Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay hayırlı olsun kuzum ozmaan çok aratmadan göndermiş rabbim hediyeni 🥰❤️
Ayy bana sorsan çok bekledikama şükür yıllarca aratmadı rabbim isteyen herkese çok aratmadan nasip etsin❤️
Yaaa beni niye etiket yapmadiniz hamilesiniz kizlar 🥰🥰🥰🥰🥰 R raainbow
Kız aklım başımda değilki sayfada kimi gördüysem etketlesm isimler aklıma gelmediki evde bile sebepsizce odadan odaya dolandm ne yaptım bilemedim😂😂😂

ilerlerse sağlıklı gebelik olur mu bilmiyorum ki çok canım sıkıldı. Herşey Allahtan beklicez bakalım canım ilk değerim çok az arttı.
beta hcg sonuçlarım;
29 agustos 293
5 eylül 390
7 eylül 526
Ay allahım yaa 😔 acaba böyle bişey yaşayıp sağlıkşı ilerleyen varmı😢
Bende inşallah 2 gün sonra güzel yükselir diye dua ediyorum 🤲🏻

Ayy bana sorsan çok bekledikama şükür yıllarca aratmadı rabbim isteyen herkese çok aratmadan nasip etsin❤️

Kız aklım başımda değilki sayfada kimi gördüysem etketlesm isimler aklıma gelmediki evde bile sebepsizce odadan odaya dolandm ne yaptım bilemedim😂😂😂
Güzel telaseler bunlar kuzum. Saglikla al kucagina cok iyi degilim sabah sizin icin girmistim Aslinda ben sabah baktim yazdinizmi diye gormedim gozumden kacmis sonrada giremedim. Skntili durumlarimiz var eşimle. Aslinda bizim skntimiz yoktu ama aile ici huzurumuzu bozmaya calisanlar var. Cok yoruldum artik dün doğum günümdü burnumdan geldi iyi degilim yani😔

ilerlerse sağlıklı gebelik olur mu bilmiyorum ki çok canım sıkıldı. Herşey Allahtan beklicez bakalım canım ilk değerim çok az arttı.
beta hcg sonuçlarım;
29 agustos 293
5 eylül 390
7 eylül 526
bitliKedi bitliKedi kuzu senin nasil ilerliyodu degerlerin sanki seninki dahami farkliydi sen geldin aklima

Ay allahım yaa 😔 acaba böyle bişey yaşayıp sağlıkşı ilerleyen varmı😢
Bende inşallah 2 gün sonra güzel yükselir diye dua ediyorum 🤲🏻
inşallah canım çok stres oluyor insan ya Allahım kımseye yaşatmasın hersey sağlıklı ilerlesin.
bende onu öğrenmek istiyorum. her bunye farklı ama yinede bir fıkır sahibi olurum

Aminnnn darısı bize kuzumm ❤️

selam kızlar... benim bugun yine doktor randevum vardı. geçen kese görünmedi biliyorsunuz. o zaman beta 390 çıkmıştı bugun yine kan verdim beta hcg 526 çıktı. kanamam sancım vs. yok doktor pazartesi yine kan vermeye çağırdı. pazartesine kadar beklicez bu sürede kanama sancı birşey olursa hemen geliyorsun dedi cep numarasınıda verdi. ne olcak çok merak ediyorum. basına böyle birsey gelen varmı ? dış gebelik sanırım :KK43:
Marulkafakz Marulkafakz Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Gzmyts53 @Safiye19 @Lale95 R raainbow @Demgey3 @000umutlu000 R Random3 ve diğer kızlar yorumlarınızı bekliyorum
Kuzum böyle dengesiz yükseliş ve düşüşler olursa dış gebelik olabilir evet 😔 ben de yaşadım 600 lere kadar çıktı, sonra 500lere indi. İğne yapıldıktan sonra yine yükseldi, ikinci doz iğne yapıldı. Sonra kanamam başlamıştı zaten. Kürtaja gerek olmadı bende. Ama kişinin durumuna göre hem iğne hem kürtaj önerebiliyorlar. Dua edelim kendiliğinden düşsün kuzum 🙏

Özlendin yavrum. Ayranmı içtik ayri düştük 😅
Ayy niye ayrı düşelim Allah korusun 😁 sen mi yoktun, ben mi kaçırdım hiç görmüyorum. Yine bir sürü sorunla cebelleşiyorum o yüzden son sayfaları okuyabiliyorum ancak. Nasılsın tatlım, ne durumdasın?

Tatlım düşük kanamasından sonra ilk adetimi oldum, hala devam ediyor şu anda. Verdiğim tarih de diğer beklenen adet tarihi
Düşüğün ne zaman olmuştu? Ben 8 ağustosta kürtaj oldum ama hala adet olmadım bugün erken gebelik testi yaptım o da negatif. Acaba doktora gitmeli miyim bi sıkıntı olabilir mi fikri olan var mıdır?

Güzel telaseler bunlar kuzum. Saglikla al kucagina cok iyi degilim sabah sizin icin girmistim Aslinda ben sabah baktim yazdinizmi diye gormedim gozumden kacmis sonrada giremedim. Skntili durumlarimiz var eşimle. Aslinda bizim skntimiz yoktu ama aile ici huzurumuzu bozmaya calisanlar var. Cok yoruldum artik dün doğum günümdü burnumdan geldi iyi degilim yani😔
Amin inşallah kuzum sagol❤️
Yaa kıyamam kuzum ahh o dışarıdan evliliğe karışam huzur bozanlar 😑
İnşallah düzelir kuzum rabbim o huzur bozanlara huzur vermesin inşallah 🙏

İnşallah benimkiler hiç gelmezler 🤣🤣 belki de kuzum geç döllenme olduysa test için çok erken bakalım hayırlısı olsun inşallah hepimiz çift çizgileri görürüz ❤️❤️😍 aynen kuzum o günleri iyi değerlendirirsen Allah’ın izniyle neden olmasın 😍🌸❤️ Senden de güzel haberler alırız inşallah en kısa zamanda ❤️
inşallah hepimiz güzel haberler veririz canım buraya mutlu mutlu pozitif çizgileri atarızzz çok çok amiinnnn :) :KK200:

selam kızlar... benim bugun yine doktor randevum vardı. geçen kese görünmedi biliyorsunuz. o zaman beta 390 çıkmıştı bugun yine kan verdim beta hcg 526 çıktı. kanamam sancım vs. yok doktor pazartesi yine kan vermeye çağırdı. pazartesine kadar beklicez bu sürede kanama sancı birşey olursa hemen geliyorsun dedi cep numarasınıda verdi. ne olcak çok merak ediyorum. basına böyle birsey gelen varmı ? dış gebelik sanırım :KK43:
Marulkafakz Marulkafakz Mucizemmm16 Mucizemmm16 @Gzmyts53 @Safiye19 @Lale95 R raainbow @Demgey3 @000umutlu000 R Random3 ve diğer kızlar yorumlarınızı bekliyorum
kuzum değerlerin aslında iyi de artıyor ama işte iki katını karşılasa hiç sorun olmucak ve yüksek aslında değerlerinde yani hiç bilemedim ki :( doktorda demekki daha net bişey diyemiyor kimyasal olmuş olsaydı şimdiye kadar düşmüş olması lazımdı kuzum değerinin inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırsın bu süreci canım

Back
X