırakmaya 🙄
😂😂😂 ciddmisin aman insanmz böyle cidden iki kuruş sevindirmiyorlar 😂😂

Ay inşallah rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin🙏❤️

Gerçekten öyle milletin görmediği çizgiyi gözüküyorz biz 😂😂 inşallah değerlerim güzel çıkar

😂😂😂 ciddmisin aman insanmz böyle cidden iki kuruş sevindirmiyorlar 😂😂
Aynen hatta gittigim ilk doktor adet olacagima kimyasal olduğuna cok emindi ama yanildi malesef 😅 bu isin silik yada net cikmasiyla alakasi yok net çıkıp kimyasal olanda cok var :)

Demgey3 Demgey3 kııızz seni etiketlemeyi unutmşm hemen bi üst mesaja resme baaak nolur
Bebeğiiiim yeni gelebildim kendime 😂 çok çok mutlu oldum yaaaaa sen ümitsizdin ama bak bebişin ben buradayım anneciiiim demişşşş 😍😍 çok sevindim kuzummmm baya bi baktım testine sanki benim testim böyle çıkmış gibi sevindim ❤️❤️🤩🌸 kan testi verdiğin zaman mutlaka etiketle bu sonuçla büyük ihtimal biraz yüksek bir değer çıkar 😘😘

Bebeğiiiim yeni gelebildim kendime 😂 çok çok mutlu oldum yaaaaa sen ümitsizdin ama bak bebişin ben buradayım anneciiiim demişşşş 😍😍 çok sevindim kuzummmm baya bi baktım testine sanki benim testim böyle çıkmış gibi sevindim ❤️❤️🤩🌸 kan testi verdiğin zaman mutlaka etiketle bu sonuçla büyük ihtimal biraz yüksek bir değer çıkar 😘😘
Çok sağol kuzuuum🥰🥰 evet ümidimi kesmiştim artık olmamasını kabul etmiştim🥹 gerçekten ben burdayım dedi galiba🙏 Etiketlicem kuzum kan sonucunada inşallah sağlıklıdır rabbim en yakın zamanda sizede nasip etsin nolur ❤️❤️❤️

Çok sağol kuzuuum🥰🥰 evet ümidimi kesmiştim artık olmamasını kabul etmiştim🥹 gerçekten ben burdayım dedi galiba🙏 Etiketlicem kuzum kan sonucunada inşallah sağlıklıdır rabbim en yakın zamanda sizede nasip etsin nolur ❤️❤️❤️
Zaten bu bebişler tam olmayacak diyip ümidi kesince geliyorlarmış herkes öyle söylüyor bak sende onlara dahil oldun 😍 dedi dedi bebeğim kötüyü düşünme herşey çok güzel olacak herşey yolunda ilerleyecek bebiş sağlıklı olacak ve bizde teyzeleri olacağız 😍😍😍❤️ Amiiiinnn kuzum isteyen herkese inşallah ❤️

Zaten bu bebişler tam olmayacak diyip ümidi kesince geliyorlarmış herkes öyle söylüyor bak sende onlara dahil oldun 😍 dedi dedi bebeğim kötüyü düşünme herşey çok güzel olacak herşey yolunda ilerleyecek bebiş sağlıklı olacak ve bizde teyzeleri olacağız 😍😍😍❤️ Amiiiinnn kuzum isteyen herkese inşallah ❤️
Evet evet gerçekten ümidi kesince geliyormuş bu bebeler düşünün test bile yapmıcaktım siz ısrar etmeseniz o kadar emindim olmamasından😂 inşallah güzel olacak 🙏

20 dk oldu şuan görüntü bu dahada belirginleşmedi ay kabullennemiyorum vardır demi
Eve geldim tekrar baktım testime 🤣🤣
IMG_20220907_113039.webp

Kuzum maalesef kimse düşünceli davranmıyor bu konuda 🥺 hiç sıkma canını boşver onları Rabbim vereceği zamanı biliyor❤️ Olsun kuzum hayırlısı olsun diğer ay daha iyi değerlendirme yaparsınız inşallah 🌸🤲🏻 Belli olmaz tek bir geceyle de hamile kalan var belki de o üç gün önceki tutmuşta olabilir umudunu yitirme bebeğim ❤️
Belkide canim allah bilir inşallah olur bakalim 🤗🤗

Back
X