Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum Mucizemmm16 Mucizemmm16 üst taraftaki B I üç nokta olan yer var ya üst kısım orası sende açık renk duruyor galiba en sağdaki büyüteçli yere basmış elin ona tekrar bas renkler normale döner ondan sonra düzelir diye düşünüyorum

Hepimiz bu sefer çift çizgi görelim inşallah bebeğim ❤❤😍😍 banada çok uzun ve bitmiycekmiş gibi geliyo aşko🤣🤣🤣 eşime yürüme bana daha 3 gün diyorum çüş diyo 🤣🤣🤣🤣
Ay inşallah aşkım inşallah 😍😍 ahahahah zaten onlara bir ömür geliyor benimkide koskoca bir ayın yarısında kapalısın hep diyor 🤣🤣🤣🤣🤣

Kuzum Mucizemmm16 Mucizemmm16 üst taraftaki B I üç nokta olan yer var ya üst kısım orası sende açık renk duruyor galiba en sağdaki büyüteçli yere basmış elin ona tekrar bas renkler normale döner ondan sonra düzelir diye düşünüyorum
Yaa kuzum onada basıyorum liste şeklini aliyo ama yazamıyorum hiç bişey 🙄 güncellemem mı gerek acaba noldu ki sabah bişey yoktu düzenledim sonradan böyle oldu cevap yazarken de öyle gözüküyo basınca büyütece düzeliyo ama bu kezde yazamıyorum bişey

Benimkide 1 ay oldu be 1 ay diyo🤣🤣🤣
Ahahah bu erkekler hepsi aynı ya 🤣🤣🤣
Yaa kuzum onada basıyorum liste şeklini aliyo ama yazamıyorum hiç bişey 🙄 güncellemem mı gerek acaba noldu ki sabah bişey yoktu düzenledim sonradan böyle oldu cevap yazarken de öyle gözüküyo basınca büyütece düzeliyo ama bu kezde yazamıyorum bişey
Geçen bana da olmuştu ondan mı acaba dedim canım
Düzeldi kuzum kaldırıp yeniden yükleyince ❤ teşekkür ederim ❤❤😘😘
Rica ederim canım iyi bari düzeldiyse ❤️😍

Bende derdim valla 🤣🤣🤣 kafayı yedi doktorlar iyice valla bak onlarda tozuttu sonunda 🤣🤣🤣
Tabi tozuttu sağlıklı kalan kimse yok çok şükür😂😂
@Safiye19 ve R raainbow hayırlı olsun hamişlikleriniz inşallah sağlıklıdırlar ve sizinlelerdir mutluluğunuz tamamlansın 🧿🍀
Çok teşekkür ederim canımm inşallah 🙏 rabbim isteyen herkese aratmadan nasip etsin🤲🏻❤️
Amin kuzum inşallah sağol❤ bizde öyle yaptık bebeğim dünde az daha mutfak dolabının üst rafından kahvaltılıkların tahtası bide tuzluk vardı dolabı açtım tabak almak için kız seslendi baktım arkamı dönmemle düşmeleri bir oldu dönmesem yüzüm kafam dağılmış olabilirdi dün gece 🙄
Ciddmisin ben bunu görmedim ayy Allah korumuş geçmiş olsuun
Yaaa muhteşemsin yaa Allahım sana bağışlasın 🥰
Teşekkür ederim amin inşallah🙏❤️

R raainbow aşko eşine söyledin mi 💕
Ay aşko ben 8-9 dayanamıyorum uyuyorum deli gibi 3 gündür gözlerim açılmıyor şimdi gördüm 😂 söyledim aşkoo ultrason görüntüsü vermişti pek bişi belli oluyor işte burda 4 mm lik bi oluşum var bu ileride kese olcak demişti bide test vardı elimde
Sana süprizim var kapat gözlerini dedim beni regl sanıyodu bu arada anlamasn diye sabah oldm demiştim😂 sonra önüne dikildim gözlerini aç tanışmak isteyen biri var senle dedim oturdugu yerden kalkamadı şaka yapıyosun ciddimisn gerçekmi dedi kaldı gözleri falan doldu bizimkidemi geliyor dedi kalktı sarıldı hala şokta 😂😂😂

Yazın iyi de kışın gıcık beeeee zaten insanın üşümekten sevişesi gelmiyor bir de üst üste olunca tırt işte
İvit yaaa accuk özlesek bari 😒 kışın çok gıcık evet lahana gibi soyun soyun, sonra giyin giyin pofff
Ben artık hiç istemiyorum valla yeter be yeter diyip bırakcam az kaldı 🤣🤣🤣
Kız yok dur bıkacak zaman değil. Gidin kendinize şu damlalardan falan alın 🤣
Kürtajdan sonra 6 gün falan lekelenme tarzı kanamam oldu zaten ama 30 gün oldu ben adetimin gelmemesinin sorun olmasından korktum, en iyisi 1 hafta daha bekleyip doktora gideyim
Evet çok gecikirse git tabii ki ihmal etme
Burdayım bebişim.. bendeniz gecekuşu 😁🤓
Sen nirdeeesiiin guzum yaaa 😍 böyle isim falan değiştirmeler birtakım gizemli hareketler falan? 😁

Bende 12. Veya 14. Gün yumurtluyorum haftaya dr çağırdı 11.Gün oluyor o gün bende hem kendim de test yapıcam hemde dr ne diyor bakayım bi ona göre ekşın yapcam 😁
Ben de o kadar söyleniyorum ovülasyon testine, güvenmiyorum ama yine de kaşınıyorum yapsam mı diye. Yumurtlama gününden emin olduğum için bir de o batağa düşmüyorum 🤣 tek sorun büyümesi işte, inşallah büyür.
İlaç kullanmadan sadece yumurta takibi mi yapacaksınız?

Mucizemmm16 Mucizemmm16 M mucizeOldu Demgey3 Demgey3 bitliKedi bitliKedi M Mavimiresl caca3344 caca3344 fnd_50 fnd_50 kız aşkolar dün heyecandan kim sordu hatırlayamadım biri bana farklı bişi yaptınmı bu ay demişti aklım başıma gelince hatırladım elden ele yayın bu bilgiyi belki işe yarar o aşkoöada ulaşsın bilgi 😂😂
Ben bir bir buçuk ay önce bu incir kürü dedikleri şeye başlamıştım benim amacm bağırsak düzenlemesiydi ama hamile kalanları o kadar çok duydumki valla o niyetle yedim😂😂 kuru incir aldım ortadan ikiye böldüm kavanoza dizdim üzerini kapatacka kdar has zeytinyağ koydum bir iki gün beklettm her sabah bitanesini yedim üstüne su kız o mu işe yaradı yoksa😂😂 kendiniz yapamazsanız satılıyorda güvendiğiniz bi markadan alın gitsn😂

Mucizemmm16 Mucizemmm16 M mucizeOldu Demgey3 Demgey3 bitliKedi bitliKedi M Mavimiresl caca3344 caca3344 fnd_50 fnd_50 kız aşkolar dün heyecandan kim sordu hatırlayamadım biri bana farklı bişi yaptınmı bu ay demişti aklım başıma gelince hatırladım elden ele yayın bu bilgiyi belki işe yarar o aşkoöada ulaşsın bilgi 😂😂
Ben bir bir buçuk ay önce bu incir kürü dedikleri şeye başlamıştım benim amacm bağırsak düzenlemesiydi ama hamile kalanları o kadar çok duydumki valla o niyetle yedim😂😂 kuru incir aldım ortadan ikiye böldüm kavanoza dizdim üzerini kapatacka kdar has zeytinyağ koydum bir iki gün beklettm her sabah bitanesini yedim üstüne su kız o mu işe yaradı yoksa😂😂 kendiniz yapamazsanız satılıyorda güvendiğiniz bi markadan alın gitsn😂
Neye niyet neye kısmet 🤩

Back
X