Gebeliğe Hazırlık Canım Kızlar Topiği 😍❤😍 (Gezmeyen Tavuklar 😂😂😂😂)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bana çok iyi geliyorsunuz gerçekten içim çok rahat şuan sadece uyumak istiyorum şuan 🤣 kendimi yatağıma atacam 🤣💕
Ne mutlu bana🥰 ama asla seni avutmak İçin söylemiyorum gerçekler bunlar kuzum yat dinlen keyfine bak kendini yorma bebiş tutunuyor yardımcı ol ona😀🥰iki gün sonra tekrar aynı işlemleri yaparsın sakin ol taze hamişlerimizsiniz siz bizim🧿🌸🥰❤️

Çok özür dilerim başlığa konu dışı yazacağım ama 17 Haziran da 3 aylık korunma iğnesi olarak depo provera iğne yaptırmıştım, 3 aydır geçmeyen kanamam var bu tarz bir durum yaşayan var mı üstelik tam tarihi hatırlamadığım için de dün korunmasız ilişki yaşamıştık iğnenin etkisi geçmiştir diye Ertes72 kullandım meğer daha 10 gün varmış iğne de 3 ayın dolmasına, şimdi de aşırı kanamam var bu tarz olay başına gelen var mı :( gebelik hiç istemiyorum eşim ile yeni evliyiz
Canım merhaba malesef bu konuda sana yardımcı olamıycam daha önce sadece doğum kontrol hapı kullanmıştım korunmak için sonra bıraktım göğsümde kist yaptığı için iğne spiral vs hiç kullanmadım bilemiyorum o yüzden kanaman için doktora görünmeni tavsiye ederim en kısa zamanda. Çok geçmiş olsun 😕

🤣🤣🤣 bizden daha nazlılar valla 🤣🤣
İyiyim kuzum sabah negatif test çıkınca biraz üzüldüm ama çoktan kendime geldim yoğundum biraz 😍 ama hala regl olmadım değişik belirtilerim var umudumu kesmiyorum ama çokta umutlanmıyorum 🥹
Ayy bebeğim inşallah senden de güzel haberler alırız yaa 🤲🏻🤲🏻❤❤🍀🍀🍀

Ben 12.gün yumurtluyorum. İlk kez doğal yolla hamile kaldığım ay yani 2 ay önce, 9. 10. ve 12. 13. günlerde ilişkiye girmiştik yine öyle denicem 😍 daha önce hep gün aşırıydı
Bende 12. Veya 14. Gün yumurtluyorum haftaya dr çağırdı 11.Gün oluyor o gün bende hem kendim de test yapıcam hemde dr ne diyor bakayım bi ona göre ekşın yapcam 😁

Çok özür dilerim başlığa konu dışı yazacağım ama 17 Haziran da 3 aylık korunma iğnesi olarak depo provera iğne yaptırmıştım, 3 aydır geçmeyen kanamam var bu tarz bir durum yaşayan var mı üstelik tam tarihi hatırlamadığım için de dün korunmasız ilişki yaşamıştık iğnenin etkisi geçmiştir diye Ertes72 kullandım meğer daha 10 gün varmış iğne de 3 ayın dolmasına, şimdi de aşırı kanamam var bu tarz olay başına gelen var mı :( gebelik hiç istemiyorum eşim ile yeni evliyiz

Canım yakın bi arkadaşımda olmuştu leke şeklinde kanama yaşıyordu doktora gitti bu iğneleri kullandığını söyleyince doktor çok kızmıştı bu iğnelerle kendinizi mafediyorsunuz diye canım sende daha yeni evlisin bunlarla hormonlarını bozmamalısın sonra çocuk isteyeceğin zaman çok sıkıntılar çıkar önüne daha sağlıklı korunma yöntemi seçmelisiniz. Kanaman İçin doktora gitmeni öneririm

İnşallah bebeğim kırmızılar gelmeden umudu yitirmiyorum 😍 senden de güzel haberler bekliyorum değerlendirmeler nasıl gidiyor 😍
Yitirme bebeğim❤❤ biz daha değerlendirmeye geçemedik bebeğim hastayım hala 3. Günüm daha mübarek hiç bitmiycek gibi kanamam 🙄 bitse de ekşınlayıp bekleme kısmına gelsek😂😂

Yitirme bebeğim❤❤ biz daha değerlendirmeye geçemedik bebeğim hastayım hala 3. Günüm daha mübarek hiç bitmiycek gibi kanamam 🙄 bitse de ekşınlayıp bekleme kısmına gelsek😂😂

Ahahaha aynı düşünceler 🤣 değerlendir değerlendir bitmiyor günler çoğalıyor sanki bende beklemeye geçmek istiyorum artık 🤣🤣daha yumurtlama akıntısı az az bu gün başladı iki üç güne çatlasa sonra zaten bişey kalmıyor 3-2-3-2 uyguladığımız İçin bitecek inşallah bakalım🤣🤣🤣

Ahahaha aynı düşünceler 🤣 değerlendir değerlendir bitmiyor günler çoğalıyor sanki bende beklemeye geçmek istiyorum artık 🤣🤣daha yumurtlama akıntısı az az bu gün başladı iki üç güne çatlasa sonra zaten bişey kalmıyor 3-2-3-2 uyguladığımız İçin bitecek inşallah bakalım🤣🤣🤣
Ayy değerlendir değerlendir bekle bekle 1 ay bekliyoruz bitmiyorduu 🤣🤣🤣 zaman geçene kadar meraktan çatlamasak bari aşko🤣🤣🤣

Kızlar heellppp yahu bu liste niye böyle oldu düzelmiyoda güncelleyemiyorum ki böyleyken😕

Eklentiler

• Screenshot_20220908-023025_Chrome.webp
    Screenshot_20220908-023025_Chrome.webp
    24,5 KB · Görüntüleme: 36
Yaaaa ben baya oldu sanıyorum ya sen adet olalı 🤣 çok az olmuş 🤣 biter biter sonrada inşallah tam gaz devam bu sefer çift çizgi senden bekliyoruz 😍😍😍❤️

Ay kızlar sizde de oluyor mu sanki büyük bir yük gibi geliyor bana şu değerlendirme günleri ya yoruluyorum 🤣🤣🤣 bekleme süresi en güzeli bence 🤣🤣

Yaaaa ben baya oldu sanıyorum ya sen adet olalı 🤣 çok az olmuş 🤣 biter biter sonrada inşallah tam gaz devam bu sefer çift çizgi senden bekliyoruz 😍😍😍❤️
Hepimiz bu sefer çift çizgi görelim inşallah bebeğim ❤❤😍😍 banada çok uzun ve bitmiycekmiş gibi geliyo aşko🤣🤣🤣 eşime yürüme bana daha 3 gün diyorum çüş diyo 🤣🤣🤣🤣

Back
X