Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
hepsi aynı hastanede verdim canım. en son adet tarihim 29 temmuzdu ben ilk kan testini 29 agustosta vermiştim.
kimyasal olmadığına eminim artık ama dış gebelik mi neden boyle oldu bilmiyorum.. doktor cuma çağırıcaktı ama toplantısı varmış istanbula gidiyormuş. pazartesi gideceğim o zamana kadar birşey olursa hemen hastaneye gelip beni arıyorsun dedi
Sonucların aynı gün mü çıktı peki kuzum ? Aslında iyi bence herkeste aynı olmuyo kuzum çoktan belirti leke kanama vs olması gerekirdi güzel şeyler düşünmeye çalış kuzum kendini nasıl hissediyosun peki inşallah geç döllenme olduğu için böyledir 🤲🏻🤲🏻

kuzum değerlerin aslında iyi de artıyor ama işte iki katını karşılasa hiç sorun olmucak ve yüksek aslında değerlerinde yani hiç bilemedim ki :( doktorda demekki daha net bişey diyemiyor kimyasal olmuş olsaydı şimdiye kadar düşmüş olması lazımdı kuzum değerinin inşallah bi sıkıntı olmadan atlatırsın bu süreci canım
İnsallh canim hamileyim diye baya sevindim. Sonra bunlari yaşamak üzdü baya beni. İnsallah toparlanir. Agrim sancim kanamam vs yok. Bana zarari olur mu diye dusunmeye basladim artik. İki gunde iyi artti sanirim deger

Sonucların aynı gün mü çıktı peki kuzum ? Aslında iyi bence herkeste aynı olmuyo kuzum çoktan belirti leke kanama vs olması gerekirdi güzel şeyler düşünmeye çalış kuzum kendini nasıl hissediyosun peki inşallah geç döllenme olduğu için böyledir 🤲🏻🤲🏻
29 agustosta 293 cikti. 5 eylulde 390 bugunde 526 cikti hepsi ayni hastanede yapildi

Kuzum ya değerim 62 küsür sanırım sağlıklı gebelik değil😭😭
Ben ilk gebeliğimi 28 ile öğrenmiştim canım seninki gibi silik çıkmıştı 62 değerin çok iyi silik çıkmış zaten. Hemen umutsuzluğa kapılma olumsuzluğu çağırma bebişin hissetmesin pozitif ol ❤️

Ben ilk gebeliğimi 28 ile öğrenmiştim canım seninki gibi silik çıkmıştı 62 değerin çok iyi silik çıkmış zaten. Hemen umutsuzluğa kapılma olumsuzluğu çağırma bebişin hissetmesin pozitif ol ❤️
Öylemi ❤️ Teşekkür ederim canımm yok artık benimle sağlıklı ilerlick inşallah 🙏 değermde güzel artcak şükür kavuştuk bebişimle rabbm herkese isteyen herkese nasip etsin🙏

Öylemi ❤️ Teşekkür ederim canımm yok artık benimle sağlıklı ilerlick inşallah 🙏 değermde güzel artcak şükür kavuştuk bebişimle rabbm herkese isteyen herkese nasip etsin🙏
Öyle tabii ki ❤️ Çok ama çok sevindim dua et arkandan biz de gelelim inşallah sağlıkla hayırla 😍

Ben bu listeye gerçekten kafa atıcam🤣🤣 ismi silinen varsa yazsın kızlar 1fafeyla 1fafeyla kuzum batını yazar mısın? Ben muhtemelen kaçırdım🤦🏻‍♀️🙈
Yazıyım ablacım 16 eylül bat yaz sen bi gün geç olsun 13. Gündü yumurtlama çünkü 26 güne bir attı benim adetler son 2 aydır hazirandan beri 30 güne bir görüyodum resmen iklim seçiyor vicudum😂😂 bide inşallah olmam 🥺

Canım benim durumunu takipteyim duam seninle inşallah senin için hakkında en güzeli en iyisi en hayırlısı neyse o olsun. Tüm kalbim ve duam seninle
Allah razi olsun canım 🤲 cok teşekkür ederim dualarinizi eksik etmeyin ne oldugunu bilemiyorum doktorda kesin birsey demedi moralim bozuk baya beklemek benim sagligimi etkilermi dis gebelik olabilirmi 🥹🥹

Yazıyım ablacım 16 eylül bat yaz sen bi gün geç olsun 13. Gündü yumurtlama çünkü 26 güne bir attı benim adetler son 2 aydır hazirandan beri 30 güne bir görüyodum resmen iklim seçiyor vicudum😂😂 bide inşallah olmam 🥺
İnşallah kuzum benimde 26 gündü 28 güne çıktı 29. gün geliyo artık banada bişeyler oldu ama ne anlamadım bende o yüzden geç yazdım bat tarihimi 😅😅

İnsallh canim hamileyim diye baya sevindim. Sonra bunlari yaşamak üzdü baya beni. İnsallah toparlanir. Agrim sancim kanamam vs yok. Bana zarari olur mu diye dusunmeye basladim artik. İki gunde iyi artti sanirim deger
Gayette iyi artmış canım değerin benide o düşündürttü inşallah sana bir zararı olmaz kuzum valla ben onu düşünüyorum 🤔 yine aynı sevinci yaşayacaksın canım üzme kendini ben inanıyorum 🙏 bak doğal yolla hamile olabiliyormuşsun güzelim bunu düşünmek mutlu etsin seni üzme tatlı canını 🤗🙏🙏 hayırlısı olacak inşallah 🙏🙏

Back
X